Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Atesiniz cok kotu degil, sirkeli pamukla bileklerinizin diz kapaklarinizin arkasini ovun, eski bir ateş caresidir. Yuksek ates degil atesiniz. Hatta normalde kadinlarin ovulasyon sonrasi vucut isilari bile bir derece yüksek kalir gebelik varsa, bol su cok cok su icmeyi unutmayin ne olur.

Kızlar ya merhabalar ben opudan 10 gün sonra regl oldum 3.gün kanamam bitti sonra hafif lekelenmeler oldu bugün 5.gün bitmişti tamamen ama ilişki sonrası baya kanamam oldu regl gibi normal reglime de 2 gün var tekrar mı regl oluyorum acaba?

benim ilk denememdi, transfer olamadım ve yeniden doktora gidip sordum hemen bir kez daha deneyebilir miyiz diye, temmuz adeti geçsin, ağustos adeti ile başlayabiliriz dediler.
Himm teşekkür ederim canimamin
Canım geçmiş olsun Rabbim İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Canım geçmiş olsun Rabbim İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah hepimize.

inşallah en yakın zamanda Rabbim hepimize nasip eder cnm üzülme tekrar denemek için güçlü durmalıyız pes etmek yok
Uzulmemek elde degil ki okadar cok emek veriyoruz karnim delik desik igne vurmaktan hem maddi hem manevi coktum suan ilk denemem yasim cok kucuk ama ben kizligimdan beri kadin hastaliklari doktorundan cikamadim tedaviler amaliyatlar gecirdim insallah bidahaki denemem guzel sonuclanir.

Canim hic bilmiyorum ki merkez 2.3.4. Gun transferi ya da dondurmasi yapmıyor sanirim 5 e gidemiyorsa 2 3 4.gunde de transfer olsa ilerlemez mantığındalar ben de 3.4. Gun dondursunlar isterdim ama...Ankara bahcecide idi bundan önceki tedavim 1 embriyoyu 6.gune götüreceğiz diye direttiler onlar da.. elde var 1 insallah bana kalir sagliklica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…