- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Rabbim yüreğine ferahlık versin canım.. İnsallah sebebi bulunur. Tez vakitte evladını sağ salim kucağına almak nasip olur..Kızlar merhaba cuma günü beta HCG 64.9 du bugun de 45 çıktı kimyasal gebelik geçiriyorum sanırımdoktorum ilaclarini bırak muhtemelen adet olacaksın ama salı günü tekrar baktiralim dediler ama ikinci tüp bebek transferimde olumsuz sonuçlandı hamile de kalsam ilerlemiyor ilki de gelisemedigi için kürtaj olmuştu
Yani tüp bebek tedavi yi baştan sona kendisimi takip ediyor muayene ilaç takip kendisimi ilgileniyor yada başka doktoramı yonlendiriyorEvet. Normal kadın doğum bölümünde de çalışıyor hastanenin tüp bebek kısmında da çalışıyor
İnşallahh sağlıkla ilerler canım. Kucağına aldığın günleri de görürüz inşallahAmiiin canım beniiim. Hepimizin inşallah çok güzel olsun sonunda sonuçlarıçok sevindim tabii ama daha her şeyin başı. Bir de bugün bazı arkadaşlarımız olumsuz sonuçlar aldı, sevincimi pek yaşayamadım.
Amiiin kuzumm inşallah, sen nasılsın, nasıl gidiyorİnşallahh sağlıkla ilerler canım. Kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin inşallah
Ben duymadım canimSelam istanbulda hediye dağdeviren doktoru duyan oldumu aranizda fikri olan varmı ya dün biri tavsiye etti gerçi ben izmir de yaşıyorum çok zor istanbul ama
Hadi güzel haberlerle dön inşallah, her şey çol güzel geçsinKızlar yarın öğlen 12 de transfer im
Gerçekten çok üzüldümNegatif malesef 1,5 çıktı değerim
Gerçekten çok üzüldüm,bazen kendim içinde negatif alırsam kendimi nasıl avuturum diye düşünüyorum..Bi söz var her nasip vaktine esirdir diye,bu sözü hatırlıyorum nasip oldu mu nerelerden neler oluyor olmadı mı olmuyor..Allah sana güç versin arkadaşımNegatif malesef 1,5 çıktı değerim
Canım ilaçların etkisi olabilir. İdrarda keskin koku durumunu bazı hamile arkadaşlardan duymuştum ama onun için de erken gibi geliyor.Kızlar iyi pazarlar,bu transferden sonra benim idrarım ara ara çok keskin kokmaya başladı,acaba fitil ve estrofem den mi kaynaklı yada bi gebelik belirtisi mi?benim gibi olan var mı aranızda?
Evet bende öyle düşünüyorum çok fazla hormon alıyoruz,ama belirtimi diye düşünmeden de olmuyorCanım ilaçların etkisi olabilir. İdrarda keskin koku durumunu bazı hamile arkadaşlardan duymuştum ama onun için de erken gibi geliyor.
Igneleriniz sizin ozel durumunuzla doktorunuz tarafindan planlanarak biraktirilir. Progesteron degeriniz mesela dusuk gorulduyse ve igne olarak kullaniyorsaniz devam etmeniz soylenebilir, yine oksapar gibi bir kan sulandiriciniz varsa bu da devam edebilir. Gebeligim kacinci haftasina dek hangi ilaclara nasil devam edeceginiz doktorunuz tarafindan belirlenir.remziye_06 bu konularda bilgili olduğunuzu fark ettiğim için bir şey danışmak istiyorum. Eğer yarın kan değerinde de her şey yolundaysa, doktorum bu iğneleri bıraktıracak mı?
Malesef benimde ilki kalp atışı duyulmadı sonlandı benimde gebeliklerin tutmuyor ilkinde kurtaj sonrası bebeğim genetik teste de gönderdik hicbirsey çıkmadı ama olmuyor isteSaol benimde salı test ama boşuna yani bide ilaca devam dedi gobeklerim de yer kalmadı patlıcan gibi mosmorbenimde daha önceki 2gebeligim kalp atışı duyulmadığı için kürtajla sonlandı tutuyor bebislerim ama tutunamıyor maglesef yaş oldu 42 1adet kist var Adenomiyozis çıktı yumurtalık rezervim düşük bunların hepsi olumsuz faktörler.o kadar emek acı maddi manevi hangine yanalım
Istanbul damı yaşıyorsunuz eğer öyleyse duymadıysanız demekki ıyi bir doktor değil sanırımBen duymadım canim
Malesef benimde ilki kalp atışı duyulmadı sonlandı benimde gebeliklerin tutmuyor ilkinde kurtaj sonrası bebeğim genetik teste de gönderdik hicbirsey çıkmadı ama olmuyor iste
Aynen ya zamanı değil yada nasip değilMalesef benimde ilki kalp atışı duyulmadı sonlandı benimde gebeliklerin tutmuyor ilkinde kurtaj sonrası bebeğim genetik teste de gönderdik hicbirsey çıkmadı ama olmuyor iste
Yok canım kese gormeye gittiğimizde doktor oyle birsey soylemedi hcg degeri içinde cok iyi deger dediSizinki ikiz mi çıktı yoksa?Hcg yüksekliğine ne yorum yaptılar?
Oo maşallah değer çok güzel gününe göre kesin ikizİnşallah.. Dün 8. Gün kan da 241 çıktı
Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahh
Yarın 10.gün tekrarlycağız
Cok tesekkür ederim insallah hepimizin dilegi en yakin zamanda hayirlisi ile ve saglikla kabul olurEvet bende öyle düşünüyorum çok fazla hormon alıyoruz,ama belirtimi diye düşünmeden de olmuyorseni de tebrik ediyorum yine güzel haberlerini bekliyoruz