Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiin insallah

Çok üzüldüm Allah sabır versin kimyasal gebelik hakkında bu süreci atlatırken oldukça bilgi edindim sanırım her anne adayının başına gelen bi durum tabi biz tüp bebek anneleri olarak bekleyişimizde üzücü sonla karşılaşmak can yakıcı ama elden ne gelir Rabbim hepimize en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah

Hiç üzülmeyin Allah Kerim.. sizinle aynı duyguları yaşıyorum şuanda. ilaçları bırakınca toplayacaksınız benim kanamam sancısız oldu kimyasal gebelik 2 nedenle oluyormuş anladığım kadarıyla ya endometrium ya da embriyo sebebiyle kafamda çok soru var ilk denemem 3.gün embriyosu 8hücreliydi nasip etti Allaha çok şükür. bu denemede 5.gün embriyosu transfer edilmişti rahim duvarı kalınlığım sağlıklı ilerlemişti bu durumda embriyolar acaba 5.güne giderken genetik yapısı mı bozuldu 2014 yılında dondurulmuşlardı kafam allak bullak

Senin önceki denemede mi kimyasal gebelik le sonuçlandı doktorunla sebepleri hakkında konuştun mu

Aminn inşallah

Kendisi ilgileniyor. Ben en son Şubat gibi gittim. Yılmaz hoca ile ikisi birlikte takip yapıyordu. Pozitif görünce,mesafe çok uzak diye gidemedim
Muayenesi 900 tl mis ocak ayında şuan en az 1000tl dirtransferi kaça yapıyor biliyormusun

Muayenesi 900 tl mis ocak ayında şuan en az 1000tl dirtransferi kaça yapıyor biliyormusun
900 mü Allah iyiliğini versin 300 TL idi kızz. Tedavi olacaksan muane ücreti alınmıyor tedavi başlıyor. Tedavi raporluysa 7 bin falandı unuttum şimdi. İlaçlarda 2 bine yakındı. Ama transfer sonrası ilaçlar asıl para tutuyor 20 bin ortalama para lazım ekstra testler çıkmazsa. Genetik testler vs lazım oluyor bazı durumlarda. Ama hediye hoca ve Yılmaz hoca gereksiz yere ilaç yüklemesi yapan doktorlar değiller.ne lazımsa o veriliyor. Arkadaşlardan biliyorum neler neler kullandılar, transfer aşamasına gelemediler 2 3 seferdir

Merhaba transfer sonrası ne ilacı bu kadar tutmuş çok şaşırdım,bana transfer sonrası için progestan fitil,coraspin,estrofem ve folic asid verdiler onlarda bişey tutmadı.Ben üniversite hastanesinde tedavi gördüm acaba eksik bişeyler mi var diye kıyaslamak için soruyorum

Yok canım estrofem, aspirin, vitamin ve progesteron verildi ama progesteron hem fitil hem göbekten iğne şeklindeydi taneleri 150 180 TL falandı hafta da 2 kutu kadar gidiyordu. Bazen de kalçadan progesteron ile destekliyorsu

Yok canım estrofem, aspirin, vitamin ve progesteron verildi ama progesteron hem fitil hem göbekten iğne şeklindeydi taneleri 150 180 TL falandı hafta da 2 kutu kadar gidiyordu. Bazen de kalçadan progesteron ile destekliyorsu
Canım devlet ödediği halde mi o kadar tutuyor.

Anladım canım,herkese bu ilaçlar şifa olsun inşallah,transfer sonrası süreç bizim için daha zormuş bu emeklere bebeklerimizin güzel haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…