Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah inşallah mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim hevesini heyecanını boşa çıkarmasın. Bebişin tutunmuş olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😍😍🥰🥰
Allah bin kere razı olsun senden ♥️🥰🙏🏻 Dilerim Allahtan hepimize bu sevinçi yaşatsın kucagımız boş kalmasın 🙏🏻

Sağol canım.Zaten yine ağustosa denk gelecek transferim, önümüzdeki ay adetle Yasmin kullanacakmışım sonrasında Histereskopı olacağım.Agustosda da folikuller güzelse tedavi olacak bir sorun olmazsa taze transfer olacağım zaten
Bu d. Kontrol hapını adet gecikmesin ve her hangi bir kist oluşumu oluşmasın diye veriyorlar. İnşallah hiç bir sorun olmaz🧡

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım daha dogrusu transferin 1. Gununden beri yapıyırum çatlatma iğnesinin etkisi falan da kalmadı onuda garantiledim . 5.gun embriyosu 2 adet transfer edilmişti bugün 4. Günüm erken gebelik testinde silik ikinci çizgi çıktı hayalet sizede atıyorum yorumlarmısınız ? Gerçi görebilcekmisiniz bilmiyorum 😂
Ben de bir çizgi görüyorum sanki hadi inşallah. Çok erken ama bilmiyorum😍🥰

Bu d. Kontrol hapını adet gecikmesin ve her hangi bir kist oluşumu oluşmasın diye veriyorlar. İnşallah hiç bir sorun olmaz🧡
Öyle herhalde canım,daha önceki tedavimde kıllanmamıstım doğum kontrol hapini birde Benim folikuller arası eşitsizlik var o sebeple de vermiş olabilir

Ben de öyle düşünüyorum, yeter ki sonu güzel olsun en önemlisi o 🧡
Yalnız benim yumurta rezervim 1 yıl önce çok iyiyken nasıl böyle düşüyor anlamıyorum.Hepte bu doktora Denk geliyor 2 ay önce fakültede tüp Bebek doktoruna gittim gayet iyiydi folikül sayısı bugün doğru düzgün folikül gelişmemiş şaka gibi.Neden öyle oluyor ki anlamadım.

Yalnız benim yumurta rezervim 1 yıl önce çok iyiyken nasıl böyle düşüyor anlamıyorum.Hepte bu doktora Denk geliyor 2 ay önce fakültede tüp Bebek doktoruna gittim gayet iyiydi folikül sayısı bugün doğru düzgün folikül gelişmemiş şaka gibi.Neden öyle oluyor ki anlamadım.
Biliyorum desem yalan olur. Sadece yaşla rezervin azalmaya başladığını biliyorum. Senin yaşın kaçtı? 37 miydi?

Biliyorum desem yalan olur. Sadece yaşla rezervin azalmaya başladığını biliyorum. Senin yaşın kaçtı? 37 miydi?
Yok kuzum ben 28 oldum yeni.Ki Benim amh im da 4 küsur çıkmıştı 1 yıl önce doktor birdaha istedi bakalım ne çıkacak merak ediyorum bende

Yok kuzum ben 28 oldum yeni.Ki Benim amh im da 4 küsur çıkmıştı 1 yıl önce doktor birdaha istedi bakalım ne çıkacak merak ediyorum bende
37 de sorunlu bir yaş değil ama çok daha gençsin sen canım:) Belki stres etkilemiştir. Bu dönemde kendine iyi bakmaya çalış. Ve bence bunun sebebini bir doktoruna sor fırsatın olunca. En azından kafandan atarsın sebebini kendine stres yapmazsın😘

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım daha dogrusu transferin 1. Gununden beri yapıyırum çatlatma iğnesinin etkisi falan da kalmadı onuda garantiledim . 5.gun embriyosu 2 adet transfer edilmişti bugün 4. Günüm erken gebelik testinde silik ikinci çizgi çıktı hayalet sizede atıyorum yorumlarmısınız ? Gerçi görebilcekmisiniz bilmiyorum 😂
Bi hayalet çizgi görüyorum 🤣🙏 Yaa benim de bugün 6. Günüm çıkmaz diye yapmaya korkuyorum. Doktor kan tahlilini bile 12 günde çıkar dedi. 9. Gün yapsam olur mu dedim çıkmayabilir dedi. Allah yardımcımız olsun🙏🙏

Merhaba 🙋🏻‍♀️ ben aslında başka bir konudayım ama buraya girince mesajınız dikkatimi çekti ben opu oldum 11 yumurta toplandı 7 si döllendi 5 tanesi 5. Güne geldi gayet iyiler ama benim karnım su topladığı İçin transfer ertelendi ve embriyolar donduruldu. Benim merakım şu ki: adetin birinci gününden sayarsak transfer kaçıncı günde oluyor yani opu olmayacak sadece transfer hazırlığı neler onu merak ediyorum belki bayrama denk gelecek diye endişeliyim 😔 şimdiden teşekkür ederim kusura bakma uzun yazdım biraz
Merhaba,
Mesela benim regl başlangıcını 1 sayarsam 21. Gün transferi yaptı doktor. Herkeste değişiyor mu bilmiorum. Ben de transfer öncesi çok araştırmıştım net bişey bulamamıştım bu konuda

Merhaba kizlar benimde tedavim iptal edildi salı günü önden giden 3 yumurta vardı geriden gelenlerde çok küçük kaldı. Doktor iptal edelim riske atmayalım adet olunca tekrar gel dedi ama gitmeyeceğim kendimi hazır hissetmiyorum ağustos gibi başlayacagım sanırım
Hayırlısı olsun. Tabi kişinin kendini hazır hissetmesi kadar önemli birşey yok. Zorlu süreçler sonuçta. Tamamen psikolojiye bağlı her aşaması. Rabbim gönlünüze göre versin. 🙏 işlerinizi kolaylaştırsın

Bi hayalet çizgi görüyorum 🤣🙏 Yaa benim de bugün 6. Günüm çıkmaz diye yapmaya korkuyorum. Doktor kan tahlilini bile 12 günde çıkar dedi. 9. Gün yapsam olur mu dedim çıkmayabilir dedi. Allah yardımcımız olsun🙏🙏
Yap yap cıkar ben diğer tüp bebek sonuclarımı hep 6.gunu kan testıyle ögrendim ve doktorum zaten hep 9. Gunu istiyor kanı 3 gunden bişey olmaz yap sen 😂😂

Yap yap cıkar ben diğer tüp bebek sonuclarımı hep 6.gunu kan testıyle ögrendim ve doktorum zaten hep 9. Gunu istiyor kanı 3 gunden bişey olmaz yap sen 😂😂
Düşük çıkarsa şimdiden üzülüp kendi kendime kurmayayım die korkuyorum. Çok stresli şeyler. Ama bugün kasıklarıma sanki mentol sürmüşüm gibi yanıyo. Daha önce öyle birşey hissettin mi hiç?

X