Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba arkadaşlar,
Hamile olan arkadaşlarıma sorum olacak lekelenmesi olan veya lekelenmesi hala devam eden var mı araniz da ? Ben De geçmeyen bir lekelenme var hafta da bir proluton Depot vuruluyorum ama yine de fayda etmiyor. Doktorum prolutex iğneyi ve progestan fitili bırakmami gün de iki kere progesteron ampule gecmemi söyledi ( kalçadan ).

İrenbede rapor geçmiyor anladığım kadarıyla araştırmalarım arasında vardı ama bunu duymamıştım iyi oldu yazdığınız saolun peki siz nerde yaptırdınız
Ben önce medicalpark Funda hanım ile görüştüm orada rapor geçiyor bu arada,sonra tavsiye üzerine celal bayar üniversite hastanesinde yaptırdım.Doktorda merkezde bi yere kadar nasibe inanıyorum varsa kaderimizde nasip olur dedim.

Evet funda hanımdayım ben şuan ilk denemem negatif oldu raporluyuz ikincisi ağustos başında olucak ama kaliteleri pek iyi değil çok umudum yok yine de nasip tabi hiç belli olmaz sonrası içün merkez değiştirmek var aklımda

Inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bende funda hanımı yeni duydum ama tekrarlayan düşükler varsa doktor değiştirmeyin dediler kararsizim bende doktor konusunda

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah Bu hafta hesabını neye göre yapıyorlar acaba canım
Sağol Canım amin insAllah hepimiz tüm isteyenler sağlıkla kucağına alsin.İnan tam bilmiyorum ama ben internetten transfr gününe göre hesaplayıp iki hafta eklemiştim bana göre 5+4 tü hata sadece kese görürsün diye gittim ama Dr da 6+1 dedi fakat Dr hemşiresi yazarken bilgisayara son adet tarihimi girdigini duydum şimdi sen sorunca hesapladım ki Dr gittiğim tarihi son adetle hesaplarsam 6+1 cikiyo ama tabi çok emin değilim.Her Dr aynımı hesapliyo yanlış bilgilendirmek istemem sen son adet tarihine göre hesapla bakalım kaç haftaliksin

Üniversite hastanesine gitmenin ve tedavi olmanın şartları neler acaba?

Inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bende funda hanımı yeni duydum ama tekrarlayan düşükler varsa doktor değiştirmeyin dediler kararsizim bende doktor konusunda
Öyle zorki karar vermek sizi çok iyi anlıyorum.Ben çarşamba test yaptırcam olan belirtilerimin hepsi ilaç etkisi gibi negatif olursa bende ne yapıcam onu düşünüyorum ne diyim Allah hayırlı kapılar açsın hepimize

Amin canım benim amin Rabbim güldürsün tez zamanda yüzümüzü

Üniversite hastanesine gitmenin ve tedavi olmanın şartları neler acaba?
Ben doktor tavsiyesi ile gitmiştim ve doktorumu çok sevdim.özelde tedavi görmediğim için kıyaslama yapamam ama ilaçlar iğneler zaten aynı gibi doktorunuz size özel ayarlıyor dozları.Bu arada ücretli yumurta toplama ve transfer ücreti gibi 6 bin tl gibi ödedik ,ilaçlarım rapor çıktığı için 2 bin tl gibi çıktı.

Ben de Funda hanımı seçicem sanırım. İrenbenin en iyi embriyologları hep bir yerlere dağılmış. Ve Zerrin Sertkayanın medicalparka geçmiş olması beni Funda hanıma yönlendiriyor. Çünkü baştan yumurta toplanacak. Sizin ilk sefer olumsuza nasıl bir açıklama yaptılar kaç embriyo donduruldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…