Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inan kafam oldu 1 milyon goguslerim transfer gününe kadar ağrıyordu suan tık yok arada adet sancim oluyor o da cok nadir ama tutmaması için de sebep yok yani bekliyorum test günümü evet ama gel de bana sor nasıl bekliyorum kuzum bugun transfer günüyle beraber 3. Gun
İlk 3 gun hadi bakalım tutunma zamanı bende heyecanla bekliyorum ilk transferim onun da heyacanı var ne hissedeceğimi bilmiyorum 🤷‍♀️ İnan kuzum hiç sende cok takılma belirtilere ben hiçbir zaman belirti yaşamadım hep derdim ben hamile kalırsam hissederim diye düşündüm hep büyük belirtiler bekledim her zaman kendimde ama bakıyorum belirtisi olan da kalıyor olmayan da çok da belirleyici değil İnan ki olacak İnan olacağına İnan ve suanın keyfini çıkar şuan bebeklerinlesin 🥰🙈

1 yumurtam devam ediyormuş kizlar:KK17: 2. Gun bugun insallah 5 e gider..:dua:
Ya zaten 1 tane niye 5.gune bırakıyorlar ki 3.gun tranfer edilen tutan çok fazla var anlamıyorum doktorların 5.gun inadını hayır 5 üstü olsa tamam da zaten 1 tane🙄🙄hadi hayırlısı inşallah canım rabbim evlat olarak döndürsün kucağına 🤗🤗kızına kardeş olsun inşallah 🤗🤗🤗😍😘😘

Yok kullanmıyorum transfer günü de gayet iyiydim dün başlayınca korktum açıkçası 😔
Ateşiniz kaç derece? Covid temaslısı olmadığınıza emin misiniz? Sizi endişelendirmek istemiyorum, doktorun önerdiği dışında ağrı kesci ateş düşürücü almayın, eğer ateşiniz 37lerde ama siz sıcak basmış gibi hissediyorsanız çok ama çok normaldir. Progestan da ateş yapar bir miktar.

Kızlar siz progestan kullanıyor musunuz bana doktor progestan fitilden sonra 1 saat yat dedi, bazı doktorlarda yürü diyormuş size ne dediler

X xnobodyx S Saturnyildizi nilnec nilnec A Alyamalis kızlarr nasıl gidiyor 6. günü de geride bıraktık

X xnobodyx S Saturnyildizi nilnec nilnec A Alyamalis kızlarr nasıl gidiyor 6. günü de geride bıraktık😍
Iğne yerlerimin ağrısı çok fazla onun dışında iyiyim şükür canım sabah akşam iğne yiyorum gündüz işte olunca eve gelince ayaklarımı uzatip yatıyorum sen nasilsin canım benim 6 gün geçti çok merak ediyorum sürekli aklımda tuttumu ne oldu ki diye 😍😇

X