Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah.. Dün 8. Gün kan da 218 çıktı
Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahh
Yarın 10.gün tekrarlycağız
Maşallah çook güzel Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Benim de test günüm yarın, bugün idrar testi yaptım çift çizgi. Benim için de dua eder misin, değerim güzel çıksın yarın

Geçmiş olsun, bu durumda ne denir çok bilmiyorum. Ama bir daha ki seferi de var bunun. Umudumuz hep var.

Geçmiş olsun canım benim şuan bende aynı durumdayım benim 9temmuz dondurulmuş 3.gün 3adet emrio transferim oldu 9.gün yanı ayın 18inde kanamam başladı hemen tahlil yaptık 44.1cikti kanama 2gun hafif hafif devam etti 3gun sonra tekrar test yaptırdım 65.76cikti 2gun sonra tekrar yaptırdık 48.96 ya düşmüş doktorum biyokimyasala benziyor ilaclara devam salı günü tekrar test yaptır dedi 2.cizgim tamamen kayboldu bosu bosuna 4gun eziyet cekiyorum sonuc belli kimyasal çıkacak %100

Geçmiş olsun canım sana da o kadar üzücü ki verilen emekler hepsine benimde bellki kimyasal salı günü öylesine vereceğim ilaçları kestirdiler bana. İlk geveligimde 8 haftaya gelmiştik orda kaybetmiştik burda hiç olmadi

Cok uzuldum. Gecmis olsun. Insallah sebebi bulunur ve tedaviniz sonuc verir. Kaybiniza sabir dilerim. Keske guzel gelismelerinize ortak olsaydik ama...

İlaçtan mı diye hiç üzülmeyin 2 durumuda yaşadım. Eğer gebelik yoksa asla 2. Çizgi çıkmıyor. Ama silikte olsa 2. Çizgi varsa bu işi tamamdır

Merhaba hayırlısı olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin insallahh ben izmir da yaşıyorum ama tavsiye üzerine hediye hanımı duydum kendisi tüp bebek doktorumu acaba
Evet. Normal kadın doğum bölümünde de çalışıyor hastanenin tüp bebek kısmında da çalışıyor

Saol benimde salı test ama boşuna yani bide ilaca devam dedi gobeklerim de yer kalmadı patlıcan gibi mosmorbenimde daha önceki 2gebeligim kalp atışı duyulmadığı için kürtajla sonlandı tutuyor bebislerim ama tutunamıyor maglesef yaş oldu 42 1adet kist var Adenomiyozis çıktı yumurtalık rezervim düşük bunların hepsi olumsuz faktörler.o kadar emek acı maddi manevi hangine yanalım

Canımm çok sevindimm. Hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına al inşallah
Amiiin canım beniiim. Hepimizin inşallah çok güzel olsun sonunda sonuçları çok sevindim tabii ama daha her şeyin başı. Bir de bugün bazı arkadaşlarımız olumsuz sonuçlar aldı, sevincimi pek yaşayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…