- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Yok canım estağfurullah ayy inşallah bakalım. Eşime öğretcem bu defa o yapsın artık iğneleriCanım geç gördüm kusura bakma. Benimkiler hepsi göbekten. Uçları ince aynen diğerleri gibi. Hiç endişe etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım estağfurullah ayy inşallah bakalım. Eşime öğretcem bu defa o yapsın artık iğneleriCanım geç gördüm kusura bakma. Benimkiler hepsi göbekten. Uçları ince aynen diğerleri gibi. Hiç endişe etme
Yok kız ben pozitif gördüğüm de 7.gundr ucuz testte bariz belliydi bekleme 12yi valla ben tedaviyebaşlayınca test stoğu yapcamçünkü benim manyak koca tuvalete çıkmama bile karışıyor o yüzden sessizce stoklayacamBi hayalet çizgi görüyorum Yaa benim de bugün 6. Günüm çıkmaz diye yapmaya korkuyorum. Doktor kan tahlilini bile 12 günde çıkar dedi. 9. Gün yapsam olur mu dedim çıkmayabilir dedi. Allah yardımcımız olsun
Yaa çok erken yaparsam iğnelerden dolayı da iki çizgi çıkabilir die yorumlar okudum. Doğruluk payı var mı?Yok kız ben pozitif gördüğüm de 7.gundr ucuz testte bariz belliydi bekleme 12yi valla ben tedaviyebaşlayınca test stoğu yapcamçünkü benim manyak koca tuvalete çıkmama bile karışıyor o yüzden sessizce stoklayacam
Aslında 14 haziran yıl dönümümüz o gün kan testini yaptırmak istedim. Ama doktor dedi çıkmayabilir 17 sini bekle. Üzülmüştüm bi bakiim o zamanYok kız ben pozitif gördüğüm de 7.gundr ucuz testte bariz belliydi bekleme 12yi valla ben tedaviyebaşlayınca test stoğu yapcamçünkü benim manyak koca tuvalete çıkmama bile karışıyor o yüzden sessizce stoklayacam
Kuzum biz ne kadar hesap yaparsak yapalım hesaptaki değil nasipteki gelir başa rabbim hesabını çoktan yapmış bizde şubatta rahim filmi çekilip martta başlarız diyorduk şubatta rahim filmi çekildim martta da ameliyat oldum ameliyattan sonra en az 3 ay gebelik yasak dedi doktor mecbur bekledik şimdi de eşimin işi belli olmadığı için bekliyoruz geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun da 11 sene bekledik varsın 1 ay daha bekleyelimsabır az daha sabırCanım herşeyde bir hayır vardır benimde öyle pek iyi değilmiş bu ay folikuller 2 ay takviye kullanacağım birde Yasmin kullanacakmışım önümüzdeki ay arada Histereskopı olacağım Ağustos ta yumurtaları toplayacak sonra transfer . Geç olsun güç olmasın
Catlatma ignesini ne zaman oldun benim yumurta toplams günü 3 tane gonapeptly vuruldum 4 gün sonra dedim test yapayım da bari ömrümde ilk kez çift çizgi göreyim koskoca tek çizgi çıktı tranfer günü de 1 tane vuruldum 7.gun pozitifi görünce kafayı yiycem sandım ya ignedense diye ama günden güne koyulasti sen hangi çatlama ignesini vuruldun ve kaç gün olduYaa çok erken yaparsam iğnelerden dolayı da iki çizgi çıkabilir die yorumlar okudum. Doğruluk payı var mı?
29 mayısta vuruldum ovitralle. Heyecan yaptım yaaa aslında transfer olana kadar çok pozitiftim. Transfer olduktan sonra olmıcakmış gibi gelio.. hayırlısı artıkCatlatma ignesini ne zaman oldun benim yumurta toplams günü 3 tane gonapeptly vuruldum 4 gün sonra dedim test yapayım da bari ömrümde ilk kez çift çizgi göreyim koskoca tek çizgi çıktı tranfer günü de 1 tane vuruldum 7.gun pozitifi görünce kafayı yiycem sandım ya ignedense diye ama günden güne koyulasti sen hangi çatlama ignesini vuruldun ve kaç gün oldu
Yap kız yap o ne biliyorşaka bir yana tedavi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor da şu 10 gün geçmiyor valla billaAslında 14 haziran yıl dönümümüz o gün kan testini yaptırmak istedim. Ama doktor dedi çıkmayabilir 17 sini bekle. Üzülmüştüm bi bakiim o zaman
Ay kuzum 11 sene dile kolay neler yaşamışsın sen inşallah RABBİM verecek sana en güzelindenKuzum biz ne kadar hesap yaparsak yapalım hesaptaki değil nasipteki gelir başa rabbim hesabını çoktan yapmış bizde şubatta rahim filmi çekilip martta başlarız diyorduk şubatta rahim filmi çekildim martta da ameliyat oldum ameliyattan sonra en az 3 ay gebelik yasak dedi doktor mecbur bekledik şimdi de eşimin işi belli olmadığı için bekliyoruz geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun da 11 sene bekledik varsın 1 ay daha bekleyelimsabır az daha sabır
Ohoooo etkisi çoktan geçti bile bende etkisi kaldıysa sen de kaldı kız aradan 13 gün geçti o 1 hafta 10 gun sürüyor diyorlar da bende hiç sürmedi o kadar29 mayısta vuruldum ovitralle. Heyecan yaptım yaaa aslında transfer olana kadar çok pozitiftim. Transfer olduktan sonra olmıcakmış gibi gelio.. hayırlısı artık
Hadi bakalım o zaman yarın sabah deniyim ilk idrarla7. Gün olcak hem inşallaah çıkar bişilerOhoooo etkisi çoktan geçti bile bende etkisi kaldıysa sen de kaldı kız aradan 13 gün geçti o 1 hafta 10 gun sürüyor diyorlar da bende hiç sürmedi o kadar
Hepimize canım benim hepimize inşallah neler yaşadım neler duydu bu kulaklar eltim geçen sene evlendi evlenir evlenme hamile kaldı neler yaptı hala yapıyor hamileligini gözüme soka soka nasıl yaşıyor ne laflar sokuyor amannn rabbim biliyor hepsini ona havale ettim artık yaşadığımız son zorluklar son üzüntüler olsun rabbim kimseyi çok beklemesin çok aratmasin inşallah bizde bir gün kucagımizda evlatlarımız ile zordu çok yordu ama geçti diycezbekledigimize degdir allahimAy kuzum 11 sene dile kolay neler yaşamışsın sen inşallah RABBİM verecek sana en güzelinden
Çok heyecanlı ya bende pazartesiyi bekliyorum ya hiç bilgim de yok şaşkın tavuk gibi hissediyorum bazen kendimiYap kız yap o ne biliyorşaka bir yana tedavi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor da şu 10 gün geçmiyor valla billa
Hadi bismillah yap kız yap valla rabbim yüzünü guldursun inşallahHadi bakalım o zaman yarın sabah deniyim ilk idrarla7. Gün olcak hem inşallaah çıkar bişiler
Allah razı olsun cnm. Cümlemizin inşallaah..Hadi bismillah yap kız yap valla rabbim yüzünü guldursun inşallah
Gel yamacıma kuzum gelll ne istersen soruver bakemmhadi güzel haberler verin be yaaaayağınızı sürüyun bizde peşinizfen gelelim guzel haberlerleÇok heyecanlı ya bende pazartesiyi bekliyorum ya hiç bilgim de yok şaşkın tavuk gibi hissediyorum bazen kendimi
Allah ıslah etsin öle insanları.. onun doğurduğu ve büyüttüğü çocuktan gel de hayır bekle. İnsan böyle hassas bi konuda nasıl kötü kalpli olur anlamıyorum. Boşver sen sıkma canınıHepimize canım benim hepimize inşallah neler yaşadım neler duydu bu kulaklar eltim geçen sene evlendi evlenir evlenme hamile kaldı neler yaptı hala yapıyor hamileligini gözüme soka soka nasıl yaşıyor ne laflar sokuyor amannn rabbim biliyor hepsini ona havale ettim artık yaşadığımız son zorluklar son üzüntüler olsun rabbim kimseyi çok beklemesin çok aratmasin inşallah bizde bir gün kucagımizda evlatlarımız ile zordu çok yordu ama geçti diycezbekledigimize degdir allahim
Allah razı olsun canım benimBenim daha ön görüşme olacak pazartesi bazen gideceğimi unutuyorum sonra aklıma geliyor kalbim pıtGel yamacıma kuzum gelll ne istersen soruver bakemmhadi güzel haberler verin be yaaaayağınızı sürüyun bizde peşinizfen gelelim guzel haberlerle
Pazartesi test mi yapıcaksın cnm?Çok heyecanlı ya bende pazartesiyi bekliyorum ya hiç bilgim de yok şaşkın tavuk gibi hissediyorum bazen kendimi
Pehh bende test yapcan zannetiydimneyse hadi bakalım iyi haberler al rabbim iyilere denk getirsin inşallah canımAllah razı olsun canım benimBenim daha ön görüşme olacak pazartesi bazen gideceğimi unutuyorum sonra aklıma geliyor kalbim pıt
İnşallah hepimiz burada en güzel haberlerimizi paylaşalım