Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende aynıyım sürekli uykulu ve halsizim

benimde erken gebelik testlerim bitti normal test aldım yarın sabah onlara başlayacağım inş onda da çıkar

Canm senin için çok sevindim darısı biz bekleyenlere inşallah ama hem yalnızım hem destekçimiz yok böyle psikolojimden de kaynaklı uzuluyorum

Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun işallah

Benım de dondurulcak canım, ilk taze transferdi, benden çok yumurta cıkmıyor ama bu sefer boyle deneyelim dedik
Onda da aynı gidiyoruz desene, inşallah müjdeli haberlerimizi de paylaşırız tüm bekleyenlerle birlikte burası pozitif sonuçlar ile dolup taşsın

Canm senin için çok sevindim darısı biz bekleyenlere inşallah ama hem yalnızım hem destekçimiz yok böyle psikolojimden de kaynaklı uzuluyorum
Cok haklısın insan yalnız olunca kendini dinliyor kendine sarıyor karnındaki o mucize yavruya sarıl yalnız degilsin o sana sarılıyor suanda kenetlenme çalısıyor rabbim işallah guzel haberler almanı nasip etsin

normalde 12.gün kan tahlili pozitif çıkınca kaç gün sonra keseyi görmek için çağırıyorlar cnm sen biliyorsundur

İşallah herkes pozitif gorur içinizi ferah tutun yavrularımız sarılın ben transfer gunu den itibaren gece uyurken iki elimide karnımın ustunde tutup oyle uyuyordum yavruma sarılırmışcasına onu tutarmışcasına ve psikolojinin cok onemli olduguna inanıyorum ilk 2 transferim ist amerikan hast olmustu ve Bi arabamda kalmıstım psikolojim altustu anlatamam ama bu sefer evimdeyim eşim yanımda annem yanımda ailem yanımda cok onemli

Aminn inşallah. Ayy zaten transfer olduğumuz an otomatikman hamiş oluyoruz dimi çok heyecanlı. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…