- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
Daha önce olmussa yine olur. Benim de hsg temizdi ama sonrasinda histeroskopi yapilinca tupumun kapali oldugu cikti ortaya hsg ye de pek itimat etmiyorumSpermiyogrami iyi çıktı benim hormonlar, AMH , HSG de iyi çıktı canım bir kızım var o kendiliğinden oldu ama bu 1 yıldır olmuyor
Yok canım maalesef. Bekliyorsun Heyetin onaylaması içinNasıl yani canım evrakları verince hemen rapor çıkmıyor mu
Yaa bunu bilmiyordum bana hemen yazarız dediler. Başlıyoruz diye sen bize haber ver yeter dedilerYok canım maalesef. Bekliyorsun Heyetin onaylaması için
AmaaannnDaha önce olmussa yine olur. Benim de hsg temizdi ama sonrasinda histeroskopi yapilinca tupumun kapali oldugu cikti ortaya hsg ye de pek itimat etmiyorum
benim de öyle olmuştu canım. Ben de hsgye güvenmiyorumDaha önce olmussa yine olur. Benim de hsg temizdi ama sonrasinda histeroskopi yapilinca tupumun kapali oldugu cikti ortaya hsg ye de pek itimat etmiyorum
Kayseri memorial de semih bey canım. Bilmiyorum şeklini detaylı gösterip anlattı sorun olmaz inşallahtransfer yapıp olmazsa yaparız söylemi çok doğru değil kuzum. Önce olumsuzlukları kaldırıp denese daha iyi olur sanki. Kimdi görüştüğünüz
O filmi daha önce 2 doktor daha görmüştü onlar da ciddi bişey değil demişlerdiHadi hayırlısı olsun. Onemli bir neden olsa doktor müdahale ederdi o yüzden bunu kafana takma canm.
@Kentuckychicken guzel haberlerle gel inşallah
Aaa bende kayseriliyimKayseri memorial de semih bey canım. Bilmiyorum şeklini detaylı gösterip anlattı sorun olmaz inşallah
O filmi daha önce 2 doktor daha görmüştü onlar da ciddi bişey değil demişlerdiinşallah olmaz kötü bişey
yok yok sorun olmaz canım öyleyse. İnşallah güzelce tutunur sana bebişKayseri memorial de semih bey canım. Bilmiyorum şeklini detaylı gösterip anlattı sorun olmaz inşallah
O filmi daha önce 2 doktor daha görmüştü onlar da ciddi bişey değil demişlerdiinşallah olmaz kötü bişey
Hemşehri sayılırız canımAaa bende kayseriliyimkim benim hemşehrim kızlar
İnşallah canım benimyok yok sorun olmaz canım öyleyse. İnşallah güzelce tutunur sana bebiş
Prowoman prenatal ben 3 kutu kullandim, depolari doldurmakta basarili ancak rezalet kokuyor :)) simdi biraz daha iyisi cikmis coenzim q10 vb. FDA gunluk besin aliminda limit belirtilmeyen destekler de eklenmis bu nedenle dr.um onu onerdi degistirdim.Merhaba arkadaşlar bu topige ilk defa yazoyorum.. bende bu gidişle tüp Bebek yaptircam çünkü 1 yıldır olmuyor sebepsiz interfilitebu ay yeni bor vitamine başladım PROWOMEN diye.. hiç kullanan var mı aranızda?
Durumumuz, ve nickten gordugum kadariyla yasimiz tam olarak ayniSpermiyogrami iyi çıktı benim hormonlar, AMH , HSG de iyi çıktı canım bir kızım var o kendiliğinden oldu ama bu 1 yıldır olmuyor
Hsg yuzunden 1 yilim çöp oldu ya ona yanarim ben hep.benim de öyle olmuştu canım. Ben de hsgye güvenmiyorum
İnşallah canmO filmi daha önce 2 doktor daha görmüştü onlar da ciddi bişey değil demişlerdiinşallah olmaz kötü bişey
Hangi hastanede?Yaa bunu bilmiyordum bana hemen yazarız dediler. Başlıyoruz diye sen bize haber ver yeter dediler
Memorial da ülkü hanım benim doktorumHemşehri sayılırız canımkayseride yaptırıyorum ben sen kime gidiyorsun
Benimki bu canım içinde Q10 falan var bayağı zengin bakalım işe yarayacak mıProwoman prenatal ben 3 kutu kullandim, depolari doldurmakta basarili ancak rezalet kokuyor :)) simdi biraz daha iyisi cikmis coenzim q10 vb. FDA gunluk besin aliminda limit belirtilmeyen destekler de eklenmis bu nedenle dr.um onu onerdi degistirdim.
Evet 35 yaşındayım 1 kızım var 2. Yi beceremedikDurumumuz, ve nickten gordugum kadariyla yasimiz tam olarak ayni)
Rapor için Kayseri de fakülteye gittim. Dediğin gibi adetin 3. Günü geldi dediler. Gittim muayene oldum kan verdim sonra evrak listesi verdiler bana bunları tamamla diye bide adetin 21.günü gel dediler. Bugün gittim tekrar kan verdim. Rapor için evraklarımı gösterdim eksik varsa bakın deidm. Kontrol ettiler ne zaman başlayacaksanız o zaman bize bu evrakları getirin dediler. Ama öyle 10 15 gün bekleme süresinden felan bahsetmedi kimse. Hatta hemen yazarız felan demişlerdi. Kafama takıldı yarın arayıp sorcam bakalımHangi hastanede?
Bir de adetin 1.2. ya da 3. Günü gel demişlerdi.
Ülkü müMemorial da ülkü hanım benim doktorumama eşimin işi nedeniyle Ağrı da yaşıyoruz şu an fakat gebelik olursa ülkü hanıma doğum yapmak istiyorum kizimida o dogurttu