- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Evet ikisini de kullaniyorum. Tesekkür ederim göbegim artik mosmor ondan merak ettim. Olsun napalim sonuc güzel olsun da kullaniriz:)Igneleriniz sizin ozel durumunuzla doktorunuz tarafindan planlanarak biraktirilir. Progesteron degeriniz mesela dusuk gorulduyse ve igne olarak kullaniyorsaniz devam etmeniz soylenebilir, yine oksapar gibi bir kan sulandiriciniz varsa bu da devam edebilir. Gebeligim kacinci haftasina dek hangi ilaclara nasil devam edeceginiz doktorunuz tarafindan belirlenir.
Teşekkür ederim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.Geçmiş olsun canım. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Sağolun. Maalesef öyleymiş. Epey yorgunum. Ama durmadan devam edebilecek gücüm de var gibi. Nasıl bir umutsa içimdeki. İnşallah enn tez vakitte derdimize derman olacak insanlarla karşılaşır, güzel haberlerle havalara uçarızGerçekten çok üzüldümiçimde biraz ümit vardı bildiğim birinin pozitif haberini alsam da mutlu olsak diye yürüyüş yapıyordum. Hayırlısı demekki bizler de yorgun savaşçı kadınlar olmak zorundaymisiz
Benim bu üçüncü negatifim. İlk transferimde 4 gün ağlamaktan yataktan kalkamaz haldeydim. Sanırım bünyem bu haberlere de alıştı. İnşallah siz güzel haberler alırsınızGerçekten çok üzüldüm,bazen kendim içinde negatif alırsam kendimi nasıl avuturum diye düşünüyorum..Bi söz var her nasip vaktine esirdir diye,bu sözü hatırlıyorum nasip oldu mu nerelerden neler oluyor olmadı mı olmuyor..Allah sana güç versin arkadaşım
Bariz belirgin canım hayırlı olsun insallah saglıklı birşekilde katlanırEki Görüntüle 2892443 Arkadaşlar selam bugün test yaptım 8. Gün bugün silik mi çıktı anlamadım yardımcı olurmusunuz
Canim oncelikle hayirli olsun inşallah güzel haberler alırsın benim 2 olumsuz denemem var ben ikisinde idrar testi yapmıştım pişman oldum sen bilirsin ama bence kan gününü bekle inşallah güzel haberler alırsınHerkese selamlarbenim de transferim 17 temmuzda gerçekleşti, 5.gün dondurulmuş embriyo, doktorum cok başarılı bir transfer olduğunu söyledi transferden sonra 40 dk dinlenip çıktım, ama evde ilk 3 günümü yatarak ve dinlenerek geçirdim. Sonraki günlerde hafif hafif işlerimi hallettim, eşimle dışarı çıkıp makete, kahvaltıya vs gittik. Ama genel olarak forumda sürekli kendi sürecimle benzer deneyimler bulmaya çalışıyorum Bugün 8.günüm, idrar testi yapıp yapmama konusunda kafam çok karışıyor belirgin bi belirtim de yok açıkcası. Göğüslerim biraz büyüdü ve hassaslaştı, çok nadir de kasıklarım batıyormuş gibi oluyor ama çok hafif. Bazen tereddüt yaşıyorum acaba belirti olmaması kötü bişey mi diye Test günüm 29 temmuzda, ilaçlarıma devam ediyorum. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir Sizce idrar testi yapmalı mıyım
Evet canım silik çıkmış görünüyor, hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 2892443 Arkadaşlar selam bugün test yaptım 8. Gün bugün silik mi çıktı anlamadım yardımcı olurmusunuz
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım, çok teşekkür ederimCanim oncelikle hayirli olsun inşallah güzel haberler alırsın benim 2 olumsuz denemem var ben ikisinde idrar testi yapmıştım pişman oldum sen bilirsin ama bence kan gününü bekle inşallah güzel haberler alırsın
Kendisi ilgileniyor. Ben en son Şubat gibi gittim. Yılmaz hoca ile ikisi birlikte takip yapıyordu. Pozitif görünce,mesafe çok uzak diye gidemedimYani tüp bebek tedavi yi baştan sona kendisimi takip ediyor muayene ilaç takip kendisimi ilgileniyor yada başka doktoramı yonlendiriyor
Aninnn canım benim aminn Eqbbim isteyen herkese verisn insallahBen de çok çok çok istiyorum. Kimsenin emeği boşa çıkmasın. Allah isteyenleri evlat kokusundan mahrum bırakmasın inşallah
Ben cokk ıyiyim ailemle olmak ilac gibi geliyor. Yarin degerini yaz mutlaka fazla giremiyorm❤Kuzuuum teşekkür ederiiim, biliyordum çok sevineceğini. Amiiin, inşallahSen nasılsın, Türkiye nasıl
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsunBariz belirgin canım hayırlı olsun insallah saglıklı birşekilde katlanır
Canım normal test vardı evde onu yaptım yarın lan versemmi yoksa 12. Günü mü beklesem günler geçmiyorEvet canım silik çıkmış görünüyor, hayırlısı olsun inşallahBu arada erken gebelik testi mi, normal mi ?
Siz nerede tedavi görmüştünüz?yani doktorun değerlendirmesi ne oldu öncekiler içinBenim bu üçüncü negatifim. İlk transferimde 4 gün ağlamaktan yataktan kalkamaz haldeydim. Sanırım bünyem bu haberlere de alıştı. İnşallah siz güzel haberler alırsınız
Hosgeldin Turkiye'ye bu arada. Guzel dinlenmelerrBen cokk ıyiyim ailemle olmak ilac gibi geliyor. Yarin degerini yaz mutlaka fazla giremiyorm❤
İlk transferde kimyasal oldu, bağışıklıkla ilgili sorunun var dediler, ikinci transferde prograf verdiler bunun için ikinci transfer sonucunda ise herşeyin yolunda olduğunu sonuca şaşkın olduğunu söylemişlerdi, üçüncünün sebebini yarın söylicekler artıkSiz nerede tedavi görmüştünüz?yani doktorun değerlendirmesi ne oldu öncekiler için
Teşekkür ederimHosgeldin Turkiye'ye bu arada. Guzel dinlenmelerr