Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede yapılmış olması çok güzel,benim doktorum bize böyle testler olduğunu anlatmadı.benim herşey çok ani oldu zaten,ne diyim en hayırlısı neyse o olsun

Ben kayip yasamadim ama arada korkuyorum. Infertilite sonrasi gebe olmak da korkulari gecirmiyor tabii. Eve fetal doppler, mini ultrason filan almamdan korkuyorlar Fiyat arastirmaya baslamistim cunku
Seni çok iyi anlıyorum canım bende bakıyorum açıkçası yani çok abarttigimi düşünmesinler diye kimseye demedim ama eşim yalandan alsakmi dese hemen sipariş vericem o derece endişeliyim.Sende varmı belirti ben 8 haftadayim bulantı yok belirti yok 6+1de keseyi gördük kalp atışını duyduk ama işte oncesinde kayıplar olduğu için korku gecmiyo malesef düşünmemeye calissamda aklımın bir köşesini kemiriyo

Sizin tedavi olduğunuz merkez neresi acaba?

Sen nerde tedavi goruyordun canım

Arkadaslar suan 7 haftalik hamileyim . Bugün birden bacaklarima bi agirlik düstü böyle zor ayakta duruyorum uyusuk mu desem kramp gibi mi desem billmiyorum böyle ayakta durmakta zorlaniyorum. Bu normalmi yasayan varmi aranizda??
Benim bacak ağrım oluyor canım ama kramp gibi değil. Artık yavaş yavaş belirtiler kendini göstermeye başlıyor normal bence

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah Bu hafta hesabını neye göre yapıyorlar acaba canım

Evet amh değerim düşük olduğu için normalde bana rapor çıkıyor tedavi ücretinide daha az ödeyebilmem için ama bazı özel kurumlar rapor kabul etmiyor
İrenbede rapor geçmiyor anladığım kadarıyla araştırmalarım arasında vardı ama bunu duymamıştım iyi oldu yazdığınız saolun peki siz nerde yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…