Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sperm kaynaklı bizim sorunumuz canım 4 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık ama olmadı Varikosel ameliyatı oldu ama yinede çok artış olmadı yerinde saydı gibi bişey
Aynısı aynı durum bende de var ameliyat oldu eşim daha da düştü kürler ilaçlar takviyeler derken biraz yukseldi ama yine olmadı tüp bebek dedik bakalım Kasım ayından bu yana uğraşıyoruz

Valla insallah faydasi oluyodur..canim..aynen ..herkesete oluyo..sanirim..amandedigim gibi benimki nerdeyse hepsi geri geliyo..sivi bi sekilde..
Aynı aynı dün dışardaydım bri de yapış yapış oluyor aman sanki yarım çay bardağı su dolmuşum gibi oldu sıvı gelmiş dediğin gibi ne yapsam da geliyor yarım saatten fazla yatıyorum üstelik
Sizin transfer oldu mu

sağol cnm bakayım daha karar veremiyorum korkuyorum kendimi çok kaptırmaktan
Bakin bu 610 ciktiktan 1 gun sonra sabah ayni numune ile cikan normal bhcg testi(altta) ustteki de lh testi, onu deneysel olarak lh testi hamilelikte nasil seyreder diye yapiyorum. Neredeyse sizinki gibi.

Eklentiler

• 20210710_111053.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 39
Ayyy ınsalhhh ya kanama gelmez oldu ama beni çok korkuttu uzanıyorum şimdi annemi cagirdim yanima
Kanamanız nasıldı tecrübe alalım öyle bir şey olırsa tabi sorarırım siz tecrübeli arkdaşlara basımaıza böyle bri şey gelince ne oldu diye korkmakta cok haklısnız yerleşme bile olsa korkuyor İnsan aslında güzel brş şey kanama fazla olmadıkça

Canım kahverengi renkte iki üç damla geldi .afedersin lavobodan sonra peceteye geliyordu silerken

Bakin bu 610 ciktiktan 1 gun sonra sabah ayni numune ile cikan normal bhcg testi(altta) ustteki de lh testi, onu deneysel olarak lh testi hamilelikte nasil seyreder diye yapiyorum. Neredeyse sizinki gibi.
yaa inşallah benim değerimde yüksektir ve sağlıkla ilerler meraktan ölcem ya eşim tembihlemiş kardeşlerimde babamda götürmüyor hastaneye stresli olduğum için kendimde araba kullanmak istemiyorum zaten vermezler delirecemmm

Merhaba kızlar bugün transfer oldum olalı 2 saat oldu hafif ohss olduğum için 1 tane transfer ettiler. 5 tane 1. Kalite embriyom varmış 1 tane transfer ettiler kalanları dondurduk. 20 dakika çatalda yattım 20 dakikada odada sonra gönderdiler. Neden çok bekletmediler bilmiyorum ama. Şimdi evdeyim 12 gün bekleyeceğim bakalım Bu gün transfer olan var mı başka

sağol canım inşallah çok teşekkür ederimm yaptırdığımda mutlaka yazıcam buraya

Bu stres iyi degil. Madem oyle sorun yok. Kan vermeyin kapatin meseleyi kafanizda. Bence zaten bebeğiniz tutunmus. Ailenizle kendinizle gerilim yaratmayin hic.

Tesekkur ederim .peki ignelerde oldugu gibi 2 3 gunde bir kontrol oluyormu transfer surecinde sehir disindan gidip geliyoruzda doktora o yuzden merak ettim

Tesekkur ederim .peki ignelerde oldugu gibi 2 3 gunde bir kontrol oluyormu transfer surecinde sehir disindan gidip geliyoruzda doktora o yuzden merak ettim
Yok olmuyor transferden yaklaşık bi hafta önce rahim kalınlaşmış mı diye çağırıyolar okadar kalınlaştıysa kan değerlerinizde normalse transfer günü veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…