Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa cok duyuyorum bu çarpıntı olayını el ayak titremesi acaba neden oluyor tutup tutmaması ile alakası yok onu biliyorum ilaçlar yapıyordur bence ben panik atak hastasıyım 2 bebek kaybettim ondan öyle oldum canim esim görevdeyken oldu hep de son 10 aydır falan yoktu iste transfer günü gece oldu ve yalnız atlatmaya çalıştım

Bilemiyorum covid olmamak için çok dikkat ettim çalışırken. Ateşim en fazla 37.5 a çıktı ama ilk 48 saat tutunma için çok önemliyken ateş korkuttu beni ve progestanı da üç gün önce yaptırmıştım
Atesiniz cok kotu degil, sirkeli pamukla bileklerinizin diz kapaklarinizin arkasini ovun, eski bir ateş caresidir. Yuksek ates degil atesiniz. Hatta normalde kadinlarin ovulasyon sonrasi vucut isilari bile bir derece yüksek kalir gebelik varsa, bol su cok cok su icmeyi unutmayin ne olur.

Kızlar ya merhabalar ben opudan 10 gün sonra regl oldum 3.gün kanamam bitti sonra hafif lekelenmeler oldu bugün 5.gün bitmişti tamamen ama ilişki sonrası baya kanamam oldu regl gibi normal reglime de 2 gün var tekrar mı regl oluyorum acaba?

benim ilk denememdi, transfer olamadım ve yeniden doktora gidip sordum hemen bir kez daha deneyebilir miyiz diye, temmuz adeti geçsin, ağustos adeti ile başlayabiliriz dediler.
Himm teşekkür ederim canimamin
Canım geçmiş olsun😓 Rabbim İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Canım geçmiş olsun😓 Rabbim İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah hepimize. 😔

inşallah en yakın zamanda Rabbim hepimize nasip eder cnm üzülme tekrar denemek için güçlü durmalıyız pes etmek yok ❤️
Uzulmemek elde degil ki okadar cok emek veriyoruz karnim delik desik igne vurmaktan hem maddi hem manevi coktum suan ilk denemem yasim cok kucuk ama ben kizligimdan beri kadin hastaliklari doktorundan cikamadim tedaviler amaliyatlar gecirdim insallah bidahaki denemem guzel sonuclanir.

Ya zaten 1 tane niye 5.gune bırakıyorlar ki 3.gun tranfer edilen tutan çok fazla var anlamıyorum doktorların 5.gun inadını hayır 5 üstü olsa tamam da zaten 1 tane🙄🙄hadi hayırlısı inşallah canım rabbim evlat olarak döndürsün kucağına 🤗🤗kızına kardeş olsun inşallah 🤗🤗🤗😍😘😘
Canim hic bilmiyorum ki merkez 2.3.4. Gun transferi ya da dondurmasi yapmıyor 🤷‍♀️ sanirim 5 e gidemiyorsa 2 3 4.gunde de transfer olsa ilerlemez mantığındalar ben de 3.4. Gun dondursunlar isterdim ama...Ankara bahcecide idi bundan önceki tedavim 1 embriyoyu 6.gune götüreceğiz diye direttiler onlar da..🤷‍♀️🤷‍♀️ elde var 1 insallah bana kalir sagliklica🙏🙏

X