- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Aynen canım moral bozmak yok vardır bunda da bir hayır. Belki bu gecikme hem sprem kalitesi hem yumurta kalitesi için daha da iyi olacaktır. İnşallah Rabbim hayırlı müjdeler nasip etsin sağlıkla sıhhatleKızlar ben bu ay başlayamadim malasef tedaviye.Doktorum 2 ay takviye verdi eşime de iğne verdi.Biraz rezervim düşükmus yani neden böyle olmuş anlamadım açıkçası.2 adet öncesi gittiğimde fakültede 12 folikül saymıştı doktor.Herneyse tedavim Ağustos da başlayacak muhtemelen taze transfer olur, temmuzda da Histereskopı olacağım.Yine aynı tarihlerde olacak tahmin ettiğim gibi Moral Bozmak Yok,2 ay çok sağlıklı beslenip stres yapmadan geçireceğim, hatta bu tatile gidip kafa dağıtmak istiyorum
Olumsuz düşünceler bazen beni de sarıyor. Sanırım tarih yaklaştıkça ya olmazsa korkusu sarıyor insanı. Bunu da doğal karşılamalıyız. Çünkü daha bir bebek sahibi olmadık ve bunun için verdiğimiz çabalar bizi yıprattı. Ama bu beynimizde, onun bize oyunu. Yoksa inşallah Allah ın izniyle olacaktırIyi geceler hanımlar bende haziran yada temmuz adetiyle 6.denemeye başlayacağım haftaya adet olcam ama hala bu ay mı önümüzdeki ay mı başlayacağımız belli değil bakalım hayırlısı ama heyecan falan yok bende sadece korku var uzun yorucu süreçlerden geçtim psikolojikolarak ne hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum ama bugünlerin gelmesi için can atarken şimdi günler yaklaştıkça uzaklaşsin istiyorum tedavi icin hazır mıyım onu da bilmiyorum dedim ya çok yıpratıcı süreçlerden geçtim rabbim hiçbirimizin kucağıni boş bırakmasın inşallahmodum çok düşük belki de olmaması kadar olması da korkutuyor o heyecanın yari da kalması düşüncesi falan bilmiyorum valla aranızda benim gibi boşa kürek çekiyor gibi hisseden var mi
Merhaba kızlar
Bende sessizce şurda yerimi alıp beklemeye geçeyim
Ben nisan ayında başladım tedaviye
Rezervim azdı
Öncesinde prp yaptırdım
Sonra tedaviye başladık
6 yumurtam vardı ama eşit şekilde büyümediler
3 tanesi erken büyüdü ve toplandı
1 embriyo elde edildi donduruldu
Sonra hoca 2.toplamayı yapalım dedi
Opudan hemen bir kaç gün sonra yeni iğnelere başladık , ama iğnelerin 4.gününde rahimde sıvı birikmesi oldu ve ikinci toplama iptal oldu
Sonrasında adet oldum ve yine kontrole gittim
Hormonlar iyiydi ama yine de biraz beklememizin daha iyi olacağını söyledi hoca
Yumurtlama döneminde gel dedi
Bugün kontrolüm vardı , adetle başlayabiliriz adet olunca gel dedi
Benim de hikayem böyle
Nasipse haziran sonu adetimle gideceğim
İnşallah hepimiz için bebek haberini alacağımız günler olur
Iyi geceler hanımlar bende haziran yada temmuz adetiyle 6.denemeye başlayacağım haftaya adet olcam ama hala bu ay mı önümüzdeki ay mı başlayacağımız belli değil bakalım hayırlısı ama heyecan falan yok bende sadece korku var uzun yorucu süreçlerden geçtim psikolojikolarak ne hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum ama bugünlerin gelmesi için can atarken şimdi günler yaklaştıkça uzaklaşsin istiyorum tedavi icin hazır mıyım onu da bilmiyorum dedim ya çok yıpratıcı süreçlerden geçtim rabbim hiçbirimizin kucağıni boş bırakmasın inşallahmodum çok düşük belki de olmaması kadar olması da korkutuyor o heyecanın yari da kalması düşüncesi falan bilmiyorum valla aranızda benim gibi boşa kürek çekiyor gibi hisseden var mi
İnşallah kızlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Bu süreçte eli boş çevirmesin. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahHayırlı geceler hanımla nasipse bu ayın 25 i gibi ilk tüp bebek denememin transferi gerçekleşecek ama o kadar korkuyorum ki anlatamam karmakarışık hislerim pozitif sonuçtan da korkuyorum negatif ten de bu normal mi sizler de böyle oldunuz mu o kadar korkuyorum ki sen gerçekten çocuk istiyo musun diye sorar oldum kendime ya ben karma karışığım nasıl çıkacağım bu duygusallıktan engel olamıyorum bu duygulara
Amin canım inşallah zaten bu ay aklımda şüpheler vardı başlasam mi başlamasam mi diye belki böylesi daha güzel olduAynen canım moral bozmak yok vardır bunda da bir hayır. Belki bu gecikme hem sprem kalitesi hem yumurta kalitesi için daha da iyi olacaktır. İnşallah Rabbim hayırlı müjdeler nasip etsin sağlıkla sıhhatle
Sağol canım.Zaten yine ağustosa denk gelecek transferim, önümüzdeki ay adetle Yasmin kullanacakmışım sonrasında Histereskopı olacağım.Agustosda da folikuller güzelse tedavi olacak bir sorun olmazsa taze transfer olacağım zatenDoğru söylüyorsun moral bozmamak gerekiyor, demek doğru zaman şu an değilmiş.Ama heyecanla bekliyordum seni de ben. Tatil mükemmel bir fikir.
Bende de var öyle hisler. Evlendiğim ilk sıralar deli gibi istiyordum. Sonra zaman geçtikçe eşim de bende kendimizi sorgular olduk. Bir yanımız deli gibi istiyorken bir yanımızda tarifi olmayan korku var. Belki yıllarca verdiğimiz mücadelelerin korkusu yorgunluğudur bilemiyorum. Hatta dua gruplarına katılıyorum diğerlerine dua ederken içten samimi bir şekilde istiyorum ama kendime isterken içim bir tuhaf oluyor. Dediğim gibi belki korkudur içimizdekiYa cidden öyle karmakarışık bir tarafım eşime ertelesek demeyi düşünüyo Bi tarafım saçmalama gelsin artık emryon rahmine diyo sonra da arkasından takip eden layık olabilecek iyim kaldırabilecek miyim başarabilecek miyim korkuları sonrasında da böyle düşündüğüm için kendime kızma nasıl Bi çıkmaz, dallas buu
Aynen öyle tatil planını mutlaka değerlendir. En güzel şekilde geçir bu günleriAmin canım inşallah zaten bu ay aklımda şüpheler vardı başlasam mi başlamasam mi diye belki böylesi daha güzel oldu
VAlla tüp bebekte dolayı para da sıkıntı nasıl bir tatil yapacağız bilemedimAynen öyle tatil planını mutlaka değerlendir. En güzel şekilde geçir bu günleri
Oda doğru canjm ya her şey de pahalı şuan. Ama bütçenizi zorlamadan ufak bişeyler ayarlayabilirseniz süper olur ya da hiç olmazsa termosa çayı demle gidin miss gibi yeşilliklerin olduğu yerlere. Doğa ile iç içe olmak o kadar iyi geliyor ki farklı bir enerji doluyor insanVAlla tüp bebekte dolayı para da sıkıntı nasıl bir tatil yapacağız bilemedim
Ondan pozitif gören çok kişi var canımİnşallah canım inşallah benimde güzel geçer herhangi bir sorun olmadan.Ankara Memorial e gidiyorum canım Aygül demirol
Oda doğru canjm ya her şey de pahalı şuan. Ama bütçenizi zorlamadan ufak bişeyler ayarlayabilirseniz süper olur ya da hiç olmazsa termosa çayı demle gidin miss gibi yeşilliklerin olduğu yerlere. Doğa ile iç içe olmak o kadar iyi geliyor ki farklı bir enerji doluyor insan
İnşallah canım benim onda ilk denemem düşük olunca doktor 2 aylık takviye verdi şimdi daha iyisini yapabiliriz dedi acele etmeyelim dediOndan pozitif gören çok kişi var canım
Canım sana ne sorcam. Bu iğneler göbekten demişiniz ya gonal f gibi mi hepsi. Ben gonal f ve ovitrelle dışında iğne kullanmadım hiç. tırsıyorum biraz o iğnelerdenOndan pozitif gören çok kişi var canım
Ayy süper olur valla inşallah ayarlarsınızAynen canım bir şekilde ayarlamaya çalışacağım eşimi de ikna edip en azından 3-4 günlük bir denize gitmek istiyorum
Resime dikkatli bakınca sanki görünüyor orada hayalet çizgiKızlar bugün erken gebelik testi yaptım daha dogrusu transferin 1. Gununden beri yapıyırum çatlatma iğnesinin etkisi falan da kalmadı onuda garantiledim . 5.gun embriyosu 2 adet transfer edilmişti bugün 4. Günüm erken gebelik testinde silik ikinci çizgi çıktı hayalet sizede atıyorum yorumlarmısınız ? Gerçi görebilcekmisiniz bilmiyorum
Yarabbımmmm inşallahh hepimize nasip etsin inşallahh bu sefer ben hayal gormuyorumdur yarın tekrardan yapıcam inşallahh tutunmusturResime dikkatli bakınca sanki görünüyor orada hayalet çizgiayy hadi inşallah sağlıkla ilerlesin bebiş tutunmuştur inşallah yada bebişler
Ayy inşallah inşallah buraya da at merak ettim.Yarabbımmmm inşallahh hepimize nasip etsin inşallahh bu sefer ben hayal gormuyorumdur yarın tekrardan yapıcam inşallahh tutunmustur
Atmazmıyımmm bi sabah olsunAyy inşallah inşallah buraya da at merak ettim.
İnşallah inşallah mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim hevesini heyecanını boşa çıkarmasın. Bebişin tutunmuş olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsinAtmazmıyımmm bi sabah olsunDualarınızı eksik etmeyin ne olur