Yaaa cok duyuyorum bu çarpıntı olayını el ayak titremesi acaba neden oluyor tutup tutmaması ile alakası yok onu biliyorum ilaçlar yapıyordur bence ben panik atak hastasıyım 2 bebek kaybettim ondan öyle oldum canim esim görevdeyken oldu hep de son 10 aydır falan yoktu iste transfer günü gece oldu ve yalnız atlatmaya çalıştım
Atesiniz cok kotu degil, sirkeli pamukla bileklerinizin diz kapaklarinizin arkasini ovun, eski bir ateş caresidir. Yuksek ates degil atesiniz. Hatta normalde kadinlarin ovulasyon sonrasi vucut isilari bile bir derece yüksek kalir gebelik varsa, bol su cok cok su icmeyi unutmayin ne olur.Bilemiyorum covid olmamak için çok dikkat ettim çalışırken. Ateşim en fazla 37.5 a çıktı ama ilk 48 saat tutunma için çok önemliyken ateş korkuttu beni ve progestanı da üç gün önce yaptırmıştım
Bundan sonra tuzu sifirlarsaniz cok rahat edersiniz.Çok dikkat ettim diyemem ama doktoruma söyledim bıraktırdı doktor
Benim de özelde olmuştu sorun olmadıBenim ilk aşılamam özelde oldu 2.de özelde olur herhalde rapor da devlet özel ayrımı oluyor mu?
Canım geçmiş olsunArkadaşlar değerim düşmüş 12,62. İlaçları kesiyorum. 3 gün sonra tekrar test istediler.
Himm teşekkür ederim canimaminbenim ilk denememdi, transfer olamadım ve yeniden doktora gidip sordum hemen bir kez daha deneyebilir miyiz diye, temmuz adeti geçsin, ağustos adeti ile başlayabiliriz dediler.
Canım geçmiş olsunRabbim İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah hepimize.Canım geçmiş olsunRabbim İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Aminn aminn aminn inşaallah hayrın bebegını kucagına almaktırAmin insallah Allah herkese nasip etsin..Yaş 40..rezerv tükendi sayılır...keske dememek icin deniyorum işte..Allah büyük insallah bu son olur..
Sanırım bugun 10. Gununuzdü değil mi rabbim tez zamanda nasip buyursun gonlune genişlik verilsin inşallah canımKızlar bugun testimi yaptirdim ve negatif sonucunu aldim biraz once 1.20 insallah sizlerin ki pozitif olur.
Evet 10. Gunum du . Amin insallahSanırım bugun 10. Gununuzdü değil mi rabbim tez zamanda nasip buyursun gonlune genişlik verilsin inşallah canım
inşallah en yakın zamanda Rabbim hepimize nasip eder cnm üzülme tekrar denemek için güçlü durmalıyız pes etmek yokKızlar bugun testimi yaptirdim ve negatif sonucunu aldim biraz once 1.20 insallah sizlerin ki pozitif olur.
Uzulmemek elde degil ki okadar cok emek veriyoruz karnim delik desik igne vurmaktan hem maddi hem manevi coktum suan ilk denemem yasim cok kucuk ama ben kizligimdan beri kadin hastaliklari doktorundan cikamadim tedaviler amaliyatlar gecirdim insallah bidahaki denemem guzel sonuclanir.inşallah en yakın zamanda Rabbim hepimize nasip eder cnm üzülme tekrar denemek için güçlü durmalıyız pes etmek yok
Mutlu sonlu olsun ve bayram hediyesi olsun insallahBen koldan oluyorum canim göbeğe de basliycam kaçışım yok ama ilk 3 gun oldu şimdi 3 gündür koldan yapıyorum ve aspirin iciyorum
Insallah is herkezin kuzum bol boldua edelim birbirimizeMutlu sonlu olsun ve bayram hediyesi olsun insallah
Canim hic bilmiyorum ki merkez 2.3.4. Gun transferi ya da dondurmasi yapmıyorYa zaten 1 tane niye 5.gune bırakıyorlar ki 3.gun tranfer edilen tutan çok fazla var anlamıyorum doktorların 5.gun inadını hayır 5 üstü olsa tamam da zaten 1 tanehadi hayırlısı inşallah canım rabbim evlat olarak döndürsün kucağına kızına kardeş olsun inşallah
Allah razı olsun canimİnşallah canım benimmmbeklemek çok zor en iyi bizler biliriz dua edeceğim sanaaaa
Cok gecmis olsun. Insallah kisa surede evladinixa kavusursunuz.Kızlar bugun testimi yaptirdim ve negatif sonucunu aldim biraz once 1.20 insallah sizlerin ki pozitif olur.
Benim de 3-4 gün çok hafif geldi...Canım pekii ne kadar sürdü normal regl gibi mi oldun. Benim normalde 5 gün sürüyor ama 3. bugün sanki son gün gibi lekelenme şeklinde geliyor