Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ikisini de kullaniyorum. Tesekkür ederim göbegim artik mosmor ondan merak ettim. Olsun napalim sonuc güzel olsun da kullaniriz:)

Herkese selamlar benim de transferim 17 temmuzda gerçekleşti, 5.gün dondurulmuş embriyo, doktorum cok başarılı bir transfer olduğunu söyledi transferden sonra 40 dk dinlenip çıktım, ama evde ilk 3 günümü yatarak ve dinlenerek geçirdim. Sonraki günlerde hafif hafif işlerimi hallettim, eşimle dışarı çıkıp makete, kahvaltıya vs gittik. Ama genel olarak forumda sürekli kendi sürecimle benzer deneyimler bulmaya çalışıyorum Bugün 8.günüm, idrar testi yapıp yapmama konusunda kafam çok karışıyor belirgin bi belirtim de yok açıkcası. Göğüslerim biraz büyüdü ve hassaslaştı, çok nadir de kasıklarım batıyormuş gibi oluyor ama çok hafif. Bazen tereddüt yaşıyorum acaba belirti olmaması kötü bişey mi diye Test günüm 29 temmuzda, ilaçlarıma devam ediyorum. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir Sizce idrar testi yapmalı mıyım

Geçmiş olsun canım. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Teşekkür ederim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Sağolun. Maalesef öyleymiş. Epey yorgunum. Ama durmadan devam edebilecek gücüm de var gibi. Nasıl bir umutsa içimdeki. İnşallah enn tez vakitte derdimize derman olacak insanlarla karşılaşır, güzel haberlerle havalara uçarız

Benim bu üçüncü negatifim. İlk transferimde 4 gün ağlamaktan yataktan kalkamaz haldeydim. Sanırım bünyem bu haberlere de alıştı. İnşallah siz güzel haberler alırsınız

Canim oncelikle hayirli olsun inşallah güzel haberler alırsın benim 2 olumsuz denemem var ben ikisinde idrar testi yapmıştım pişman oldum sen bilirsin ama bence kan gününü bekle inşallah güzel haberler alırsın

İnşallah hepimiz güzel haberler alalım, çok teşekkür ederim o zaman test yapıp hiç kafamı karıştırmıyım, 4 gün daha beklemedeyim

Arkadaslar suan 7 haftalik hamileyim . Bugün birden bacaklarima bi agirlik düstü böyle zor ayakta duruyorum uyusuk mu desem kramp gibi mi desem billmiyorum böyle ayakta durmakta zorlaniyorum. Bu normalmi yasayan varmi aranizda??

Siz nerede tedavi görmüştünüz?yani doktorun değerlendirmesi ne oldu öncekiler için
İlk transferde kimyasal oldu, bağışıklıkla ilgili sorunun var dediler, ikinci transferde prograf verdiler bunun için ikinci transfer sonucunda ise herşeyin yolunda olduğunu sonuca şaşkın olduğunu söylemişlerdi, üçüncünün sebebini yarın söylicekler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…