İnşallahh canımHadi bakalım hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumişler toplansın inşallah
Bana da atar mısın sana zahmet. Kopyala yapıştır yap istersen tekrar yormayım seni bi d vitamini araştırması yapayım yarın da başlayım doktora sorayım daSize özel mesaj yazacağım.
Yok canım ya rahim dinlendirmesi yapacak doktor. Sıvı toplamasına karşı seninki taze transfer mi pekiİnşallahh canımsenın taze transfer olacaktı deıl mı?
Benım de dondurulcak canım, ilk taze transferdi, benden çok yumurta cıkmıyor ama bu sefer boyle deneyelim dedikYok canım ya rahim dinlendirmesi yapacak doktor. Sıvı toplamasına karşı seninki taze transfer mi peki
bende aynıyım sürekli uykulu ve halsizimzumramirza canım ben de kan verdm ama saat 4 e yakın öğrenirim hemşire de erken die yapmak ıstemedi ama kıramadı da beni iki gündür uykulu ve halsızım sende veya okuyan dğer bayanlar öle bı durumunuz var mı benım psikolojik mi merak ediyorum H Hayalim11 hayırlı olsun canım sağlıklı artıslar nasip olsun
benimde erken gebelik testlerim bitti normal test aldım yarın sabah onlara başlayacağım inş onda da çıkarTüp bebek doktorum 22 temmuz dedi, kese ve atışları beraber görmek ve meşgul takvimini ona göre ayarlamış olmak istiyor ama öyle sanıyorum ki bir diğer jinekoloğuma bu tarihten evvel, makul bir zaman aralığında (5,5 hafta gibi) giderim. O zamana dek evde test yapıp duruyorum :) :)
Canm senin için çok sevindim darısı biz bekleyenlere inşallah ama hem yalnızım hem destekçimiz yok böyle psikolojimden de kaynaklı uzuluyorumSakın morelinizi bozmayın Bi belirti aramayın benım 3. Denemem ilk ikisinde birsuru belirtin vardı hep negatife sonuclandı muhtemelen ya psikolojik yada ilaclar dan kaynaklıydı bu transferimde hic belirttim yoktu bugun 9. Gunum dun kan testinde pozitif sonucu gordum cok sukur hala belirtim yok ve dun hunharca aglamısım neden bir belirtim yok yınemi tutmadı diye kendimide yavrumu da uzdum sonrada bunun için uzuldum lutfen kendinizi dinlemeyin belirti aramayın cok zor beklemek cok iyi anlıyorum fakat hic belirtisi olmadan pozitif gorenlerimizde var olumlu dusunmek gerek
Kendinizi yalniz hissetmemek icin burada gezinebilir, kitap okuyabilir, dizi izleyebilirsiniz.Canm senin için çok sevindim darısı biz bekleyenlere inşallah ama hem yalnızım hem destekçimiz yok böyle psikolojimden de kaynaklı uzuluyorum
Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun işallahzumramirza canım ben de kan verdm ama saat 4 e yakın öğrenirim hemşire de erken die yapmak ıstemedi ama kıramadı da beni iki gündür uykulu ve halsızım sende veya okuyan dğer bayanlar öle bı durumunuz var mı benım psikolojik mi merak ediyorum H Hayalim11 hayırlı olsun canım sağlıklı artıslar nasip olsun
Onda da aynı gidiyoruz desene,Benım de dondurulcak canım, ilk taze transferdi, benden çok yumurta cıkmıyor ama bu sefer boyle deneyelim dedik
Cok haklısın insan yalnız olunca kendini dinliyor kendine sarıyor karnındaki o mucize yavruya sarıl yalnız degilsin o sana sarılıyor suanda kenetlenme çalısıyor rabbim işallah guzel haberler almanı nasip etsinCanm senin için çok sevindim darısı biz bekleyenlere inşallah ama hem yalnızım hem destekçimiz yok böyle psikolojimden de kaynaklı uzuluyorum
Aminn canımmmOnda da aynı gidiyoruz desene,inşallah müjdeli haberlerimizi de paylaşırız tüm bekleyenlerle birlikte burası pozitif sonuçlar ile dolup taşsın
normalde 12.gün kan tahlili pozitif çıkınca kaç gün sonra keseyi görmek için çağırıyorlar cnm sen biliyorsundurTüp bebek doktorum 22 temmuz dedi, kese ve atışları beraber görmek ve meşgul takvimini ona göre ayarlamış olmak istiyor ama öyle sanıyorum ki bir diğer jinekoloğuma bu tarihten evvel, makul bir zaman aralığında (5,5 hafta gibi) giderim. O zamana dek evde test yapıp duruyorum :) :)
Beni 1 hafta sonra kese için çağırdılar. Keseden sonra yine 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdılarnormalde 12.gün kan tahlili pozitif çıkınca kaç gün sonra keseyi görmek için çağırıyorlar cnm sen biliyorsundur
Aminn inşallah. Ayy zaten transfer olduğumuz an otomatikman hamiş oluyoruz dimiİşallah herkes pozitif gorur içinizi ferah tutun yavrularımız sarılın ben transfer gunu den itibaren gece uyurken iki elimide karnımın ustunde tutup oyle uyuyordum yavruma sarılırmışcasına onu tutarmışcasına ve psikolojinin cok onemli olduguna inanıyorum ilk 2 transferim ist amerikan hast olmustu ve Bi arabamda kalmıstım psikolojim altustu anlatamam ama bu sefer evimdeyim eşim yanımda annem yanımda ailem yanımda cok onemli
Sanırım kandaki degere gore Gun veriyorlarnormalde 12.gün kan tahlili pozitif çıkınca kaç gün sonra keseyi görmek için çağırıyorlar cnm sen biliyorsundur
Evet hamişiz hepimizAminn inşallah. Ayy zaten transfer olduğumuz an otomatikman hamiş oluyoruz dimiçok heyecanlı. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız