Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah bebeklerinizin etkisidir
İnşaallah canım gonapeptyl vuruldugumdan ilaç etkısı oldugunu dusunmuyorum cunku suan progesteron fıtıl corasprın ve estrofem kullanıom nasip olur katlanmam sağlıklı olursa inşaallah sevınenlerden olurum sonuc bekleyen tum arkadaslarımla bırlıkte 🤲🏼

Canımm sen kan ıdrar yaptın mı bıldırımler gelmıo bakıoum ama yenı yazısmalar geldıkce yazısmalar karısıo onun ıcın atladım mı acaba dedım X xnobodyx sende nasıl canım durumlar
Iyiyim canm sen nasilsin ? Haftaya cuma test günüm belki persemve test yaparim bekliyorum bende kuzu sen hic yaptin mi

Yok canım yapmadım 7.gün negatif çıkmıştı daha da cesaretim yok yapmaya
Canım dun bana da cok erken diyerek kan almayacaklardı uzulmemem için dr da dedı hcg bı anda yukselebılecek bısı negatıf cıksada kanın umutsuz olma demıstı ınsaallah sende tam gununde sevınen ve sevındırenlerden olursun zaten verdım de noldu benım hep karısık ama kendım yapıyorum bende 🙄
Iyiyim canm sen nasilsin ? Haftaya cuma test günüm belki persemve test yaparim bekliyorum bende kuzu sen hic yaptin mi
bende yaptım 7. Gunde ama çok yeni değer gunum için sabreceğim artık 🤲🏼 Insaallah canım sende sevınen ve sevındırenlerden olursun 🤲🏼

Canım dun bana da cok erken diyerek kan almayacaklardı uzulmemem için dr da dedı hcg bı anda yukselebılecek bısı negatıf cıksada kanın umutsuz olma demıstı ınsaallah sende tam gununde sevınen ve sevındırenlerden olursun zaten verdım de noldu benım hep karısık ama kendım yapıyorum bende 🙄

bende yaptım 7. Gunde ama çok yeni değer gunum için sabreceğim artık 🤲🏼 Insaallah canım sende sevınen ve sevındırenlerden olursun 🤲🏼
Ah inş canım hayırlısı hakkımızda inş çok güzel sonuçlar alırız hepimiz🤲🤗

Aynen öyle bizden saha dusuk sayıda olanlar bile oluyor ama maalesef olmuyor ne yaptıysak olmadı cok cok çabaladık nasip bu işler gerçekten bilsem
Gerçekten nasip işi. Benim teyzem in eşi de sperm düşüktü 5 negatif tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu 9. Yılında şimdi oğlu 7 yaşında ve ikinciye hamile 🤰 oda kendiliğinden oldu

X