Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Orda fiyatlar nasıl canım.benim ilaçlar 4450, muayene 750,kovid testi 250, tüp bebek 10.250 şimdilik. Ilaç eklemesi ve dondurma ücreti de olacak henüz
Sigorta şirketine gore değişiyor birde durumun el veriyorsa devlet destegi ile beraber uyguna geliyor. Bizim sigorta yuzde 50 ödüyor ve 3. Gunden sonraki embriyoyu ödemiyor. İlaçlar 500 € tuttu baslangicta bi 500 vercez 4 bine yakin para bizden çıkıyor kalani sigorta karsiliyor. Ilaclar ve dondurma vs olunca ne kadar olur bilemiyorm olsunda 10 bin de vermeye raziyiz.

Burda Türkiye deki gibi ucuk fiyatlar yok sigorta ve devlet destegi ile uygun oluyor. Ilk onceligimiz burası şimdilik.
Mesela aşılama sigortamiz 8 hak tanıdı ve biz 30 € gibi bi fiyat tek ödedik her ikisinde de ama artk beklemek istemediğimz icij tüp e basladik ki benim durumum yuzunden tup disinda imkansiz yani

Sigorta şirketine gore değişiyor birde durumun el veriyorsa devlet destegi ile beraber uyguna geliyor. Bizim sigorta yuzde 50 ödüyor ve 3. Gunden sonraki embriyoyu ödemiyor. İlaçlar 500 € tuttu baslangicta bi 500 vercez 4 bine yakin para bizden çıkıyor kalani sigorta karsiliyor. Ilaclar ve dondurma vs olunca ne kadar olur bilemiyorm olsunda 10 bin de vermeye raziyiz.

Burda Türkiye deki gibi ucuk fiyatlar yok sigorta ve devlet destegi ile uygun oluyor. Ilk onceligimiz burası şimdilik.
Mesela aşılama sigortamiz 8 hak tanıdı ve biz 30 € gibi bi fiyat tek ödedik her ikisinde de ama artk beklemek istemediğimz icij tüp e basladik ki benim durumum yuzunden tup disinda imkansiz yani
Olsun da parası zerre gözümde yok canım. Sizin iyiymiş. Inşallah çok beklemeden gelsin bebiş❤️

Bende gonal f ve baskılayıcı galiba yine cetrotide verirler 120/125 istiyor dozumu kilomdan dolayı birde çok yumurta olup beni yormak istemiyor . Çünki taze transfer olsun bu kez dondurulmuş türkiyede denemsiin zaten bunu taze deniyelim olmassa elimizde dondurulmuşlar olucak sakince onlra devam ederiz dedi ayın 30 da randevum car adetin 21 günü vor Untersuchung olucak ve herşeyi dozuyla , günüyle anlatacak . Ben daha almadım galiba 30 da reçetemi verir . 500 euro size düşenmi totalmiydi ? Yani sigortanın karşıladığıla birlikte 500 mü
Canm direkt eczanede ödedik en son bu ilac rechnunglarini sigortaya gondericez obur kagitlari tup b. Merkezi ile sigorta kendi aralarinda halledecek simdilik boyle biliyorum. Doktorun alman mi ?

Olsun da parası zerre gözümde yok canım. Sizin iyiymiş. Inşallah çok beklemeden gelsin bebiş❤️
Dimi yeterki olsun parasinda değiliz cok şükür elimizden geliyor rabbim herkesin yardimcisi olsun maddiyat degilde manen ve ruhen yoruluyor insan. Biz kadinlar disariya atiyoruz rahatlıyoruz ama eşlerimiz cok stres yapiyor benimki oyle keza. Cok üzülüyor yeterki olsun varimi yogumj veririm diyo canm benim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin❤

🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼

🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼
Merhaba bende Allah nasip ederse temmuzda tüp bebeğe baslicam sebebsiz infertilite teşhisi konuldu kafama takılan bişey var tüm hormanlarm normal ama 5 ay önce E2 hormonum 35 ti bu ayki testimde 71 çıktı 5 ayda niye bu kadar yükselmiş anlamadım tüp bebekte sorun olur mu yüksek olması ne gibi sorulara yol açar

Merhaba bende Allah nasip ederse temmuzda tüp bebeğe baslicam sebebsiz infertilite teşhisi konuldu kafama takılan bişey var tüm hormanlarm normal ama 5 ay önce E2 hormonum 35 ti bu ayki testimde 71 çıktı 5 ayda niye bu kadar yükselmiş anlamadım tüp bebekte sorun olur mu yüksek olması ne gibi sorulara yol açar
Histeroskopi cektin mi hic ? Yumurtaliklara bagli bi hormon bu yanlis degilsem yuksek olmasi iyi olmuyor doktor acik bir.neden sunmadi mi acaba

Farklı bir şehirde olduğum için tüp Bebek doktorumla daha gorusemedm kontrol için gittiğim doktorum normal dedi
Adetin 3. Gunu bakılıyor genelde. Ve 50 den yukari olmamasi lazm yani ama doktor normal dediyse simdilik takma bunu doktorunla gorustugunde kafandakj tum sorulara cevap bulmaya calis.

Canm direkt eczanede ödedik en son bu ilac rechnunglarini sigortaya gondericez obur kagitlari tup b. Merkezi ile sigorta kendi aralarinda halledecek simdilik boyle biliyorum. Doktorun alman mi ?
Doktorlarım ( 3 doktorum var canım 1 prof opumu ve transfer yapacak diğerle doç.ler ise yumurta toplama ve büyütme aşamasında ilgilenecekler ) doktorlardan okliniğin sahibi benim jinekoloğumun arkadaşıymış aynı zamanla onunla bilgiler paylaşacak .

Türkiye deki doktorum şunu diyordu . Sebebsiz infertile aslında yoktur biz doktorların henüz keşfedemediği bir problem vardır . Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Aynen öyle canım ❤️ sperm dna hasarı çıktı. Muhtemelen o yüzden tutmadı ilkinde. Şimdi hasar düştü inşallah olur

Doktorlarım ( 3 doktorum var canım 1 prof opumu ve transfer yapacak diğerle doç.ler ise yumurta toplama ve büyütme aşamasında ilgilenecekler ) doktorlardan okliniğin sahibi benim jinekoloğumun arkadaşıymış aynı zamanla onunla bilgiler paylaşacak .
Kadin doktorumuza bilgilendirme mektuplari hep gidiyor zaten ben ne zaman gitsem asilamalarimdan gorecehim tedaviye kadar bilgisi vardi birbiriyle baglantililar zaten
Evet canım normal kısımda, buzluğa koyma ama
Gonalflar dolapta yumurtalık kisminda ama oburu degil 25 dereceye kadar disarda kalabilir denmisti onu ayri sakliyorum ister istemez bir an once baslasamda gerilim bitse diyorum bozulacak da sanki😅

X