Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım ilk tedavide yapılmıyor. Yani ailede genetik bir hastalık yoksa

B Bebegmgelecek canım nerelerdesin nasıl gidiyor hamişlik
Canım iyiyim iki gün önce yine lekelenmem oldu hafif kırmızıya yakındı bir panikle hastaneye koştuk akşam, keseyi gördük kalp atışını dinletmedi doktor ama canlı dedi bir de mide bulantısı başladı bende özellikle sabahları baya köyü oluyorum. Sen nasılsın

Oda tüp bebdkmiydi canım neden kaybettin kalp atışımi durdu Dr ne dedi.Benim de bir normal gebeliğim 8 haftalık kalbi durdu şimdi tüp bebek 8. Haftadayim ama hiç bir belirti yok herkesin midesi bulaniyo bende tık yok bir tek sol tarafimda hafif bir batma o kadar.
Bende korkuyorum bişey mi oldu yine diye.

Merhaba ben varım canımyarın opu olacağım

Ümit hanım size açıklama yaptı mı
O salı günkü test sonucunu bekloyo
Ama bana burdan biri yazdı ocak ayında 900tl muayene ücreti diye valla 300 se bedava super mukemmel derim inşallah öyledir yavrum ya valla süper hbr

Ben devlette degildim. Once esime ve bana periferde kromozom analizi sonra da embriyolara ngs yapıldı. Daha once gebelik kaybim yoktu, ailede kalitimsal hastalik yoktu ancak doktorumuzla konusarak boyle bir yol haritasi cikardik. Bilmiyorum pozitif gormemde etkisi olmus mudur ama bu testleri yaptırmis olduğum icin memnunum.

Ben kayip yasamadim ama arada korkuyorum. Infertilite sonrasi gebe olmak da korkulari gecirmiyor tabii. Eve fetal doppler, mini ultrason filan almamdan korkuyorlar Fiyat arastirmaya baslamistim cunku

Anladım canım,herkese bu ilaçlar şifa olsun inşallah,transfer sonrası süreç bizim için daha zormuş bu emeklere bebeklerimizin güzel haberlerini alalım inşallah
Amin inşallah..öncesi de sonrası da zor stresli heyecanlı..rabbim emekleri boşa çıkartmasın. Kimseyi aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…