- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
insallah bebeklerinizin etkisidirKızlar testımı bir vesıleyle öğrendim 7. gunumde 23 cıktı dr um ılac etkısı ıle olabılecegını 12. Gunumu beklememi söledi nasip bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah bebeklerinizin etkisidirKızlar testımı bir vesıleyle öğrendim 7. gunumde 23 cıktı dr um ılac etkısı ıle olabılecegını 12. Gunumu beklememi söledi nasip bakalım
İnşaallah canım gonapeptyl vuruldugumdan ilaç etkısı oldugunu dusunmuyorum cunku suan progesteron fıtıl corasprın ve estrofem kullanıom nasip olur katlanmam sağlıklı olursa inşaallah sevınenlerden olurum sonuc bekleyen tum arkadaslarımla bırlıkteinsallah bebeklerinizin etkisidir
Canım sağlıkla katlansın ınsaallah Canım 7. Gun değerin mi tek mi çift miydi embriyonKızlar değer 59.5 cıktı ayyy
İnş katlanarak artar canım zaten erken verdin ondan da düşük olabilir iyi düşünelim iyi olsunKızlar testımı bir vesıleyle öğrendim 7. gunumde 23 cıktı dr um ılac etkısı ıle olabılecegını 12. Gunumu beklememi söledi nasip bakalım
İnşaallah canım subat ayında doğal gebelıgım hcg duzgun katlanmadıgı ıcın sağlıksız denılıp düşük yapmıstım korkuyorum ama rabbım hepımızle bırlıkte nasıp etsınİnş katlanarak artar canım zaten erken verdin ondan da düşük olabilir iyi düşünelim iyi olsun
insallah bebeklerinizin etkisidir
bence bebeklerinn etkisiiKızlar testımı bir vesıleyle öğrendim 7. gunumde 23 cıktı dr um ılac etkısı ıle olabılecegını 12. Gunumu beklememi söledi nasip bakalım
Canımm hayırlarla guzel sonuçlar olacak ınsaallah saglıkla ilerlerEki Görüntüle 2886091
kızlar üstteki erken gebelik testi dün yaptığım alttaki de bu sabah yaptım normal test kan testi yaptırmamak için kendimi sor tutuyorummm
İnşaallah canım inşaallah Ya bana bıldırım gelmıo gerı sayfalara gırerek goruyorum yazısmalarınızı canım cok mutlu oldum sana dabence bebeklerinn etkisii
Niye tutuyorsun git gittttEki Görüntüle 2886091
kızlar üstteki erken gebelik testi dün yaptığım alttaki de bu sabah yaptım normal test kan testi yaptırmamak için kendimi sor tutuyorummm
Gidip kan ver canm test gunu ile.karsilastirirsinEki Görüntüle 2886091
Aynen öyle bizden saha dusuk sayıda olanlar bile oluyor ama maalesef olmuyor ne yaptıysak olmadı cok cok çabaladık nasip bu işler gerçekten bilsemBizde çok kür kullandık ilaç takviyesi filan ama olmayınca olmuyor sanırım
Canım dun bana da cok erken diyerek kan almayacaklardı uzulmemem için dr da dedı hcg bı anda yukselebılecek bısı negatıf cıksada kanın umutsuz olma demıstı ınsaallah sende tam gununde sevınen ve sevındırenlerden olursun zaten verdım de noldu benım hep karısık ama kendım yapıyorum bendeYok canım yapmadım 7.gün negatif çıkmıştı daha da cesaretim yok yapmaya
bende yaptım 7. Gunde ama çok yeni değer gunum için sabreceğim artık Insaallah canım sende sevınen ve sevındırenlerden olursunIyiyim canm sen nasilsin ? Haftaya cuma test günüm belki persemve test yaparim bekliyorum bende kuzu sen hic yaptin mi
Ah inş canım hayırlısı hakkımızda inş çok güzel sonuçlar alırız hepimizCanım dun bana da cok erken diyerek kan almayacaklardı uzulmemem için dr da dedı hcg bı anda yukselebılecek bısı negatıf cıksada kanın umutsuz olma demıstı ınsaallah sende tam gununde sevınen ve sevındırenlerden olursun zaten verdım de noldu benım hep karısık ama kendım yapıyorum bende
bende yaptım 7. Gunde ama çok yeni değer gunum için sabreceğim artık Insaallah canım sende sevınen ve sevındırenlerden olursun
Gerçekten nasip işi. Benim teyzem in eşi de sperm düşüktü 5 negatif tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu 9. Yılında şimdi oğlu 7 yaşında ve ikinciye hamile oda kendiliğinden olduAynen öyle bizden saha dusuk sayıda olanlar bile oluyor ama maalesef olmuyor ne yaptıysak olmadı cok cok çabaladık nasip bu işler gerçekten bilsem
İnşallah ikizdir canım belirtileriniz varmıayy keşke öyle olsa ikiz çok istiyorum
Çift embryo canım evet 7.günde değerim ınsalhhh kuzum ınsalhh güzel katlanirCanım sağlıkla katlansın ınsaallah Canım 7. Gun değerin mi tek mi çift miydi embriyon