- 7 Ocak 2021
- 58
- 93
Bencede yapılmış olması çok güzel,benim doktorum bize böyle testler olduğunu anlatmadı.benim herşey çok ani oldu zaten,ne diyim en hayırlısı neyse o olsunBen devlette degildim. Once esime ve bana periferde kromozom analizi sonra da embriyolara ngs yapıldı. Daha once gebelik kaybim yoktu, ailede kalitimsal hastalik yoktu ancak doktorumuzla konusarak boyle bir yol haritasi cikardik. Bilmiyorum pozitif gormemde etkisi olmus mudur ama bu testleri yaptırmis olduğum icin memnunum.
İzmirde kime gidiyorsunuz,bende izmirdeyimIzmirde 1 ay içinde 1defa ücret veriyorsun ama 1 ayı geçerse tekrar aliyorlar
Irenbe tüp bebek merkezi ümit inceboz dokturumİzmirde kime gidiyorsunuz,bende izmirdeyim
Hadi hayırlısıyla güzel sonuçlarla canım benimSabırsızlıkla transferi bekliyorum bilmiyorum ne hissettiğimi bakalım hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim bende orayı araştırmıştım rapor geçmiyor diye vazgeçmek zorunda kaldıkIrenbe tüp bebek merkezi ümit inceboz dokturum
Rapor? Kendiniz için rapormuTeşekkür ederim bende orayı araştırmıştım rapor geçmiyor diye vazgeçmek zorunda kaldık
Seni çok iyi anlıyorum canım bende bakıyorum açıkçasıBen kayip yasamadim ama arada korkuyorum. Infertilite sonrasi gebe olmak da korkulari gecirmiyor tabii. Eve fetal doppler, mini ultrason filan almamdan korkuyorlarFiyat arastirmaya baslamistim cunku
Sizin tedavi olduğunuz merkez neresi acaba?Ben transfer edinildiğim çatalda 15 20 dk yattım sonra yürüyerek odama gittim kimse yardım etmedi sadece terliğimi giydirdi hemşire ben tek basıma kalktım yürüdüm sonra odama geldim yattım 5 dk içinde sıkışmam arttı eşim hemşirelere sordu gidebilir mi diye lavobaya onlar da gitsin demiş sonra 40 50 dk yattım kalktım tekrar lavobaya gittim merdivenden indim yarım saat taksi bekledim oturdum dolaştım eve geldik ayakalrımı uzattım oturdum yatmadım ben öyle cok yatmadım 2.gun markete gittim eşimle akşam üzeri yavaş yürüdüm böyle oldu
Ben transfer edinildiğim çatalda 15 20 dk yattım sonra yürüyerek odama gittim kimse yardım etmedi sadece terliğimi giydirdi hemşire ben tek basıma kalktım yürüdüm sonra odama geldim yattım 5 dk içinde sıkışmam arttı eşim hemşirelere sordu gidebilir mi diye lavobaya onlar da gitsin demiş sonra 40 50 dk yattım kalktım tekrar lavobaya gittim merdivenden indim yarım saat taksi bekledim oturdum dolaştım eve geldik ayakalrımı uzattım oturdum yatmadım ben öyle cok yatmadım 2.gun markete gittim eşimle akşam üzeri yavaş yürüdüm böyle oldu
Sen nerde tedavi goruyordun canımBen devlette degildim. Once esime ve bana periferde kromozom analizi sonra da embriyolara ngs yapıldı. Daha once gebelik kaybim yoktu, ailede kalitimsal hastalik yoktu ancak doktorumuzla konusarak boyle bir yol haritasi cikardik. Bilmiyorum pozitif gormemde etkisi olmus mudur ama bu testleri yaptırmis olduğum icin memnunum.
Kontrol süresi 10 gün normaldeIzmirde 1 ay içinde 1defa ücret veriyorsun ama 1 ayı geçerse tekrar aliyorlar
Başka sehirdenmi gidiyorsunuz bende izmir deyim benim içinde çok.zor
Benim bacak ağrım oluyor canım ama kramp gibi değil. Artık yavaş yavaş belirtiler kendini göstermeye başlıyor normal benceArkadaslar suan 7 haftalik hamileyim . Bugün birden bacaklarima bi agirlik düstü böyle zor ayakta duruyorum uyusuk mu desem kramp gibi mi desem billmiyorum böyle ayakta durmakta zorlaniyorum. Bu normalmi yasayan varmi aranizda??
Kuzum Adana Başkent kışla tüp bebek merkeziSizin tedavi olduğunuz merkez neresi acaba?
Bende adenomiyozis var lucrin kullandık 6 7 ay geçici menepoz iğnesi rahim dinlensin diye herkesin durumuna göre süreç degisiyoKontrol süresi 10 gün normalde
Aynen valla nasıl olcak olurmu olmazmi bende bilmiyorumAnadolu'dan Avrupa ya. Şehirler arası gibi
Evet amh değerim düşük olduğu için normalde bana rapor çıkıyor tedavi ücretinide daha az ödeyebilmem için ama bazı özel kurumlar rapor kabul etmiyorRapor? Kendiniz için rapormu
A onu bilmiýordum amh yumurtalık rezervi oluyor du demiEvet amh değerim düşük olduğu için normalde bana rapor çıkıyor tedavi ücretinide daha az ödeyebilmem için ama bazı özel kurumlar rapor kabul etmiyor
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah Bu hafta hesabını neye göre yapıyorlar acaba canımSeni çok iyi anlıyorum canım bende bakıyorum açıkçasıyani çok abarttigimi düşünmesinler diye kimseye demedim ama eşim yalandan alsakmi dese hemen sipariş vericem o derece endişeliyim. Sende varmı belirti ben 8 haftadayim bulantı yok belirti yok 6+1de keseyi gördük kalp atışını duyduk ama işte oncesinde kayıplar olduğu için korku gecmiyo malesef düşünmemeye calissamda aklımın bir köşesini kemiriyo
İrenbede rapor geçmiyor anladığım kadarıyla araştırmalarım arasında vardı ama bunu duymamıştım iyi oldu yazdığınız saolunEvet amh değerim düşük olduğu için normalde bana rapor çıkıyor tedavi ücretinide daha az ödeyebilmem için ama bazı özel kurumlar rapor kabul etmiyor
İzmire hangi merkezlere gittiniz?Bu benim 3. Transferimdi, transferlerim hepsi birbirinden farklı etki yaptı. Çok geçmiş olsun. Bir an önce toparlanırsın inşallah