Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım artık saldım çayıra Rabbim nasip ederse 1 yumurta 1 spermle oluyor Zaten.Cok yumurta çıksa ne oalcak ki nasip olmayınca...

Canım herşeyde bir hayır vardır benimde öyle pek iyi değilmiş bu ay folikuller 2 ay takviye kullanacağım birde Yasmin kullanacakmışım önümüzdeki ay arada Histereskopı olacağım Ağustos ta yumurtaları toplayacak sonra transfer . Geç olsun güç olmasın

Aynen kesinlikle hayal kırıklığı yaşıyor bide insan. Her aşaması zor 8gün boyunca iğne olup sonra tedavi iptal denmesi insanı ister istemez stres yapıyor. Hem iğnelerin etkisi atılsın hemde o zamana kadar daha iyi toparlarım inşallah

Üzüldüm canım, vardır bir hayır. Ben 1.5 sene bekledim tekrar başlayabilmek için. 1-2ay beklenir birşekilde sana iyi gelecekse.

Bende çok şey kullandım bu süre içinde Arı sütü bal polen propolis karışımı maxijuno ve supralife omega 3 ve folik asit kullandım. 17 kilo verdim gayette iyi hazırlanmıştım ama Rabbim engel koydu o en iyisini bilir tabi inşallah Bi sonrakine aynı sıkıntıları yaşamayız

Valla onu değilde benim avuc içlerim yanıyor buz tutuyorum avcuma
Bende öle bişi olmadı. Ama acayip sarlanma var. Sanki nefesim yetmiyo. Tabi gebeliğe bağlamak da yanlış boş yere umutlanmak da istemiorum. İlaçlar da etkiliyordur. Maşallaah bu tedavide içtiğimizin haddi hesabı yok. İğneler de cabası. Allah yardım etsin hepimize

Üzüldüm canım, vardır bir hayır. Ben 1.5 sene bekledim tekrar başlayabilmek için. 1-2ay beklenir birşekilde sana iyi gelecekse.
Bende 1sene sonra başlamıştım tekrar canım. Herşeyin bitip Bi şeylerin engel olmasındansa şimdi olması daha iyi gibi geliyor şuanda. Geçen sene çok bekledim tekrar başlamak için şimdi o kadar beklemek istemiyorum. Bi kaç ay yeterli

Oy kuzum benim, çok bekleme o zaman. Bu ay gez dolaş keyifli şeyler yap. Diğer aya devam et o zaman

İnşallah canım bencw takviyeler pek işe yaramıyor her ay değişiyor folukullerin durumu özellikle stres çok etkiliyor bence ama doktorum kullan dedi mecbur kullanacağım

Ay canım artık saldım çayıra Rabbim nasip ederse 1 yumurta 1 spermle oluyor Zaten.Cok yumurta çıksa ne oalcak ki nasip olmayınca...
Çok doğru. Bazı şeyler nasip kısmet. Allahım bize de hayırlısıyla nasip etsin. Yoksa bakınca zaten doğanın en basit oluşumlarından biri. Ama bize o kadar kolay olmadı işte

Selam, öncelikle hayırlısı olsun inşallah. Vardır her şerde bir hayır derlerBenim de önden giden bir yumurtam var doktor p. Tesi opu dedi. Yarın randevum var. Öbürleri kaçta kalmış öğrenebilir miyim?

Çok doğru. Bazı şeyler nasip kısmet. Allahım bize de hayırlısıyla nasip etsin. Yoksa bakınca zaten doğanın en basit oluşumlarından biri. Ama bize o kadar kolay olmadı işte
Valla bir gün sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alınca bütün dertlerimi unutacakmıs gibi hissediyorum ne bileyim Rabbim böyle istemiş ne yapalım olmasa da vardır bir bildiği

İnşallah canım inşallah benimde güzel geçer herhangi bir sorun olmadan.Ankara Memorial e gidiyorum canım Aygül demirol
Çok adını duydum o hocanın inşallah doğru yerdesindirçok güzel geçsin gitsin inşallah Bend e ankarada centrum da recai pabuçcu da yaptırcam bakalım rabbim pişman ettirmesin hepimiz doğru yerde doğru zamanda başlayalım inşallah

Inşallah canım inşallah aynen çok yıpratıcı süreç ama hepsi geride kalacak inşallah maddi manevi zorladığı için ha deyince yapılan bir tedavi olmadığı için bu duygular bu korkular ama rabbim korkumuzu boşa çıkarsın emeklerimizin karşılığını boş bırakmasın inşallah

Hadi bismillah ayağını sürü bariz gözüküyor inşallah kanda t güzel sonuç görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…