- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Tamam kuzum kesin yazarim Cok sevindim senin adina havanin ve ailenin keyfini cikarBen cokk ıyiyim ailemle olmak ilac gibi geliyor. Yarin degerini yaz mutlaka fazla giremiyorm❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum kesin yazarim Cok sevindim senin adina havanin ve ailenin keyfini cikarBen cokk ıyiyim ailemle olmak ilac gibi geliyor. Yarin degerini yaz mutlaka fazla giremiyorm❤
Amiiin insallahTeşekkür ederim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Sağolun. Maalesef öyleymiş. Epey yorgunum. Ama durmadan devam edebilecek gücüm de var gibi. Nasıl bir umutsa içimdeki. İnşallah enn tez vakitte derdimize derman olacak insanlarla karşılaşır, güzel haberlerle havalara uçarız
Kızlar merhaba cuma günü beta HCG 64.9 du bugun de 45 çıktı kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım doktorum ilaclarini bırak muhtemelen adet olacaksın ama salı günü tekrar baktiralim dediler ama ikinci tüp bebek transferimde olumsuz sonuçlandı hamile de kalsam ilerlemiyor ilki de gelisemedigi için kürtaj olmuştu
Yok ben ankaradayimIstanbul damı yaşıyorsunuz eğer öyleyse duymadıysanız demekki ıyi bir doktor değil sanırım
Aminn inşallahTeşekkür ederim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Sağolun. Maalesef öyleymiş. Epey yorgunum. Ama durmadan devam edebilecek gücüm de var gibi. Nasıl bir umutsa içimdeki. İnşallah enn tez vakitte derdimize derman olacak insanlarla karşılaşır, güzel haberlerle havalara uçarız
Oy maşallah şuan ne durumdasinizKendisi ilgileniyor. Ben en son Şubat gibi gittim. Yılmaz hoca ile ikisi birlikte takip yapıyordu. Pozitif görünce,mesafe çok uzak diye gidemedim
Napıcaz böyle ya valla kafamız karmakarışık artık.ayni doktorlami devam etsek degistirsekmi hiç bilmoyorumYok ben ankaradayim
Muayenesi 900 tl mis ocak ayında şuan en az 1000tl dirtransferi kaça yapıyor biliyormusunKendisi ilgileniyor. Ben en son Şubat gibi gittim. Yılmaz hoca ile ikisi birlikte takip yapıyordu. Pozitif görünce,mesafe çok uzak diye gidemedim
Ümit hanım size açıklama yaptı mıNapıcaz böyle ya valla kafamız karmakarışık artık.ayni doktorlami devam etsek degistirsekmi hiç bilmoyorum
900 mü Allah iyiliğini versin 300 TL idi kızz. Tedavi olacaksan muane ücreti alınmıyor tedavi başlıyor. Tedavi raporluysa 7 bin falandı unuttum şimdi. İlaçlarda 2 bine yakındı. Ama transfer sonrası ilaçlar asıl para tutuyor 20 bin ortalama para lazım ekstra testler çıkmazsa. Genetik testler vs lazım oluyor bazı durumlarda. Ama hediye hoca ve Yılmaz hoca gereksiz yere ilaç yüklemesi yapan doktorlar değiller.ne lazımsa o veriliyor. Arkadaşlardan biliyorum neler neler kullandılar, transfer aşamasına gelemediler 2 3 seferdirMuayenesi 900 tl mis ocak ayında şuan en az 1000tl dirtransferi kaça yapıyor biliyormusun
Merhaba transfer sonrası ne ilacı bu kadar tutmuş çok şaşırdım,bana transfer sonrası için progestan fitil,coraspin,estrofem ve folic asid verdiler onlarda bişey tutmadı.Ben üniversite hastanesinde tedavi gördüm acaba eksik bişeyler mi var diye kıyaslamak için soruyorum900 mü Allah iyiliğini versin 300 TL idi kızz. Tedavi olacaksan muane ücreti alınmıyor tedavi başlıyor. Tedavi raporluysa 7 bin falandı unuttum şimdi. İlaçlarda 2 bine yakındı. Ama transfer sonrası ilaçlar asıl para tutuyor 20 bin ortalama para lazım ekstra testler çıkmazsa. Genetik testler vs lazım oluyor bazı durumlarda. Ama hediye hoca ve Yılmaz hoca gereksiz yere ilaç yüklemesi yapan doktorlar değiller.ne lazımsa o veriliyor. Arkadaşlardan biliyorum neler neler kullandılar, transfer aşamasına gelemediler 2 3 seferdir
Sabırsızlıkla transferi bekliyorum bilmiyorum ne hissettiğimi bakalım hayırlısı inşallahAmiiin kuzumm inşallah, sen nasılsın, nasıl gidiyor
Yok canım estrofem, aspirin, vitamin ve progesteron verildi ama progesteron hem fitil hem göbekten iğne şeklindeydi taneleri 150 180 TL falandı hafta da 2 kutu kadar gidiyordu. Bazen de kalçadan progesteron ile destekliyorsuMerhaba transfer sonrası ne ilacı bu kadar tutmuş çok şaşırdım,bana transfer sonrası için progestan fitil,coraspin,estrofem ve folic asid verdiler onlarda bişey tutmadı.Ben üniversite hastanesinde tedavi gördüm acaba eksik bişeyler mi var diye kıyaslamak için soruyorum
Bende bilmiyorum kafam çok dolu ve karışık sanırım birazcık zaman gerekiyor mantıklı düşünmek içinNapıcaz böyle ya valla kafamız karmakarışık artık.ayni doktorlami devam etsek degistirsekmi hiç bilmoyorum
Canım devlet ödediği halde mi o kadar tutuyor.Yok canım estrofem, aspirin, vitamin ve progesteron verildi ama progesteron hem fitil hem göbekten iğne şeklindeydi taneleri 150 180 TL falandı hafta da 2 kutu kadar gidiyordu. Bazen de kalçadan progesteron ile destekliyorsu
Kullandığım göbek iğnesi ve fitili devlet ödemiyordu.Canım devlet ödediği halde mi o kadar tutuyor.
Hımm anladım canım tamam çok teşekkür ederimKullandığım göbek iğnesi ve fitili devlet ödemiyordu.
Anladım canım,herkese bu ilaçlar şifa olsun inşallah,transfer sonrası süreç bizim için daha zormuş bu emeklere bebeklerimizin güzel haberlerini alalım inşallahYok canım estrofem, aspirin, vitamin ve progesteron verildi ama progesteron hem fitil hem göbekten iğne şeklindeydi taneleri 150 180 TL falandı hafta da 2 kutu kadar gidiyordu. Bazen de kalçadan progesteron ile destekliyorsu
Benimkide olumsuz oldu ama benden hiç bir test istemedilerNeler istediklerini özelden yazabilir misiniz, neyi araştıracaklar merak ediyorum