Maşallah çook güzel Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinİnşallah.. Dün 8. Gün kan da 218 çıktı
Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahh
Yarın 10.gün tekrarlycağız
Çok sevindimMaşallah çook güzel Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinBenim de test günüm yarın, bugün idrar testi yaptım çift çizgi. Benim için de dua eder misin, değerim güzel çıksın yarın
Geçmiş olsun, bu durumda ne denir çok bilmiyorum. Ama bir daha ki seferi de var bunun. Umudumuz hep var.Kızlar merhaba cuma günü beta HCG 64.9 du bugun de 45 çıktı kimyasal gebelik geçiriyorum sanırımdoktorum ilaclarini bırak muhtemelen adet olacaksın ama salı günü tekrar baktiralim dediler ama ikinci tüp bebek transferimde olumsuz sonuçlandı hamile de kalsam ilerlemiyor ilki de gelisemedigi için kürtaj olmuştu
Teşekkür ederimÇok sevindimİnşallah güzel sonuçlar alırsın yarın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Negatif malesef 1,5 çıktı değerimHayırlısı ne diyelim çözümsüzüz malesef. Kan verince haber ver kuzum inşallah güzel bir sonuçla geleceksin
Geçmiş olsun canım benim şuan bende aynı durumdayım benim 9temmuz dondurulmuş 3.gün 3adet emrio transferim oldu 9.gün yanı ayın 18inde kanamam başladı hemen tahlil yaptık 44.1cikti kanama 2gun hafif hafif devam etti 3gun sonra tekrar test yaptırdım 65.76cikti 2gun sonra tekrar yaptırdık 48.96 ya düşmüş doktorum biyokimyasala benziyor ilaclara devam salı günü tekrar test yaptır dedi 2.cizgim tamamen kayboldu bosu bosuna 4gun eziyet cekiyorum sonuc belli kimyasal çıkacak %100Kızlar merhaba cuma günü beta HCG 64.9 du bugun de 45 çıktı kimyasal gebelik geçiriyorum sanırımdoktorum ilaclarini bırak muhtemelen adet olacaksın ama salı günü tekrar baktiralim dediler ama ikinci tüp bebek transferimde olumsuz sonuçlandı hamile de kalsam ilerlemiyor ilki de gelisemedigi için kürtaj olmuştu
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı olsun şimdiden canım. İnşallah çok güzel geçer her şey ve Eylülde güzel haberlerini alırız
Geçmiş olsun canım sana da o kadar üzücü ki verilen emekler hepsineGeçmiş olsun canım benim şuan bende aynı durumdayım benim 9temmuz dondurulmuş 3.gün 3adet emrio transferim oldu 9.gün yanı ayın 18inde kanamam başladı hemen tahlil yaptık 44.1cikti kanama 2gun hafif hafif devam etti 3gun sonra tekrar test yaptırdım 65.76cikti 2gun sonra tekrar yaptırdık 48.96 ya düşmüş doktorum biyokimyasala benziyor ilaclara devam salı günü tekrar test yaptır dedi 2.cizgim tamamen kayboldu bosu bosuna 4gun eziyet cekiyorum sonuc belli kimyasal çıkacak %100
Cok uzuldum. Gecmis olsun. Insallah sebebi bulunur ve tedaviniz sonuc verir. Kaybiniza sabir dilerim. Keske guzel gelismelerinize ortak olsaydik ama...Kızlar merhaba cuma günü beta HCG 64.9 du bugun de 45 çıktı kimyasal gebelik geçiriyorum sanırımdoktorum ilaclarini bırak muhtemelen adet olacaksın ama salı günü tekrar baktiralim dediler ama ikinci tüp bebek transferimde olumsuz sonuçlandı hamile de kalsam ilerlemiyor ilki de gelisemedigi için kürtaj olmuştu
İlaçtan mı diye hiç üzülmeyin 2 durumuda yaşadım. Eğer gebelik yoksa asla 2. Çizgi çıkmıyor. Ama silikte olsa 2. Çizgi varsa bu işi tamamdırKızlar yarın kan tahlilim vardı. Bugün elimde kalan testi yapayım dedim, bir kaç arkadaş yapınca. hamile miyim yoksa ilaçların etkisi mi çift çizgi gösterdi? Çünkü afedersiniz idrarıma progesteron fitilin parçaları da düşmüş ondan soruyorum.
Evet. Normal kadın doğum bölümünde de çalışıyor hastanenin tüp bebek kısmında da çalışıyorMerhaba hayırlısı olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin insallahhben izmir da yaşıyorum ama tavsiye üzerine hediye hanımı duydum kendisi tüp bebek doktorumu acaba
Yaaa teşekkür ederimİlaçtan mı diye hiç üzülmeyin 2 durumuda yaşadım. Eğer gebelik yoksa asla 2. Çizgi çıkmıyor. Ama silikte olsa 2. Çizgi varsa bu işi tamamdır
Saol benimde salı test ama boşuna yani bide ilaca devam dedi gobeklerim de yer kalmadı patlıcan gibi mosmorGeçmiş olsun canım sana da o kadar üzücü ki verilen emekler hepsinebenimde bellki kimyasal salı günü öylesine vereceğim ilaçları kestirdiler bana. İlk geveligimde 8 haftaya gelmiştik orda kaybetmiştik burda hiç olmadi
Kuzuuum teşekkür ederiiim, biliyordum çok sevineceğini. Amiiin, inşallahCaniiimmmmmmm cok sevindimsonucunu da yaz bize cok mutlu oldum ❤❤
Hayirlisi olsun inşallah
Canımm çok sevindimm. Hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına al inşallah
Geçmiş olsun canım. Ne diyeceğimi bilmiyorum.Negatif malesef 1,5 çıktı değerim
Amiiin canım beniiim. Hepimizin inşallah çok güzel olsun sonunda sonuçlarıCanımm çok sevindimm. Hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına al inşallah