- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Allah razı olsun canım benim ss aldım tavsiyeleriniTopiğe şöyle bi göz gezdirdim hepinizin tedavisi hayırlı olsun. Tüp bebek tedavi süreci belirsizliklerle dolu, çok yorucu bir süreç ama inşallah sonunda hepiniz mucizenize kavuşacaksınız inşallah
Bana kimse söylememişti birkaç tavsiyede bulunmak ve dua etmek için geldim.
Malum herkesin tedavisi kendine özel bu yüzden sakın onda 20 yumurta oluşmuş benim neden 3 tane diye moralinizi bozmayın, önemli olan sayı değil kalite.
Eşinizde sperm sorunu olmasa da beslenmesine elinden geldiği kadar dikkat etsin, bizim yumurtaların kalitesi kadar onların sperm kalitesi de çok önemli.
Ilk denemesi olanlar için söylüyorum, opu işlemi asla korkulacak bir işlem değil hastaneden yürüyerek çıkıyorsunuz, transfer de öyle.
Transfer öncesi doktor gerek görmese bile en az 2 kez kontrole gidin ki olası bir aksilik durumunda transferiniz ertelenmeden önlem alınabilsin.
Transfer sonrası lekelenmeler çok sık görülüyor korkmayın, geneli yerleşme kanaması. Bebişin yolda olduğunun göstergesi.
Son olarak transfer ve test günü arasındaki 12 gün hayatınızın en uzun zaman dilimi olabilir. Izlemek istediğiniz filmleri, okumak istediğiniz kitapları listeleyip o dönemde okuyarak kafanızı meşgul tutabilirsiniz. Lütfen belirti aramayın, mevcut belirtilerinizi de kıyaslamayın. Herkesin bedeni farklı tepkiler verecektir, moraliniz bozulabilir.
Rabbim burdaki herkesin hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallahBenim tedavimin üzerinden çok uzun zaman geçmiş olabilir ama sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Ben de seni yerimTopiğe şöyle bi göz gezdirdim hepinizin tedavisi hayırlı olsun. Tüp bebek tedavi süreci belirsizliklerle dolu, çok yorucu bir süreç ama inşallah sonunda hepiniz mucizenize kavuşacaksınız inşallah
Malum herkesin tedavisi kendine özel bu yüzden sakın onda 20 yumurta oluşmuş benim neden 3 tane diye moralinizi bozmayın, önemli olan sayı değil kalite.
Eşinizde sperm sorunu olmasa da beslenmesine elinden geldiği kadar dikkat etsin, bizim yumurtaların kalitesi kadar onların sperm kalitesi de çok önemli.
Ilk denemesi olanlar için söylüyorum, opu işlemi asla korkulacak bir işlem değil hastaneden yürüyerek çıkıyorsunuz, transfer de öyle.
Transfer öncesi doktor gerek görmese bile en az 2 kez kontrole gidin ki olası bir aksilik durumunda transferiniz ertelenmeden önlem alınabilsin.
Transfer sonrası lekelenmeler çok sık görülüyor korkmayın, geneli yerleşme kanaması. Bebişin yolda olduğunun göstergesi.
Son olarak transfer ve test günü arasındaki 12 gün hayatınızın en uzun zaman dilimi olabilir. Izlemek istediğiniz filmleri, okumak istediğiniz kitapları listeleyip o dönemde okuyarak kafanızı meşgul tutabilirsiniz. Lütfen belirti aramayın, mevcut belirtilerinizi de kıyaslamayın. Herkesin bedeni farklı tepkiler verecektir, moraliniz bozulabilir.
Rabbim burdaki herkesin hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallahBenim tedavimin üzerinden çok uzun zaman geçmiş olabilir ama sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Yaaa seni yerleeerrrrTopiğe şöyle bi göz gezdirdim hepinizin tedavisi hayırlı olsun. Tüp bebek tedavi süreci belirsizliklerle dolu, çok yorucu bir süreç ama inşallah sonunda hepiniz mucizenize kavuşacaksınız inşallah
Canım benim bugün çıktım, her şey yolunda gitti. Ama progesteron hormonum yüksek çıkınca, doktorum riske atamam, dondurucam öbür ay transfer edicem dedi. Ben de önce bir şaşırdım ama doktorum dedi ki, bu en doğrusu çünkü ben en yüksek ihtimali kullanmak istiyorum. Ben de o zaman hayırlısı dedim ve 1 ay keyif yapmaya kendimi daha iyi toparlamaya karar verdim. Yani mutluyum. Sadece bakalım embriyolar 5. Güne gidecek mi güzelce
Canım opu gayet iyi geçti. 5. Günü beklicez şimdi, sonra dondurucaklar çünkü progesteron yüksek o yüzden doktorum riske atamam dedi. En güzeli bu sanırım. Kendimi kötü hissetmiyorum 1 ay kendime daha iyi bakmaya çalışıcam. Anlayacağın benim iş Temmuz a kaldıK Kentuckychicken güzel haberlerle dön inşallah canım
Canım benim 1 ay hızlıca geçer. Yumoşlar embriyo olsun inşallahCanım benim bugün çıktım, her şey yolunda gitti. Ama progesteron hormonum yüksek çıkınca, doktorum riske atamam, dondurucam öbür ay transfer edicem dedi. Ben de önce bir şaşırdım ama doktorum dedi ki, bu en doğrusu çünkü ben en yüksek ihtimali kullanmak istiyorum. Ben de o zaman hayırlısı dedim ve 1 ay keyif yapmaya kendimi daha iyi toparlamaya karar verdim. Yani mutluyum. Sadece bakalım embriyolar 5. Güne gidecek mi güzelcesağol sorduğun için
Sayıyı söylediler mi canımCanım opu gayet iyi geçti. 5. Günü beklicez şimdi, sonra dondurucaklar çünkü progesteron yüksek o yüzden doktorum riske atamam dedi. En güzeli bu sanırım. Kendimi kötü hissetmiyorum 1 ay kendime daha iyi bakmaya çalışıcam. Anlayacağın benim iş Temmuz a kaldı
Her şey iyi canım benim. Opu iyi geçti. 5. Gün embriyosunu bekleyip dondurucak doktor, çünkü progesteron yüksek. Doktorum riske atamam Temmuzda transfer yapıcam dedi. İnşallah öbür ayHadi hayırlısı olsun. Onemli bir neden olsa doktor müdahale ederdi o yüzden bunu kafana takma canm.
K Kentuckychicken guzel haberlerle gel inşallah
Amiiin inşallah hepimizin kiCanım benim 1 ay hızlıca geçer. Yumoşlar embriyo olsun inşallah
Gelecek ay beraber transfer olucaz o zamanHer şey iyi canım benim. Opu iyi geçti. 5. Gün embriyosunu bekleyip dondurucak doktor, çünkü progesteron yüksek. Doktorum riske atamam Temmuzda transfer yapıcam dedi. İnşallah öbür ayDua edin yumurtalar iyi olsun inşallah
İnşallah kop gel bekliyorumGelecek ay beraber transfer olucaz o zamansimdi dinlen keyfini cikar bu ayin, enerjinini yükselt pozitif ol hayirlisi ile embriyolar olacak
Bende adet olmayk bekliyorum bana gunler gecmiyoooorrr
Benimde tahminen temmuzun ikinci haftasi olacak doktorun deyimiyle ama bi aksilik cikarsa ertelenir duruma bagli bakalımC Capanin Gururu Teyom X xnobodyxCatlak-kurabiye Temmuza kaldı benim iş ama, ben sizi takipte olucam kızlar, peşinizdeyim bırakmam. İnşallah bana güzel haberle döneceksiniz amiiiin
İnşallah sağlıkla gelişir canım gönlünü ferah tut. Doktor benimkini de dondurup transferi sonraki ayda yapacağını söyledi. Hem rahim dinlenmiş olur değerler normale döner. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıkla müjdeyle sonuçlansınCanım benim bugün çıktım, her şey yolunda gitti. Ama progesteron hormonum yüksek çıkınca, doktorum riske atamam, dondurucam öbür ay transfer edicem dedi. Ben de önce bir şaşırdım ama doktorum dedi ki, bu en doğrusu çünkü ben en yüksek ihtimali kullanmak istiyorum. Ben de o zaman hayırlısı dedim ve 1 ay keyif yapmaya kendimi daha iyi toparlamaya karar verdim. Yani mutluyum. Sadece bakalım embriyolar 5. Güne gidecek mi güzelcesağol sorduğun için
Benim de bir aksilik olmazsa ikinci haftaaaBenimde tahminen temmuzun ikinci haftasi olacak doktorun deyimiyle ama bi aksilik cikarsa ertelenir duruma bagli bakalım
İnşallah canım hep birlikte güzel haberler verelimC Capanin Gururu Teyom X xnobodyxCatlak-kurabiye Temmuza kaldı benim iş ama, ben sizi takipte olucam kızlar, peşinizdeyim bırakmam. İnşallah bana güzel haberle döneceksiniz amiiiin
YaaaaaaBenim de bir aksilik olmazsa ikinci haftaaa
Hepimiz Temmuz kardeşliği yaptık deseneİnşallah sağlıkla gelişir canım gönlünü ferah tut. Doktor benimkini de dondurup transferi sonraki ayda yapacağını söyledi. Hem rahim dinlenmiş olur değerler normale döner. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıkla müjdeyle sonuçlansın
Amiiiiinİnşallah canım hep birlikte güzel haberler verelimmüjdelerle dolup taşsın topik