- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Çookkk güzel gayet güzel 2kat artmasını bekleyeceğiz şimdi idrar testi yaptınız mı bende 8.gün yapmayı düşünüyorum bayram gününe denk geliyor Allah izin verirse trasferim olurda bir sıkıntı olmaz insallah2 embriyo konulmuştu değer cıktı 59 .5
8 .günün canim
Aynısı aynı durum bende de var ameliyat oldu eşim daha da düştü kürler ilaçlar takviyeler derken biraz yukseldi ama yine olmadı tüp bebek dedik bakalım Kasım ayından bu yana uğraşıyoruzSperm kaynaklı bizim sorunumuz canım 4 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık ama olmadıVarikosel ameliyatı oldu ama yinede çok artış olmadı yerinde saydı gibi bişey
Aynı aynı dün dışardaydım bri de yapış yapış oluyor aman sanki yarım çay bardağı su dolmuşum gibi oldu sıvı gelmiş dediğin gibi ne yapsam da geliyor yarım saatten fazla yatıyorum üstelikValla insallah faydasi oluyodur..canim..aynen ..herkesete oluyo..sanirim..amandedigim gibi benimki nerdeyse hepsi geri geliyo..sivi bi sekilde..
Bakin bu 610 ciktiktan 1 gun sonra sabah ayni numune ile cikan normal bhcg testi(altta) ustteki de lh testi, onu deneysel olarak lh testi hamilelikte nasil seyreder diye yapiyorum. Neredeyse sizinki gibi.sağol cnm bakayım daha karar veremiyorum korkuyorum kendimi çok kaptırmaktan
Kanamanız nasıldı tecrübe alalım öyle bir şey olırsa tabi sorarırım siz tecrübeli arkdaşlara basımaıza böyle bri şey gelince ne oldu diye korkmakta cok haklısnız yerleşme bile olsa korkuyor İnsan aslında güzel brş şey kanama fazla olmadıkçaAyyy ınsalhhh ya kanama gelmez oldu ama beni çok korkuttu uzanıyorum şimdi annemi cagirdim yanima
40 yazcaktım cnm yanlış yazmışımKanda 4 çıksa idrarda hiç çıkmazdı, kendimden örnek vereyim, kanda 610'larda çıktığında normal gebelik testimde sizinki gibi çıkmıştı. O açıdan endişe etmeyin.
Canım kahverengi renkte iki üç damla geldi .afedersin lavobodan sonra peceteye geliyordu silerkenKanamanız nasıldı tecrübe alalım öyle bir şey olırsa tabi sorarırım siz tecrübeli arkdaşlara basımaıza böyle bri şey gelince ne oldu diye korkmakta cok haklısnız yerleşme bile olsa korkuyor İnsan aslında güzel brş şey kanama fazla olmadıkça
Teşekkür ediyorum yerleşme olduğu bariz duruyor bu şekilde insallah değeriniz kar kay yükselsinCanım kahverengi renkte iki üç damla geldi .afedersin lavobodan sonra peceteye geliyordu silerken
6.gün hayali çizgi çıkmıştı belirgindi ama 30 dk da ciktiÇookkk güzel gayet güzel 2kat artmasını bekleyeceğiz şimdi idrar testi yaptınız mı bende 8.gün yapmayı düşünüyorum bayram gününe denk geliyor Allah izin verirse trasferim olurda bir sıkıntı olmaz insallah
yaa inşallah benim değerimde yüksektir ve sağlıkla ilerler meraktan ölcem ya eşim tembihlemiş kardeşlerimde babamda götürmüyor hastaneyeBakin bu 610 ciktiktan 1 gun sonra sabah ayni numune ile cikan normal bhcg testi(altta) ustteki de lh testi, onu deneysel olarak lh testi hamilelikte nasil seyreder diye yapiyorum. Neredeyse sizinki gibi.
Bizde çok kür kullandık ilaç takviyesi filan ama olmayınca olmuyor sanırımAynısı aynı durum bende de var ameliyat oldu eşim daha da düştü kürler ilaçlar takviyeler derken biraz yukseldi ama yine olmadı tüp bebek dedik bakalım Kasım ayından bu yana uğraşıyoruz
Amin canım inşallah Rabbim yardımcımız olsunAy hadi tutsun inşallah ya valla cok emek veriyoruz Allahm görsün
sağol canım inşallah çok teşekkür ederimmAh biliyorum o duyguyu. sakın üzülme stres yapma. İnan çok dua edicem inşallah seninledir. Allah yardımcın olsun. sağlıkla mutlulukla güzel sonuçlar al. sen nasıl ne zaman uygun görüyorsan öyle yap. ama bizi habersiz bırakma
Bu stres iyi degil. Madem oyle sorun yok. Kan vermeyin kapatin meseleyi kafanizda. Bence zaten bebeğiniz tutunmus. Ailenizle kendinizle gerilim yaratmayin hic.yaa inşallah benim değerimde yüksektir ve sağlıkla ilerler meraktan ölcem ya eşim tembihlemiş kardeşlerimde babamda götürmüyor hastaneyestresli olduğum için kendimde araba kullanmak istemiyorum zaten vermezler delirecemmm
eşim izin verdi sonunda cnm kardeşim uyanınca gidicem kan vermeyeBu stres iyi degil. Madem oyle sorun yok. Kan vermeyin kapatin meseleyi kafanizda. Bence zaten bebeğiniz tutunmus. Ailenizle kendinizle gerilim yaratmayin hic.
Tesekkur ederim .peki ignelerde oldugu gibi 2 3 gunde bir kontrol oluyormu transfer surecinde sehir disindan gidip geliyoruzda doktora o yuzden merak ettimbenim dondurulmuş. bi ay rahim dinlendirme sonrasında adet görünce bilgilendiriyosunuz rahim kalınlaşması için bi ilaç veriyolar onu kullanıyosununz kontrole gidiyosunuz kan ve ultrasonda rahim kalınlığına bakıyolar yaklaşık bi hafta sonraya da transfer günü veriyolar.
Elbette dua ediyorum ama oyle eminim ki yuksek cikacagindan. Siz sadece icinizi rahat tutun.eşim izin verdi sonunda cnm kardeşim uyanınca gidicem kan vermeyedua ettt sen hamişsin kabul olurr
Yok olmuyor transferden yaklaşık bi hafta önce rahim kalınlaşmış mı diye çağırıyolar okadar kalınlaştıysa kan değerlerinizde normalse transfer günü veriyolarTesekkur ederim .peki ignelerde oldugu gibi 2 3 gunde bir kontrol oluyormu transfer surecinde sehir disindan gidip geliyoruzda doktora o yuzden merak ettim