- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
İlk 3 gun hadi bakalım tutunma zamanı bende heyecanla bekliyorum ilk transferim onun da heyacanı var ne hissedeceğimi bilmiyorumInan kafam oldu 1 milyon goguslerim transfer gününe kadar ağrıyordu suan tık yok arada adet sancim oluyor o da cok nadir ama tutmaması için de sebep yok yani bekliyorum test günümü evet ama gel de bana sor nasıl bekliyorum kuzum bugun transfer günüyle beraber 3. Gun
Peridnol kullanıyor Musun kortizon iğnesi o yapıyormuş ateşHanımlar merhaba ben salı günü transfer oldum çarşamba günü ateşim yükselmeye başladı. Transfer sonrası yüksek ateş yaşayan var mı?
Kaçıncı gününüz silik ama rahatça görebiliyorum bariz olarakKızlar biraz bekledikten sonra test bole oldu bide siz bakin
Bence normal gaz olayı oluyormusTransfer gününü saymazsak 2. Günüm aşırı gazım var kızlar normal mi
Yok kullanmıyorum transfer günü de gayet iyiydim dün başlayınca korktum açıkçasıPeridnol kullanıyor Musun kortizon iğnesi o yapıyormuş ateş
6.günün canım transfer gününü saymaz sakKaçıncı gününüz silik ama rahatça görebiliyorum bariz olarak
Ya zaten 1 tane niye 5.gune bırakıyorlar ki 3.gun tranfer edilen tutan çok fazla var anlamıyorum doktorların 5.gun inadını hayır 5 üstü olsa tamam da zaten 1 tane1 yumurtam devam ediyormuş kizlar2. Gun bugun insallah 5 e gider..
Ateşiniz kaç derece? Covid temaslısı olmadığınıza emin misiniz? Sizi endişelendirmek istemiyorum, doktorun önerdiği dışında ağrı kesci ateş düşürücü almayın, eğer ateşiniz 37lerde ama siz sıcak basmış gibi hissediyorsanız çok ama çok normaldir. Progestan da ateş yapar bir miktar.Yok kullanmıyorum transfer günü de gayet iyiydim dün başlayınca korktum açıkçası
Bende tam bilmiyorumBu neye göre belirleniyor biliyor musunuz? Embriyo hücre sayısına göre mi? Teşekkürler şimdiden
İkinci çizgi var gibi duruyor.Zaten erken yapmışsın iki.gun sonra tekrar yap o zaman netleşirKızlar biraz bekledikten sonra test bole oldu bide siz bakin
yarım saat yatıyorum bacaklarımın altına yastık koyupKızlar siz progestan kullanıyor musunuz bana doktor progestan fitilden sonra 1 saat yat dedi, bazı doktorlarda yürü diyormuş size ne dediler
Bende 1 saat yapıyorum sabah akşam 2 şer tane doktordan doktora değişiyor demek kiyarım saat yatıyorum bacaklarımın altına yastık koyup
Benim de 6.günüm.. 3.gun embriyosu ve 4.denemem oldugu icin hic umudum yok
Iğne yerlerimin ağrısı çok fazla onun dışında iyiyim şükür canım sabah akşam iğne yiyorum gündüz işte olunca eve gelince ayaklarımı uzatip yatıyorum sen nasilsin canım benim 6 gün geçti çok merak ediyorum sürekli aklımda tuttumu ne oldu ki diye
Benim 7.gün bitti canım bi değişiklik yok test gününü bekliyorum
Iyiyim canm bi sorun yok zaman geçmiyor o sıkıntı sadece... günler gecmek bilmiyo
niye öyle diyorsun ne zaman olacağını Allah bilir inşallh bu kez tutunur bebeğinBenim de 6.günüm.. 3.gun embriyosu ve 4.denemem oldugu icin hic umudum yok