Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyiyim canım evdeyim hep göbeğim çok şişti benim iğnelerden diye düşünüyorum onun dışında heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Benim de 6.günüm.. 3.gun embriyosu ve 4.denemem oldugu icin hic umudum yok
Umudun yok değil bence canım sadece umutlanmaktan korkuyosun geçmişindeki olumsuzlardan dolayı umudun olmasa tekrar transfer olmak istemezdın.rabbim inşaallah pozitif olur bu denemende kucagına saglıkla alırsın ınsaallah
bence erken gebelik testi al
bakalım yarın ola hayrolla bugun esım alacaktı ben aldırmadım kan verecem die senin nasıl gıdıyor kan a gıtmedın dı mı sen de daha

Amin insallah Allah herkese nasip etsin..Yaş 40..rezerv tükendi sayılır...keske dememek icin deniyorum işte..Allah büyük insallah bu son olur..

Hanımlar merhaba ben salı günü transfer oldum çarşamba günü ateşim yükselmeye başladı. Transfer sonrası yüksek ateş yaşayan var mı?
Meraba bende salı tra sefer oldum güzel sonuçlar aliriz insallah stres kaynaklı olabilir canm benmde asiri carpintim ve el ayak titremem oldu panik atak krizi yaşadm

Bilemiyorum covid olmamak için çok dikkat ettim çalışırken. Ateşim en fazla 37.5 a çıktı ama ilk 48 saat tutunma için çok önemliyken ateş korkuttu beni ve progestanı da üç gün önce yaptırmıştım

test günüme kadar kandan baktırmayı düşünmüyorum canım ya korkuyorum açıkçası

Hımm analdım göbekten olsa daha iyi değilimi canım
Ben göbekten yapıyorum canım forumda saolsun biri yazmıştı çok yavaş yapın diye ilk günler çok ağrım oluyodu ağlıyordum artık daha rahat çok şükür eşim yapıyor bana çok yavaş enjekte ediyor ve hemen kolonyalı pamukla dağıtmadan sadece çok sıkı basıyorum bi 10dk iğne ucu kadar bile morarmıyor çoğu zaman

Meraba bende salı tra sefer oldum güzel sonuçlar aliriz insallah stres kaynaklı olabilir canm benmde asiri carpintim ve el ayak titremem oldu panik atak krizi yaşadm
Yaaa cok duyuyorum bu çarpıntı olayını el ayak titremesi acaba neden oluyor tutup tutmaması ile alakası yok onu biliyorum ilaçlar yapıyordur bence

1 yumurtam devam ediyormuş kizlar 2. Gun bugun insallah 5 e gider..
İnşallah canım benimmm beklemek çok zor en iyi bizler biliriz dua edeceğim sanaaaa

O igne morartıyor biliyorum arkdasın öyle oldu bakalım bana da verecek mi transfer sonrası

Benim ilk aşılamam özelde oldu 2.de özelde olur herhalde rapor da devlet özel ayrımı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…