Topiğe şöyle bi göz gezdirdim hepinizin tedavisi hayırlı olsun.
Tüp bebek tedavi süreci belirsizliklerle dolu, çok yorucu bir süreç ama inşallah sonunda hepiniz mucizenize kavuşacaksınız inşallah
Bana kimse söylememişti birkaç tavsiyede bulunmak ve dua etmek için geldim.
Malum herkesin tedavisi kendine özel bu yüzden sakın onda 20 yumurta oluşmuş benim neden 3 tane diye moralinizi bozmayın, önemli olan sayı değil kalite.
Eşinizde sperm sorunu olmasa da beslenmesine elinden geldiği kadar dikkat etsin, bizim yumurtaların kalitesi kadar onların sperm kalitesi de çok önemli.
Ilk denemesi olanlar için söylüyorum, opu işlemi asla korkulacak bir işlem değil hastaneden yürüyerek çıkıyorsunuz, transfer de öyle.
Transfer öncesi doktor gerek görmese bile en az 2 kez kontrole gidin ki olası bir aksilik durumunda transferiniz ertelenmeden önlem alınabilsin.
Transfer sonrası lekelenmeler çok sık görülüyor korkmayın, geneli yerleşme kanaması. Bebişin yolda olduğunun göstergesi.
Son olarak transfer ve test günü arasındaki 12 gün hayatınızın en uzun zaman dilimi olabilir. Izlemek istediğiniz filmleri, okumak istediğiniz kitapları listeleyip o dönemde okuyarak kafanızı meşgul tutabilirsiniz. Lütfen belirti aramayın, mevcut belirtilerinizi de kıyaslamayın. Herkesin bedeni farklı tepkiler verecektir, moraliniz bozulabilir.
Rabbim burdaki herkesin hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah
Benim tedavimin üzerinden çok uzun zaman geçmiş olabilir ama sorularınız olursa seve seve cevaplarım.