Ya ben bugun cok aktiftim yorgunluk çöküyor hemen onun harıcınde sabretmeye çalısıyorum yarın erken uyanabılırsem kan verecem ben bekleyemıyorum normalde de sabırsızımdır
iyiyim canım evdeyim hep göbeğim çok şişti benim iğnelerden diye düşünüyorum onun dışında heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsunIğne yerlerimin ağrısı çok fazla onun dışında iyiyim şükür canım sabah akşam iğne yiyorum gündüz işte olunca eve gelince ayaklarımı uzatip yatıyorum sen nasilsin canım benim 6 gün geçti çok merak ediyorum sürekli aklımda tuttumu ne oldu ki diye
bence erken gebelik testi alYa ben bugun cok aktiftim yorgunluk çöküyor hemen onun harıcınde sabretmeye çalısıyorum yarın erken uyanabılırsem kan verecem ben bekleyemıyorum normalde de sabırsızımdıruyanamazsam da test almaya gıderım herhalde
Umudun yok değil bence canım sadece umutlanmaktan korkuyosun geçmişindeki olumsuzlardan dolayı umudun olmasa tekrar transfer olmak istemezdın.rabbim inşaallah pozitif olur bu denemende kucagına saglıkla alırsın ınsaallahBenim de 6.günüm.. 3.gun embriyosu ve 4.denemem oldugu icin hic umudum yok
bakalım yarın ola hayrollabence erken gebelik testi al
Amin insallah Allah herkese nasip etsin..Yaş 40..rezerv tükendi sayılır...keske dememek icin deniyorum işte..Allah büyük insallah bu son olur..Umudun yok değil bence canım sadece umutlanmaktan korkuyosun geçmişindeki olumsuzlardan dolayı umudun olmasa tekrar transfer olmak istemezdın.rabbim inşaallah pozitif olur bu denemende kucagına saglıkla alırsın ınsaallah
Ben bu arada canim cok yandığı için kolumdan yaptırıyorumOksapar göbekten mi yapılıyor rapor çıkarttınız mı canım
Meraba bende salı tra sefer oldum güzel sonuçlar aliriz insallah stres kaynaklı olabilir canm benmde asiri carpintim ve el ayak titremem oldu panik atak krizi yaşadmHanımlar merhaba ben salı günü transfer oldum çarşamba günü ateşim yükselmeye başladı. Transfer sonrası yüksek ateş yaşayan var mı?
Benmde salı oldu tranferim gazim oldu öğlen ama normalde de oluyor kayisi yiyorum kabiz olmamak içinBence normal gaz olayı oluyormus
İnşallah güzel sonuçlar alırız geçmiş olsun sana da bu aradaMeraba bende salı tra sefer oldum güzel sonuçlar aliriz insallah stres kaynaklı olabilir canm benmde asiri carpintim ve el ayak titremem oldu panik atak krizi yaşadm
Bilemiyorum covid olmamak için çok dikkat ettim çalışırken. Ateşim en fazla 37.5 a çıktı ama ilk 48 saat tutunma için çok önemliyken ateş korkuttu beni ve progestanı da üç gün önce yaptırmıştımAteşiniz kaç derece? Covid temaslısı olmadığınıza emin misiniz? Sizi endişelendirmek istemiyorum, doktorun önerdiği dışında ağrı kesci ateş düşürücü almayın, eğer ateşiniz 37lerde ama siz sıcak basmış gibi hissediyorsanız çok ama çok normaldir. Progestan da ateş yapar bir miktar.
Hımm analdım göbekten olsa daha iyi değilimi canımBen bu arada canim cok yandığı için kolumdan yaptırıyorum
test günüme kadar kandan baktırmayı düşünmüyorum canım ya korkuyorum açıkçasıUmudun yok değil bence canım sadece umutlanmaktan korkuyosun geçmişindeki olumsuzlardan dolayı umudun olmasa tekrar transfer olmak istemezdın.rabbim inşaallah pozitif olur bu denemende kucagına saglıkla alırsın ınsaallah
bakalım yarın ola hayrollabugun esım alacaktı ben aldırmadım kan verecem die senin nasıl gıdıyor kan a gıtmedın dı mı sen de daha
Ben göbekten yapıyorum canım forumda saolsun biri yazmıştı çok yavaş yapın diye ilk günler çok ağrım oluyodu ağlıyordum artık daha rahat çok şükür eşim yapıyor bana çok yavaş enjekte ediyor ve hemen kolonyalı pamukla dağıtmadan sadece çok sıkı basıyorum bi 10dk iğne ucu kadar bile morarmıyor çoğu zamanHımm analdım göbekten olsa daha iyi değilimi canım
Çok dikkat ettim diyemem ama doktoruma söyledim bıraktırdı doktorKortizon kullandığınızda tuzu tamamen sıfırlayıp (bir fiske dahi kullanmadan) sodyum içeren gıdalar da almıyorsunuz değil mi? Bahsettiğiniz ateş basmaları bundan da olur.
Yaaa cok duyuyorum bu çarpıntı olayını el ayak titremesi acaba neden oluyor tutup tutmaması ile alakası yok onu biliyorum ilaçlar yapıyordur benceMeraba bende salı tra sefer oldum güzel sonuçlar aliriz insallah stres kaynaklı olabilir canm benmde asiri carpintim ve el ayak titremem oldu panik atak krizi yaşadm
Bu ilaçlara baktım internetten yumurta oluşumuna faydası varmış bnmde yumurtam oluşmuyor ama doktor bana ignede ilacda vermiyor sadece bıosteron verdi yani bide bnm yaşım geçiyor son şansım olabilir ve bu üçüncü deneme olacak
İnşallah canım benimmm1 yumurtam devam ediyormuş kizlar2. Gun bugun insallah 5 e gider..
O igne morartıyor biliyorum arkdasın öyle oldu bakalım bana da verecek mi transfer sonrasıBen göbekten yapıyorum canım forumda saolsun biri yazmıştı çok yavaş yapın diye ilk günler çok ağrım oluyodu ağlıyordum artık daha rahat çok şükür eşim yapıyor bana çok yavaş enjekte ediyor ve hemen kolonyalı pamukla dağıtmadan sadece çok sıkı basıyorum bi 10dk iğne ucu kadar bile morarmıyor çoğu zaman
Benim ilk aşılamam özelde oldu 2.de özelde olur herhalde rapor da devlet özel ayrımı oluyor mu?Fakültede rastgele hangi Dr varsa ona muayene oluyorsun. 2 Dr var benim gittiğimde prof vardı o muayene etti. 21.gün gittiğimde diğer bayan vardı
Hayır memorial ile daha önce görüşme yapmadım istersen
Benim pkos var eşimde bir sorun çıkmadı o yüzden orada herhangi bir örnek vermedi
Evet rapor için 2 aşılama şartı var ama bu yaş ve amh değerine göre değişiyor
Memorial dışında acıbademde de geçerli galiba tam bilmiyorum onu.
Memorial 8700 mü demişti tam hatırlamıyorum ama raporla 4700e düşüyor
Rapor için gerekli evrakların listesini de atayım
Arqdim doktora sordum canim aynıymışHımm analdım göbekten olsa daha iyi değilimi canım
Ben koldan oluyorum canim göbeğe de basliycam kaçışım yok ama ilk 3 gun oldu şimdi 3 gündür koldan yapıyorum ve aspirin iciyorumO igne morartıyor biliyorum arkdasın öyle oldu bakalım bana da verecek mi transfer sonrası