- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 45
Araştırmalarınız arasında hangi merkez ve doktorlar var acabaİrenbede rapor geçmiyor anladığım kadarıyla araştırmalarım arasında vardı ama bunu duymamıştım iyi oldu yazdığınız saolunpeki siz nerde yaptırdınız
Dur bakalım önce kan testi yapalım ondan sonra sonuca göre hareket ederiz. Daha kan vermedin. Ama yine ufaktan yaparsın araştırma. Benimde ilaçları biraktigimdan beri aşırı derecede midem bulanıyor çok kötüyüm toparlanamadim. İlaçları bir anda bırakınca oldu muhtemelen ama ilkinde olmamıştı. Çok beterin bu sefer
Ben önce medicalpark Funda hanım ile görüştüm orada rapor geçiyor bu arada,sonra tavsiye üzerine celal bayar üniversite hastanesinde yaptırdım.Doktorda merkezde bi yere kadar nasibe inanıyorum varsa kaderimizde nasip olur dedim.İrenbede rapor geçmiyor anladığım kadarıyla araştırmalarım arasında vardı ama bunu duymamıştım iyi oldu yazdığınız saolunpeki siz nerde yaptırdınız
Evet yumurta rezervim düşük,çikolata kistim vardı ve 37 yaşındayım onun etkiside vardırA onu bilmiýordum amh yumurtalık rezervi oluyor du demi
Evet funda hanımdayım ben şuan ilk denemem negatif oldu raporluyuz ikincisi ağustos başında olucak ama kaliteleri pek iyi değil çok umudum yok yine de nasip tabi hiç belli olmaz sonrası içün merkez değiştirmek var aklımdaBen önce medicalpark Funda hanım ile görüştüm orada rapor geçiyor bu arada,sonra tavsiye üzerine celal bayar üniversite hastanesinde yaptırdım.Doktorda merkezde bi yere kadar nasibe inanıyorum varsa kaderimizde nasip olur dedim.
Şuan funda hanımdayım medicalpark henüz başka doktorlarla görüşme yapmadım ama irenbe ümit hanımı çok duydum bide Ankara memorial in labaratuvarını çok övüyorlar şehir değişikliği mi yapsam diye düşünüyorumAraştırmalarınız arasında hangi merkez ve doktorlar var acaba
Inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızBen önce medicalpark Funda hanım ile görüştüm orada rapor geçiyor bu arada,sonra tavsiye üzerine celal bayar üniversite hastanesinde yaptırdım.Doktorda merkezde bi yere kadar nasibe inanıyorum varsa kaderimizde nasip olur dedim.
Rabbim şifa versin bende de tüpte sıvı birikimi vardı tutma ihtimali düşüktü ama oldu hamd olsun.Bende adenomiyozis var lucrin kullandık 6 7 ay geçici menepoz iğnesi rahim dinlensin diye herkesin durumuna göre süreç degisiyo
Sağol Canım amin insAllah hepimiz tüm isteyenler sağlıkla kucağına alsin.İnan tam bilmiyorum ama ben internetten transfr gününe göre hesaplayıp iki hafta eklemiştim bana göre 5+4 tü hata sadece kese görürsün diye gittim ama Dr da 6+1 dedi fakat Dr hemşiresi yazarken bilgisayara son adet tarihimi girdigini duydum şimdi sen sorunca hesapladım ki Dr gittiğim tarihi son adetle hesaplarsam 6+1 cikiyo ama tabi çok emin değilim.Her Dr aynımı hesapliyo yanlış bilgilendirmek istemem sen son adet tarihine göre hesapla bakalım kaç haftaliksinHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah Bu hafta hesabını neye göre yapıyorlar acaba canım
Memnun muydunuz?Irenbe tüp bebek merkezi ümit inceboz dokturum
Üniversite hastanesine gitmenin ve tedavi olmanın şartları neler acaba?Ben önce medicalpark Funda hanım ile görüştüm orada rapor geçiyor bu arada,sonra tavsiye üzerine celal bayar üniversite hastanesinde yaptırdım.Doktorda merkezde bi yere kadar nasibe inanıyorum varsa kaderimizde nasip olur dedim.
Maşallah sübhanallah rabbim korusun yavrunuRabbim şifa versin bende de tüpte sıvı birikimi vardı tutma ihtimali düşüktü ama oldu hamd olsun.
Öyle zorki karar vermek sizi çok iyi anlıyorum.Ben çarşamba test yaptırcam olan belirtilerimin hepsi ilaç etkisi gibi negatif olursa bende ne yapıcam onu düşünüyorum ne diyim Allah hayırlı kapılar açsın hepimizeInşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızbende funda hanımı yeni duydum ama tekrarlayan düşükler varsa doktor değiştirmeyin dediler kararsizim bende doktor konusunda
Memnunum ümit hanım naif bir insan emin olmadan olsun bitsin pesinde asla değil ama ben 2 kez hayal kırıklığı yaşayınca doktor değişikliği ıyi gelirmi diye düşünmeye başladımMemnun muydunuz?
Amin canım benim amin Rabbim güldürsün tez zamanda yüzümüzüÖyle zorki karar vermek sizi çok iyi anlıyorum.Ben çarşamba test yaptırcam olan belirtilerimin hepsi ilaç etkisi gibi negatif olursa bende ne yapıcam onu düşünüyorum ne diyim Allah hayırlı kapılar açsın hepimize
Inşallah güzel pozitif haberler alırsınızAmin canım benim amin Rabbim güldürsün tez zamanda yüzümüzü
Ben doktor tavsiyesi ile gitmiştim ve doktorumu çok sevdim.özelde tedavi görmediğim için kıyaslama yapamam ama ilaçlar iğneler zaten aynı gibi doktorunuz size özel ayarlıyor dozları.Bu arada ücretli yumurta toplama ve transfer ücreti gibi 6 bin tl gibi ödedik ,ilaçlarım rapor çıktığı için 2 bin tl gibi çıktı.Üniversite hastanesine gitmenin ve tedavi olmanın şartları neler acaba?
Tek opu yapıldı tüm transfer ve opu İrenbe de idi. İlk iki transfer Ali Öner bey İle sonuncusu Ümit hanımla idiİzmire hangi merkezlere gittiniz?
Ben de Funda hanımı seçicem sanırım. İrenbenin en iyi embriyologları hep bir yerlere dağılmış. Ve Zerrin Sertkayanın medicalparka geçmiş olması beni Funda hanıma yönlendiriyor. Çünkü baştan yumurta toplanacak. Sizin ilk sefer olumsuza nasıl bir açıklama yaptılar kaç embriyo donduruldu acaba?Evet funda hanımdayım ben şuan ilk denemem negatif oldu raporluyuz ikincisi ağustos başında olucak ama kaliteleri pek iyi değil çok umudum yok yine de nasip tabi hiç belli olmaz sonrası içün merkez değiştirmek var aklımda