Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur dun guzel sonuc aldım yarın tekrar kan testi vericem işallah saglıklı artış gosterir bu bekleyişler gercekten cok zor Rabbim bekleyen herkesi müjdeli haberle mükafatlandırsın
Çok sevindim, bu iki katına çıkma meselesi cidden zaman geçmek bilmiyor, güzel haberler alırsınız umarım, kaçtı kan sonucunuz 8. günde?

Insallah tutunmustur ama ne göğüs ne bel ne kasik agrim yok yaa
Sakın morelinizi bozmayın Bi belirti aramayın benım 3. Denemem ilk ikisinde birsuru belirtin vardı hep negatife sonuclandı muhtemelen ya psikolojik yada ilaclar dan kaynaklıydı bu transferimde hic belirttim yoktu bugun 9. Gunum dun kan testinde pozitif sonucu gordum cok sukur hala belirtim yok ve dun hunharca aglamısım neden bir belirtim yok yınemi tutmadı diye kendimide yavrumu da uzdum sonrada bunun için uzuldum lutfen kendinizi dinlemeyin belirti aramayın cok zor beklemek cok iyi anlıyorum fakat hic belirtisi olmadan pozitif gorenlerimizde var olumlu dusunmek gerek

Benimde düşüktü ya doktora sormadan kendimiz kullanabilir miyiz ki
Ben şimdi sordum doktora da, bakalım o ne dıyecek, remziye_06 remziye_06 da bu konularda çok bilinçli, onun görüşünü de merak ediyorum.
Bu arada benım pazartesi toplama olacak %90,senın durumlar nasıl gunumuz aynıydı seninle

Kızlar selam. Burda okuyorum hep Rahim kalınlığı için nar suyu tüketiliyormuş, ama bütün marketlere baktım nar yada nar suyu bulamadım, temin edebileceğim bi internet sitesi yada başka bişey var mı, bu konuda bilgisi olan cvp bekliyorum ☺️❤️

Kızlar selam. Burda okuyorum hep Rahim kalınlığı için nar suyu tüketiliyormuş, ama bütün marketlere baktım nar yada nar suyu bulamadım, temin edebileceğim bi internet sitesi yada başka bişey var mı, bu konuda bilgisi olan cvp bekliyorum ☺️❤️
Canım migros da var dimesin ben ondan aldım içtim hep tamamen doğal yazıyor ek birsey eklenmemiş yakının da migros varsa bakabilirsin hatta bir arkadaş petrol yerlerinde ki markette bulduğunu söylemişti oralarda bakman iyi olabilir canım benim 😇

Ben şimdi sordum doktora da, bakalım o ne dıyecek, remziye_06 remziye_06 da bu konularda çok bilinçli, onun görüşünü de merak ediyorum.
Bu arada benım pazartesi toplama olacak %90,senın durumlar nasıl gunumuz aynıydı seninle
Aa opularımız da aynı gün büyük ihtimalle 😍 bana da pazartesi dedi yarın yine kontrolüm var bakalım yarın kesinleşir artık günü 🥰

Benimde düşüktü ya doktora sormadan kendimiz kullanabilir miyiz ki
Tekrar tekrar belirteyim, transfer sonrasi lutfen doktorunuza danismadan hic bir takviye ilaca baslamayiniz. Ancak diger zamanlarda benim bu alanda calismalarina guvendigim rahmetli Prof. Dr. Ahmet Aydin hocanin ölçütü budur. D vitamini Turkiye'deki laboratuvarlarda yetmezlik seviyesine gore ayarlanmistir referans araliklari o nedenle 20 civarini yeterli sanariz. Dunyada akıllı memleketler vr uzmanlar artik bundan vazgeceli cok oldu. 70in alti yetersizlik, 20nin alti yetmezlik kabul ediliyor. Biraz daha haddimi aşayım, lütfen ampulleri kırıp dvit içmeyin, her gün düzenli olarak almanızın yerini tutmaz. Bizlerin d3k2 birlikte kullanması gerekir. Burası açık bir platform, marka veremiyorum ancak özelden yazarsanız analizlerine ve içeriğine güvenebileceğiniz markalar da verebilirim.

Eklentiler

• Screenshot_20210709-125252_Instagram.jpg
    Screenshot_20210709-125252_Instagram.jpg
    299,7 KB · Görüntüleme: 25
Bulunduğunuz yerde Tarım Kredi Kooperatifi marketleri varsa, organik ve sıkma nar suyu temin edebilirsiniz.

Kese için hangi gün çağırdı doktor 🤗
Tüp bebek doktorum 22 temmuz dedi, kese ve atışları beraber görmek ve meşgul takvimini ona göre ayarlamış olmak istiyor ama öyle sanıyorum ki bir diğer jinekoloğuma bu tarihten evvel, makul bir zaman aralığında (5,5 hafta gibi) giderim. O zamana dek evde test yapıp duruyorum :) :)

X