Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar nasılsıniz ben de dün tüp bebeğe başladım. Çok yalnızım ve iğnelerden çok korkuyorum, panik atak hastasıyım. Morale ihtiyacım var 8 yıllık evliyim ilk denemem rezervim çok düşük
merhaba canım hiç yalnızlık çekme burda bir sürü tatlış senin gibi arkadaş var. hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi anlıyoruz. kullandığın ilaçlar yürüdüğün bu yol insanı daha duygusal yapıyor. üzülme olumlu düşün inşallah tedavin güzel sonuçlansın. Allah dermansız dert vermesin inşallah

Yaa değildir o zaman kuzum ya dur bakalım dene tup bebek neden deniyirsun normal yolla dene demedi mi
T şeklinde rahim ve ters rahim ya da ters rahim ağzı birbirinden tamamen farklı şeylerdir, t şeklinde rahim rahimdeki çoğu zaman doğuştan şekilsel bir farklılığı gösterir, rahmin ya da rahim ağzının ters olması ise konumunun farklı olması demektir, gebelikle beraber doğuma kadar yönü normal gebelerle aynı hale gelir. T şeklindeki rahimde ise doktorunuz ameliyat gereksinimi duyabilir.

D00C67CD-18F9-4D33-9551-C1207DAD23E1.jpeg

kızlar üstteki erken gebelik testi dün yaptığım alttaki de bu sabah yaptım normal test 😍 kan testi yaptırmamak için kendimi sor tutuyorummm

Eki Görüntüle 2886091
kızlar üstteki erken gebelik testi dün yaptığım alttaki de bu sabah yaptım normal test 😍 kan testi yaptırmamak için kendimi sor tutuyorummm
Harika görünüyor, bence kan verseniz kesin çıkar .) ama boşuna delik deşik olmayayım diyorsanız doktorun gününü bekleyin

Harika görünüyor, bence kan verseniz kesin çıkar .) ama boşuna delik deşik olmayayım diyorsanız doktorun gününü bekleyin
eşim izin verse yaptırıcam da oda korkuyor sonra üzülürüm diye ya ilkinde de 9.günde yaptırmıştım 4çıkmıştı çok sevinmiştik sonra değerim düşünce hüsran oldu yine aynı şey olur diye korkuyorum ama onda testim bu kadar koyu değildi çok silikti ay çok heycanlıyımmm

sağol cnm bakayım daha karar veremiyorum korkuyorum kendimi çok kaptırmaktan
Ah biliyorum o duyguyu. sakın üzülme stres yapma. İnan çok dua edicem inşallah seninledir. Allah yardımcın olsun. sağlıkla mutlulukla güzel sonuçlar al. sen nasıl ne zaman uygun görüyorsan öyle yap. ama bizi habersiz bırakma

eşim izin verse yaptırıcam da oda korkuyor sonra üzülürüm diye ya ilkinde de 9.günde yaptırmıştım 4çıkmıştı çok sevinmiştik sonra değerim düşünce hüsran oldu yine aynı şey olur diye korkuyorum ama onda testim bu kadar koyu değildi çok silikti ay çok heycanlıyımmm
Kanda 4 çıksa idrarda hiç çıkmazdı, kendimden örnek vereyim, kanda 610'larda çıktığında normal gebelik testimde sizinki gibi çıkmıştı. O açıdan endişe etmeyin.

X