- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Evet canım spermler yumurta toplama günü alınıyor. İlk tedavimde ilişki kesin yasaktı iğnelere başladığım günden itibaren. Bu tedavide doktor değişti. Doktor 2 günde 1 ilişki olsun ki spermler tazelensin dedi canım. Yani her biri farklı birşey diyor. Sana da söylerlerC Capanin Gururu Teyom kuzum bisey merak ediyorm aşılamadaki gibi spermler ayni gun mu veriliyor? Iliski yasagi olacakmi hani 3-4 gun yapilmiyor ya asilamada oyleydi yumurta toplama günü mu veriliyor. Bak simdi aklima geldi hic sormadik doktora
Amin canım inşallah sizlere de hayırlı doğumlar dilemek nasip olur banaAllah razı olsun canım benim ss aldım tavsiyeleriniseninde az kalmış Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla gelsinler
Sana ayrı dua ediyorumBen de seni yerim
Faydası dokunduysa yazdıklarımın ne mutlu. Aklima geldikçe yazarım dikkat edilmesi gerekenleri yineYaaa seni yerleeerrrrcok iyi ozetlemissin keske yorumu basa sabitleme olsa burda da. Rabbim saglikla kucağına versin inşallah
Kesinlikle canım. İlk tedavide hep negatif düşündüm, bence o yüzden olmadı. Bu da hep olumlama yapacağım. Hepimiz de öyle düşünelim. Etkisi olacağına inanıyorum. O kadar durmuşuz 1 ay hiç çok değil. Hem bünye de dinlenir. Bakacağız çabucak transfer zamanın gelmişAmiiin inşallah hepimizin kiumutluyum ama çok. Doktorum çok iyi biri, beni anlıyor ve en iyisi için çabalıyor. Bu yeterli sanırım di mi
Evet dünyanın sonu değil ki. Bu ay sabırsızlanıp transfer olup kötü haber alacağımıza, bir ay keyif yapalım. Verdik yumurtaları gittiiii gitti gittiiKesinlikle canım. İlk tedavide hep negatif düşündüm, bence o yüzden olmadı. Bu da hep olumlama yapacağım. Hepimiz de öyle düşünelim. Etkisi olacağına inanıyorum. O kadar durmuşuz 1 ay hiç çok değil. Hem bünye de dinlenir. Bakacağız çabucak transfer zamanın gelmiş
Göğe bakalim
Virüsü boşver, gel sarılalım sıkı sıkı
Iliski yasagi olsa bile spermlerin tazelenmesi lazm bayatlama ozelligi var haftada 2 iliski en ideali her zaman. Yasak verirse adam kendiyle ugrassin napalimEvet canım spermler yumurta toplama günü alınıyor. İlk tedavimde ilişki kesin yasaktı iğnelere başladığım günden itibaren. Bu tedavide doktor değişti. Doktor 2 günde 1 ilişki olsun ki spermler tazelensin dedi canım. Yani her biri farklı birşey diyor. Sana da söylerler
Bebenden vakit kalirsa yaparsin canimFaydası dokunduysa yazdıklarımın ne mutlu. Aklima geldikçe yazarım dikkat edilmesi gerekenleri yine
Inşallah hepinizin tedavisi sorunsuz ilerler, inşallah cinsiyet tahmini yaparım size tek tek
Hadi inşallahGöğe bakalim
ben butun sevdiklerime hel sarildim simdiye kadar hic cekinmedim
Iliski yasagi olsa bile spermlerin tazelenmesi lazm bayatlama ozelligi var haftada 2 iliski en ideali her zaman. Yasak verirse adam kendiyle ugrassin napalimtransfer gunu idrar sıkışıklığı olmali mi ?
Bebenden vakit kalirsa yaparsin canim
Tedavin tek zor kısmı idrarik mesele. Evet sıkışıklık istiyorlar. O da beni çok zorluyor. Sonunda bir vukuat çıkarmasam iyiGöğe bakalim
ben butun sevdiklerime hel sarildim simdiye kadar hic cekinmedim
Iliski yasagi olsa bile spermlerin tazelenmesi lazm bayatlama ozelligi var haftada 2 iliski en ideali her zaman. Yasak verirse adam kendiyle ugrassin napalimtransfer gunu idrar sıkışıklığı olmali mi ?
Bebenden vakit kalirsa yaparsin canim
Ya ben afedersin tek damlaya wc ye giden insanim nasi yaparim bilmiyorumTedavin tek zor kısmı idrarik mesele. Evet sıkışıklık istiyorlar. O da beni çok zorluyor. Sonunda bir vukuat çıkarmasam iyi
Hadi yaa soğuk mu davrandı?Rapor için Kayseri de fakülteye gittim. Dediğin gibi adetin 3. Günü geldi dediler. Gittim muayene oldum kan verdim sonra evrak listesi verdiler bana bunları tamamla diye bide adetin 21.günü gel dediler. Bugün gittim tekrar kan verdim. Rapor için evraklarımı gösterdim eksik varsa bakın deidm. Kontrol ettiler ne zaman başlayacaksanız o zaman bize bu evrakları getirin dediler. Ama öyle 10 15 gün bekleme süresinden felan bahsetmedi kimse. Hatta hemen yazarız felan demişlerdi. Kafama takıldı yarın arayıp sorcam bakalım
Ülkü müben çok sevemedim kendisini. Ya da benim ilk memoriale gidişimdi belki gözümde fazla büyüttüm bilemedim
Merhaba size mesaj göndermeye çalışıyorum ama olmuyorArkadaşlar elimde crinone jel ilacı(içerisinde 14 adet mevcut) kaldı , isteyene yollayacağım ilgilenenler mesajla ulaşabilir. Sadece kargo ücretini karşılamanız yeterli ilaç için ücret istemiyorum.
Acaba verdiniz mi jeli?Arkadaşlar elimde crinone jel ilacı(içerisinde 14 adet mevcut) kaldı , isteyene yollayacağım ilgilenenler mesajla ulaşabilir. Sadece kargo ücretini karşılamanız yeterli ilaç için ücret istemiyorum.
Canım benim de nisanda progesterondan dolayı ertelenmişti. Daha iyi oluyor emin ol doktoruna güven. Hem dinlenmiş olcaksın hem de geçen 1 ayda biraz rahatlıcaksın. Kaç yumurtan oldu? Rabbim güzel sonuçlar nasip etsinCanım benim bugün çıktım, her şey yolunda gitti. Ama progesteron hormonum yüksek çıkınca, doktorum riske atamam, dondurucam öbür ay transfer edicem dedi. Ben de önce bir şaşırdım ama doktorum dedi ki, bu en doğrusu çünkü ben en yüksek ihtimali kullanmak istiyorum. Ben de o zaman hayırlısı dedim ve 1 ay keyif yapmaya kendimi daha iyi toparlamaya karar verdim. Yani mutluyum. Sadece bakalım embriyolar 5. Güne gidecek mi güzelcesağol sorduğun için
Almanya .. 2 ci denemem olacak çok heycanlıyım ilkine göre korku heycan karışık bu sefer ilkini istanbulda bahçecide oldum negatif oldu . Burada başka bi tedavi uyganılacak . Adetin 21 ci günü ön kontrol olacak ( taze transfer istiyor doktorum galiba bi igne verir) yumurtaların eşit boyutta ilerlemesi için . Tam bilmiyorum ön kontrolde herşeyi daha net anlatacak . Ayın 30 da randevum var . Peki sen ?Sen nerde başlayacaksın canım
900 ve 300 luk verdi birde son 5 gun icin ayrica igneler ilk resimde var. Adetin 3. Gunu 150 ye ayarlayip kullancam 5. Gu e kadar sonra obur igne ile kullancam doktorun belirlledigi gunlerde de kontrolw gideceğim yumurtalarin durumuna bakmasi icin. 500 € gibi bi para tuttu sanirim yanlis hatırlamıyorsam resimdeki igneler. Seninkiler hangi igneler ? Adetime daha 1 hafta var gun geçmiyor.
Almanyada o da baska eyaletinde ama oSen nerde başlayacaksın canım
Orda fiyatlar nasıl canım.benim ilaçlar 4450, muayene 750,kovid testi 250, tüp bebek 10.250 şimdilik. Ilaç eklemesi ve dondurma ücreti de olacak henüzAlmanyada o da baska eyaletinde ama o
Hadi hayırlısı olsun canım benimAlmanya .. 2 ci denemem olacak çok heycanlıyım ilkine göre korku heycan karışık bu sefer ilkini istanbulda bahçecide oldum negatif oldu . Burada başka bi tedavi uyganılacak . Adetin 21 ci günü ön kontrol olacak ( taze transfer istiyor doktorum galiba bi igne verir) yumurtaların eşit boyutta ilerlemesi için . Tam bilmiyorum ön kontrolde herşeyi daha net anlatacak . Ayın 30 da randevum var . Peki sen ?
Bende gonal f ve baskılayıcı galiba yine cetrotide verirler 120/125 istiyor dozumu kilomdan dolayı birde çok yumurta olup beni yormak istemiyor . Çünki taze transfer olsun bu kez dondurulmuş türkiyede denemsiin zaten bunu taze deniyelim olmassa elimizde dondurulmuşlar olucak sakince onlra devam ederiz dedi ayın 30 da randevum car adetin 21 günü vor Untersuchung olucak ve herşeyi dozuyla , günüyle anlatacak . Ben daha almadım galiba 30 da reçetemi verir . 500 euro size düşenmi totalmiydi ? Yani sigortanın karşıladığıla birlikte 500 mü900 ve 300 luk verdi birde son 5 gun icin ayrica igneler ilk resimde var. Adetin 3. Gunu 150 ye ayarlayip kullancam 5. Gu e kadar sonra obur igne ile kullancam doktorun belirlledigi gunlerde de kontrolw gideceğim yumurtalarin durumuna bakmasi icin. 500 € gibi bi para tuttu sanirim yanlis hatırlamıyorsam resimdeki igneler. Seninkiler hangi igneler ? Adetime daha 1 hafta var gun geçmiyor.