Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey daha sorucam size herkese genetik testi gibi testler yapıldı mı?ben üniversite hastanesinde tedavi gördüm hiç böyle testler yapılmadı,ilk denememdi tecrübesizdim burada okudukça bişeyler öğreniyorum
Sanırım ilk tedavide yapılmıyor. Yani ailede genetik bir hastalık yoksa

B Bebegmgelecek canım nerelerdesin nasıl gidiyor hamişlik
Canım iyiyim iki gün önce yine lekelenmem oldu hafif kırmızıya yakındı bir panikle hastaneye koştuk akşam, keseyi gördük 🙈 kalp atışını dinletmedi doktor ama canlı dedi 🥰 bir de mide bulantısı başladı bende özellikle sabahları baya köyü oluyorum. Sen nasılsın 🥰

Geçmiş olsun canım sana da o kadar üzücü ki verilen emekler hepsine 😔benimde bellki kimyasal salı günü öylesine vereceğim ilaçları kestirdiler bana. İlk geveligimde 8 haftaya gelmiştik orda kaybetmiştik burda hiç olmadi
Oda tüp bebdkmiydi canım neden kaybettin kalp atışımi durdu Dr ne dedi.Benim de bir normal gebeliğim 8 haftalık kalbi durdu şimdi tüp bebek 8. Haftadayim ama hiç bir belirti yok herkesin midesi bulaniyo bende tık yok bir tek sol tarafimda hafif bir batma o kadar.
Bende korkuyorum bişey mi oldu yine diye.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir gruba giremiyorum bayram öncesi derken epey zaman geçti:)
Yeni tedaviye başlayanlar var mi yada benim gibi başlayacak olanlar dünden beri karnım ağrıyor adet ağrıları hala olmadım beklemedeyim :)
Merhaba ben varım canımyarın opu olacağım❤️

Ümit hanım size açıklama yaptı mı
O salı günkü test sonucunu bekloyo
900 mü Allah iyiliğini versin 🤣300 TL idi kızz. Tedavi olacaksan muane ücreti alınmıyor tedavi başlıyor. Tedavi raporluysa 7 bin falandı unuttum şimdi. İlaçlarda 2 bine yakındı. Ama transfer sonrası ilaçlar asıl para tutuyor 20 bin ortalama para lazım ekstra testler çıkmazsa. Genetik testler vs lazım oluyor bazı durumlarda. Ama hediye hoca ve Yılmaz hoca gereksiz yere ilaç yüklemesi yapan doktorlar değiller.ne lazımsa o veriliyor. Arkadaşlardan biliyorum neler neler kullandılar, transfer aşamasına gelemediler 2 3 seferdir
Ama bana burdan biri yazdı ocak ayında 900tl muayene ücreti diye 🤦‍♀️ valla 300 se bedava super mukemmel derim inşallah öyledir yavrum ya valla süper hbr🤗

Kızlar bişey daha sorucam size herkese genetik testi gibi testler yapıldı mı?ben üniversite hastanesinde tedavi gördüm hiç böyle testler yapılmadı,ilk denememdi tecrübesizdim burada okudukça bişeyler öğreniyorum
Ben devlette degildim. Once esime ve bana periferde kromozom analizi sonra da embriyolara ngs yapıldı. Daha once gebelik kaybim yoktu, ailede kalitimsal hastalik yoktu ancak doktorumuzla konusarak boyle bir yol haritasi cikardik. Bilmiyorum pozitif gormemde etkisi olmus mudur ama bu testleri yaptırmis olduğum icin memnunum.

Oda tüp bebdkmiydi canım neden kaybettin kalp atışımi durdu Dr ne dedi.Benim de bir normal gebeliğim 8 haftalık kalbi durdu şimdi tüp bebek 8. Haftadayim ama hiç bir belirti yok herkesin midesi bulaniyo bende tık yok bir tek sol tarafimda hafif bir batma o kadar.
Bende korkuyorum bişey mi oldu yine diye.
Ben kayip yasamadim ama arada korkuyorum. Infertilite sonrasi gebe olmak da korkulari gecirmiyor tabii. Eve fetal doppler, mini ultrason filan almamdan korkuyorlar :KK66: Fiyat arastirmaya baslamistim cunku :KK66:

X