Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günayyyydıınnnn güne güzel başlayalım inşallah her şey gönlünüzce olsun pozitifler görelim mutlu olalım pozitif görünce cok mutlu oluyorum görmeyen arkadaslarıma tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum onların üzüntüsü bizim üzüntümüz çünkü biz aynı yolun yolcusuyuz emek var maddi manevi yıorandıgımız bir süreçten geçiyoruz herkesin kucağını doldursun Rabbim

Amin canim inşallah zorlu bekleyiş devam ediyor bugun transfer gününü saymazsak 3. Günü sayarsak 4.

Gunaydinnnn....Bugun 3.gun Benim 1 tanecik yumurtam devam ediyormuş... Belli bir evreye gelmesi gerekiyor yarin da.gelecek gibi dondurabiliriz yarin dedi
Senin adına çok sevindim. Diğer torpillerde de görüyordum seni o yüzden tanıyor gibiyim. Umarım bu sefer her şey gönlünce olur. Buradaki tüm kızların, benim inşallah istediğimiz gibi olur.

Senin adına çok sevindim. Diğer torpillerde de görüyordum seni o yüzden tanıyor gibiyim. Umarım bu sefer her şey gönlünce olur. Buradaki tüm kızların, benim inşallah istediğimiz gibi olur.
Aminnn Insallah canim cok teşekkür ederim

Evet ben 2012 den bu yana hep bebek topiklerindeyim belki arada 1 2 yil aram vardir inşallah daha topik topik gezmem

Benim de ağrılarım oluyordu o şekil kramplar giriyordu çok şükür sonuç pozitif oldu kişiden kişiye değişiyor belirtiler inşallah sizinki de tutunma ağrılarıdır
İnşallah dediğin gibidir canım bekleyip göreceğiz test günüm 15 Temmuzmuş ben de diyorum ki 13 Temmuz kafa yerinde deil

Gunaydinnnn....Bugun 3.gun Benim 1 tanecik yumurtam devam ediyormuş... Belli bir evreye gelmesi gerekiyor yarin da.gelecek gibi dondurabiliriz yarin dedi
birde sağlıkla tutunup pozitif sonuçlarını almak nasip olsun. burdaki herkes için çokca dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim ilk aşılamam özelde oldu 2.de özelde olur herhalde rapor da devlet özel ayrımı oluyor mu?
benim sayılmadı fulya acıbademde yaptırmıştım. sgkyla anlaşması olmadığı için sayılmıyormuş. ya devlette olcak yada sgkyla anlşamalı özel olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…