Aynen aslında gidiyor ama arkadaş olmaları beni ayrıca sevindirmedi değil . Zaten 2 yerle görüşme yaptım doktorum ikiside arkadaşım ama bu daha iyidir . Diğeri soğuktur bilgilendirme yapmaz az konuşur . İşlerin takibi onunla anlaşmakta zorlanırsın dedi . Bende bu kliniği seçtim zaten 3/4 şehirde daha varmış . Hayırlısı olsun . İçime burası sinmişti zaten yaptıkları işlemlerden vs . Sen embriyo glue istiyevekmisin canım ?Kadin doktorumuza bilgilendirme mektuplari hep gidiyor zaten ben ne zaman gitsem asilamalarimdan gorecehim tedaviye kadar bilgisi vardi birbiriyle baglantililar zaten
Gonalflar dolapta yumurtalık kisminda ama oburu degil 25 dereceye kadar disarda kalabilir denmisti onu ayri sakliyorum ister istemez bir an once baslasamda gerilim bitse diyorum bozulacak da sanki
Ben hepsini de koydum. Dursunlar ordaKadin doktorumuza bilgilendirme mektuplari hep gidiyor zaten ben ne zaman gitsem asilamalarimdan gorecehim tedaviye kadar bilgisi vardi birbiriyle baglantililar zaten
Gonalflar dolapta yumurtalık kisminda ama oburu degil 25 dereceye kadar disarda kalabilir denmisti onu ayri sakliyorum ister istemez bir an once baslasamda gerilim bitse diyorum bozulacak da sanki
Canım ben geçen hafta başladım, sordum biontek için olma dedi doktor.Bende doktor arastirmasindayim sgklilara covid aşı önceliği geldi bebek te düşünüyoruz 2.tüp bebek için fakat soracağım doktor yok acaba bilgisi olan varmı asi olsak sorun olurmu
Koyayim bende bak icime dert hepBen hepsini de koydum. Dursunlar orda
Anne olmadan asi olma lutfenBende doktor arastirmasindayim sgklilara covid aşı önceliği geldi bebek te düşünüyoruz 2.tüp bebek için fakat soracağım doktor yok acaba bilgisi olan varmı asi olsak sorun olurmu
Ne iyi doktormus kimisi yap diyo çıldırıyorumCanım ben geçen hafta başladım, sordum biontek için olma dedi doktor.
Bilmiyorm canm adet olunca konuscaz yine o zaman sorarim bisey demedi hic onunla ilgiliAynen aslında gidiyor ama arkadaş olmaları beni ayrıca sevindirmedi değil . Zaten 2 yerle görüşme yaptım doktorum ikiside arkadaşım ama bu daha iyidir . Diğeri soğuktur bilgilendirme yapmaz az konuşur . İşlerin takibi onunla anlaşmakta zorlanırsın dedi . Bende bu kliniği seçtim zaten 3/4 şehirde daha varmış . Hayırlısı olsun . İçime burası sinmişti zaten yaptıkları işlemlerden vs . Sen embriyo glue istiyevekmisin canım ?
Serin serin otursunlar dolaptaKoyayim bende bak icime dert hep
Evet canım, sakın olma dedi. Yani keyfiyete de bırakmadıAnne olmadan asi olma lutfen
Ne iyi doktormus kimisi yap diyo çıldırıyorum
Biz konuşmuştuk extra ya giriyor sigorta karşılamıyor dedi ama umrumda değil bizim extralar sperm sna hasarı sperm kalite seçmesi ve embriyo glue olucak . Embriyo glue için 50 euro dedi . Diğer ikisini net hatırımda yok ama 100 geçgindi ikisi aşşa yukarı 200 euro extra işlem girilmiş olacak . Embriyo glue kesin istiyorum . Birde çift transfer olucağım .Bilmiyorm canm adet olunca konuscaz yine o zaman sorarim bisey demedi hic onunla ilgili
Bende isticem canm on gorusmede konusilmadi bi dahakine sorcam. Fiyati iyiymis kesinlikle çift olsun hayirlisi ileBiz konuşmuştuk extra ya giriyor sigorta karşılamıyor dedi ama umrumda değil bizim extralar sperm sna hasarı sperm kalite seçmesi ve embriyo glue olucak . Embriyo glue için 50 euro dedi . Diğer ikisini net hatırımda yok ama 100 geçgindi ikisi aşşa yukarı 200 euro extra işlem girilmiş olacak . Embriyo glue kesin istiyorum . Birde çift transfer olucağım .
İçeriğini allah bilir ne malum dogurganliha zarari olmadığı ki korunun diyorlar olanlaeadaEvet canım, sakın olma dedi. Yani keyfiyete de bırakmadı
Kuzucum sor mutlaka iyi yorumlar okudum yaptıranlardan . Yani şöyle benim ikinci tüp bebeğim olacağı için çift istedim . Zaten almanyada 3 embriyo ya kadar yaş fark etmezsizin transfer ediyolar ama doktorumda iki iyi ideal dedi bende ikiz mesela çok çok isterim . Bu arada eğer 3 gün embriyo su olacaksa embriyo traşlamada iste . Çok büyük etkisi oluyormuş . Embriyologunla konuş duruma göre . Sizde doktor kaçıncı gün ile ilgi konuştumu ? Bana. Durumagöre 2/3/5 olabilir embriyologlar ona karar veriyolar dediBende isticem canm on gorusmede konusilmadi bi dahakine sorcam. Fiyati iyiymis kesinlikle çift olsun hayirlisi ilebiz tek istedik esimle hayirlisi ile bakalm
Benim de o civarda olma ihtimali yüksek canımArkadaşlar benim de 19 un da opu olacak. Var mı aynı tarih aranızda
Perşembe günü kontrolüm var. Doktor büyük ihtimal cumartesi opu olur dedi. Bakalım hayırlısı. Bazen umutlaniyorum bazen yine olmayacak diyorum. Allah'tan hayırlısı artık. Benim ikinci denemem olacak,sizin?Benim de o civarda olma ihtimali yüksek canım
5. Gune kadar bekleyelimki en iyilerini secelim dedi buyuk ihtimal 5. Gun embriyosu olcak. Embriyo traslama nasil bi islem yeni duydum. Almancasi ne bi bakayim ben netten simdi daha neler öğrencem acabaKuzucum sor mutlaka iyi yorumlar okudum yaptıranlardan . Yani şöyle benim ikinci tüp bebeğim olacağı için çift istedim . Zaten almanyada 3 embriyo ya kadar yaş fark etmezsizin transfer ediyolar ama doktorumda iki iyi ideal dedi bende ikiz mesela çok çok isterim . Bu arada eğer 3 gün embriyo su olacaksa embriyo traşlamada iste . Çok büyük etkisi oluyormuş . Embriyologunla konuş duruma göre . Sizde doktor kaçıncı gün ile ilgi konuştumu ? Bana. Durumagöre 2/3/5 olabilir embriyologlar ona karar veriyolar dedi
Tamamen ayni, 1 kizim var ikinciyi beceremedik, sorun yok olunca adina dediler sebepsiz infertiliteEvet 35 yaşındayım 1 kızım var 2. Yi beceremediksizin durum nasıl?