Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız ben pozitif gördüğüm de 7.gundr ucuz testte bariz belliydi bekleme 12yi valla ben tedaviyebaşlayınca test stoğu yapcamçünkü benim manyak koca tuvalete çıkmama bile karışıyor o yüzden sessizce stoklayacam

Yaa çok erken yaparsam iğnelerden dolayı da iki çizgi çıkabilir die yorumlar okudum. Doğruluk payı var mı?

Aslında 14 haziran yıl dönümümüz o gün kan testini yaptırmak istedim. Ama doktor dedi çıkmayabilir 17 sini bekle. Üzülmüştüm bi bakiim o zaman

Kuzum biz ne kadar hesap yaparsak yapalım hesaptaki değil nasipteki gelir başa rabbim hesabını çoktan yapmış bizde şubatta rahim filmi çekilip martta başlarız diyorduk şubatta rahim filmi çekildim martta da ameliyat oldum ameliyattan sonra en az 3 ay gebelik yasak dedi doktor mecbur bekledik şimdi de eşimin işi belli olmadığı için bekliyoruz geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun da 11 sene bekledik varsın 1 ay daha bekleyelimsabır az daha sabır

Yaa çok erken yaparsam iğnelerden dolayı da iki çizgi çıkabilir die yorumlar okudum. Doğruluk payı var mı?
Catlatma ignesini ne zaman oldun benim yumurta toplams günü 3 tane gonapeptly vuruldum 4 gün sonra dedim test yapayım da bari ömrümde ilk kez çift çizgi göreyim koskoca tek çizgi çıktı tranfer günü de 1 tane vuruldum 7.gun pozitifi görünce kafayı yiycem sandım ya ignedense diye ama günden güne koyulasti sen hangi çatlama ignesini vuruldun ve kaç gün oldu

29 mayısta vuruldum ovitralle. Heyecan yaptım yaaa aslında transfer olana kadar çok pozitiftim. Transfer olduktan sonra olmıcakmış gibi gelio.. hayırlısı artık

Aslında 14 haziran yıl dönümümüz o gün kan testini yaptırmak istedim. Ama doktor dedi çıkmayabilir 17 sini bekle. Üzülmüştüm bi bakiim o zaman
Yap kız yap o ne biliyorşaka bir yana tedavi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor da şu 10 gün geçmiyor valla billa

Ay kuzum 11 sene dile kolay neler yaşamışsın sen inşallah RABBİM verecek sana en güzelinden

29 mayısta vuruldum ovitralle. Heyecan yaptım yaaa aslında transfer olana kadar çok pozitiftim. Transfer olduktan sonra olmıcakmış gibi gelio.. hayırlısı artık
Ohoooo etkisi çoktan geçti bile bende etkisi kaldıysa sen de kaldı kız aradan 13 gün geçti o 1 hafta 10 gun sürüyor diyorlar da bende hiç sürmedi o kadar

Ay kuzum 11 sene dile kolay neler yaşamışsın sen inşallah RABBİM verecek sana en güzelinden
Hepimize canım benim hepimize inşallah neler yaşadım neler duydu bu kulaklar eltim geçen sene evlendi evlenir evlenme hamile kaldı neler yaptı hala yapıyor hamileligini gözüme soka soka nasıl yaşıyor ne laflar sokuyor amannn rabbim biliyor hepsini ona havale ettim artık yaşadığımız son zorluklar son üzüntüler olsun rabbim kimseyi çok beklemesin çok aratmasin inşallah bizde bir gün kucagımizda evlatlarımız ile zordu çok yordu ama geçti diycezbekledigimize degdir allahim

Çok heyecanlı ya bende pazartesiyi bekliyorum ya hiç bilgim de yok şaşkın tavuk gibi hissediyorum bazen kendimi
Gel yamacıma kuzum gelll ne istersen soruver bakemmhadi güzel haberler verin be yaaaayağınızı sürüyun bizde peşinizfen gelelim guzel haberlerle

Allah ıslah etsin öle insanları.. onun doğurduğu ve büyüttüğü çocuktan gel de hayır bekle. İnsan böyle hassas bi konuda nasıl kötü kalpli olur anlamıyorum. Boşver sen sıkma canını

Gel yamacıma kuzum gelll ne istersen soruver bakemmhadi güzel haberler verin be yaaaayağınızı sürüyun bizde peşinizfen gelelim guzel haberlerle
Allah razı olsun canım benimBenim daha ön görüşme olacak pazartesi bazen gideceğimi unutuyorum sonra aklıma geliyor kalbim pıt
İnşallah hepimiz burada en güzel haberlerimizi paylaşalım

Allah razı olsun canım benimBenim daha ön görüşme olacak pazartesi bazen gideceğimi unutuyorum sonra aklıma geliyor kalbim pıt
İnşallah hepimiz burada en güzel haberlerimizi paylaşalım
Pehh bende test yapcan zannetiydimneyse hadi bakalım iyi haberler al rabbim iyilere denk getirsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…