Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim yüreğine ferahlık versin canım.. İnsallah sebebi bulunur. Tez vakitte evladını sağ salim kucağına almak nasip olur..

Evet. Normal kadın doğum bölümünde de çalışıyor hastanenin tüp bebek kısmında da çalışıyor
Yani tüp bebek tedavi yi baştan sona kendisimi takip ediyor muayene ilaç takip kendisimi ilgileniyor yada başka doktoramı yonlendiriyor

İnşallahh sağlıkla ilerler canım. Kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin inşallah

Kızlar iyi pazarlar,bu transferden sonra benim idrarım ara ara çok keskin kokmaya başladı,acaba fitil ve estrofem den mi kaynaklı yada bi gebelik belirtisi mi?benim gibi olan var mı aranızda?
Canım ilaçların etkisi olabilir. İdrarda keskin koku durumunu bazı hamile arkadaşlardan duymuştum ama onun için de erken gibi geliyor.

remziye_06 bu konularda bilgili olduğunuzu fark ettiğim için bir şey danışmak istiyorum. Eğer yarın kan değerinde de her şey yolundaysa, doktorum bu iğneleri bıraktıracak mı?
Igneleriniz sizin ozel durumunuzla doktorunuz tarafindan planlanarak biraktirilir. Progesteron degeriniz mesela dusuk gorulduyse ve igne olarak kullaniyorsaniz devam etmeniz soylenebilir, yine oksapar gibi bir kan sulandiriciniz varsa bu da devam edebilir. Gebeligim kacinci haftasina dek hangi ilaclara nasil devam edeceginiz doktorunuz tarafindan belirlenir.

Malesef benimde ilki kalp atışı duyulmadı sonlandı benimde gebeliklerin tutmuyor ilkinde kurtaj sonrası bebeğim genetik teste de gönderdik hicbirsey çıkmadı ama olmuyor iste

Merhaba arkadaşlar uzun süredir gruba giremiyorum bayram öncesi derken epey zaman geçti:)
Yeni tedaviye başlayanlar var mi yada benim gibi başlayacak olanlar dünden beri karnım ağrıyor adet ağrıları hala olmadım beklemedeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…