İnşaallahh canımmmmÇift embryo canım evet 7.günde değerim ınsalhhh kuzum ınsalhh güzel katlanir
inş cnm kasıklarımın altında biraz sancım varİnşallah ikizdir canımbelirtileriniz varmı
Hadi hayırlı haberler grlsin canım inşallah merakla bekliyoruzkızlar şimdi kan verdim 1buçuk 2 saate çıkar dediler
inşallah cnm hayırlısııHadi hayırlı haberler grlsin canım inşallah merakla bekliyoruz
Oo hayırlı olsun canım yalnız degilsin bizler varız istediğin zaman burdan yazabilirsin canım igneler korkutuyor insanı evet ama 2 kere yaptınmı alısıyo sunMerhaba arkadaşlar nasılsıniz ben de dün tüp bebeğe başladım. Çok yalnızım ve iğnelerden çok korkuyorum, panik atak hastasıyım. Morale ihtiyacım var 8 yıllık evliyim ilk denemem rezervim çok düşük
Merhaba canım doktorun yaptır dediyse cıkar illaki içini vferah tut guzel haberini alırız işallahMerhaba,
Bugün 10. Günüm lekelenmem var diye doktor gebelik testi yaptırmami istedi gün içerisinde erken mi sizce daha iki gün var test günüme
Erken değil 10.gun artik çoktan cikar canimMerhaba,
Bugün 10. Günüm lekelenmem var diye doktor gebelik testi yaptırmami istedi gün içerisinde erken mi sizce daha iki gün var test günüme
Ahh gozunuz aydın tatlım cok sevindim Bi tane olsun bizim olsun saglıklı olsunKizlar haber geldi
1 tanecik yumurtam cok guzel ilerlemiş 4.gun bugunpek umudum yoktu hirsli cikti insallah hep öyle devam eder sımsıkı tutunur bana da blast olur bugun dondurucaz dedi embriyolog simdi ben agustosu bekleyeceğim bir kez daha toplanacak tabi 1 yumurta
Insallah canim yaaAhh gozunuz aydın tatlım cok sevindim Bi tane olsun bizim olsun saglıklı olsun
Gozun aydın canım cok sevindim rabbim saglıklı Bi şekilde katlanması ı nasip etsinKızlar değer 59.5 cıktı ayyy
Korkmazmı zaten Bi tane var oda tutmazsa ben napsrım silbastan bidaha tedaviye baslamak istemiyorum dusunceleri yiyip bitiriyor insanı ama o 1 evlat hicbir problemi yoksa saglıklıysa bırakmıyor senı içini ferah tut senı bekliyor oradaInsallah canim yaainsan sayısı az olunca cok korkuyor..Tabi 1 olsun insallah bizim olsun
Super canım cok sevindim benımde boyle cıkmıs tı hemen test verdim dayanamayıp gozunuz aydın canımEki Görüntüle 2886091
kızlar üstteki erken gebelik testi dün yaptığım alttaki de bu sabah yaptım normal testkan testi yaptırmamak için kendimi sor tutuyorummm
Aminnn canım benim Allah razı sende hayirlisiyla dr guzelcene görürsün bebisini insGozunuz aydın canım Rabbim saglıkla kucagınızıa almayı nasip etsin hepimize nasip etsin işallahhh
Hayırlı sonuclarını alırız işallah tatlımMerhaba kızlar bugün transfer oldum olalı 2 saat oldu hafif ohss olduğum için 1 tane transfer ettiler. 5 tane 1. Kalite embriyom varmış 1 tane transfer ettiler kalanları dondurduk. 20 dakika çatalda yattım 20 dakikada odada sonra gönderdiler. Neden çok bekletmediler bilmiyorum ama. Şimdi evdeyim 12 gün bekleyeceğim bakalımBu gün transfer olan var mı başka
Rabbim yuzunuzu guldurdun canım işallah test gunune degerim cokca atmıs olurKızlar testımı bir vesıleyle öğrendim 7. gunumde 23 cıktı dr um ılac etkısı ıle olabılecegını 12. Gunumu beklememi söledi nasip bakalım
Gerçekten nasıl olacağı anlımıza yazılmış yiyecek ekmeği varsa her turlu oluyorGerçekten nasip işi. Benim teyzem in eşi de sperm düşüktü 5 negatif tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu 9. Yılında şimdi oğlu 7 yaşında ve ikinciye hamileoda kendiliğinden oldu
Ayy hadii hayırlı haberlerini bekliyoruz canımzkızlar şimdi kan verdim 1buçuk 2 saate çıkar dediler
Cok sagol canım AminAminnn canım benim Allah razı sende hayirlisiyla dr guzelcene görürsün bebisini insRabbım isteyen herkese nasip etsin inş