Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah ıslah etsin öle insanları.. onun doğurduğu ve büyüttüğü çocuktan gel de hayır bekle. İnsan böyle hassas bi konuda nasıl kötü kalpli olur anlamıyorum. Boşver sen sıkma canını
Aynen kuzum allah ıslah etsin rabbim beni de affetsin ama o kadar çok ağlattı ki o kadar hava atıyor beni görünce karnını oksamalar bebekle konuşmalar yanımızda kim varsa karnına dokundurup bebeği hissediyor musunuz deyip bana bakıp kahkaha atmalar doğmamış bebeğin suçu yok ama o bebeğe karşı nefret duyuyorum bundan çok utanıyorum hiçbir günahı yok ama elimde değil allahım affetsin hiçbir zaman sevebilecegumi zannetmiyorum bu düşünceden valla kinamayin beni ama neler yaptığını bir ben bir allah biliyor

Yok ben hak veriyorum sana. Çünkü o kadar hassas bir durum ki yaşamayan bilemez. Karşısındaki insandan incelik bekler. Bu karı koca arasında olan bişey. Bir çift çocuk ister ya da istemez ya da olmaz. Olmuyorsa Rabbime isyan edicek halimiz yok. Ama bunu karşındaki insan eksiklik, noksanlık ya da alay konusu görüyorsa o insandan uzak olucaksın. Hayatta kendine bile hayrı olmayan insanın sana ne hayrı olsun

Ahh kuzum ya görmüştüm o durumunu Allah bildiği gibi yapsın nası bu kadar kalpsiz olabiliyorlar bende anlamıyorum. Hiç mi Allahtan korkmaz insan
Benimde elti ile var bir durum ama yazsam ifşa olurum eşi benzeri yok bizim durumun oda doğmamış bebesinin vebalini bana yüklemeye çalışıyor Allaha havale ediyoruz böylelerini. Kurban olduğum Rabbim bizleri daha fazla bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuştursun

Öyle canım öyle maalesef kimsenin beni anlamasını beklemiyorum da biraz empati birazda insani duyguları olan öyle şeyler yapmaz evet olmaması bizim ımtihanimız an onların bize davranışı da onların imtihanı allahım ımtihanimızı isyansiz alnımızın akıyla geçmeyi nasip etsin benim canımı acıtanlarida rabbime havale ettim kimseye beddua etmiyorum nasıl hakediyorsa öyle yaşasın

Ne kadar güzel bir dua
'nasıl hak ediyorsa öyle yaşasın'

Ifsa olacaksan hiç yazma kizvalla bizden birinden biri bu girse kesin ifşa olurum valla allah nasıl biliyorsa öyle yapsın kim ki rabbimin verdiğini kendi becerisi zamhederse vay haline imtihanimiz zaten zor keşke onlar da zorlastirmasa

malesef çok düşüncesiz insan var. Yapacak bişi yok. Kulaklarımızı tıkıycaz. Ben de 7 yıllık evliyim. Çok uzun süre düşünmedim çocuk sonra da olmadı. Ama insanların baskısı beni yıldırdı. Bıktırdı. Artık umursamıyorum ama yıllarca çok yordular, çok ağlattılar ne yazık ki.

Aynen öyle canım. Biz nelerle mücadele ederken bir de çevrenin bilmişliği merakı ile uğraşıyoruz. Sanki herkes elinde hançerle bekliyor. Sırayla gelene gidene vuruyor gibi. Ama her şerde bir hayır vardır derler ya şu korona nasıl iyi oldu bu yönde. Eskisi gibi gidemiyoruz ya kafam rahat eskiye göre

Hadi bismillah ayağını sürü bariz gözüküyor inşallah kanda t güzel sonuç görürsün
Ahhh agzından bal damlıyorrr Allahım inşallah gostersin hepimize kızlar bu arada benım avcumun içi sanki kızgın yaga batırmıs gibi yanıyor öğlen saat 4 den beri buz tutuyorum . Neden böyle oldu ateşimi ölctüm vucut ısımda 37 olmus .

ben de 6 senelik evliyim. ilk 3 sene filan düşünmedim (çok pişmanım) son 2 senedir de olmuyor. rahim kalınlığım 11 di en son, Pazartesi 2.ttansferim olacak izmirde 2 tane 3.gün embriyosu konulacak. Çok yıprandım ben de eşim de..bir arkadaş ortamına giriyorsun herkesın kucağında bebeği... Sosyal medya, akraba ortamı hepsi geriyo, hiç kimseyle görüşmek istemıyorum.

Bende pozitigi gördüğüm de vücut isım yiksekti rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin yarın bi daha yap koyulasirsaa net vardir

Hayırlısı buymuş öyle düşünün. Her şeyin vakti saati var. Rabbim bilir ona göre engeller çıkar. Güzel düşünün. Ben önceden çok üzülüyordum gerçekten çok ağlıyordum. 1,5 yıl önce annemi kaybettim. O yoksunluğu yaşadıktan sonra kimse beni üzemicek artık dedim. Üzülmüyorum. Çünkü insanların ne derece kötü olduğunu gördüm. Şükür rabbime ki mükemmel bir eşim, çok güzel bir evliliğim var. Artık eşimden ve ailemden başka kimseyle ilgilenmiyorum. Allah ferahlık versin hepimize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…