Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğer zamanlar için ne düşündünüz canım var mıydı dondurulmuş yoksa ara mı vereceksınız
İlk denememdi zaten, bir ay dinlenip ağustos'ta yeniden başlamayı düşünüyorum. o arada belki rapor çıkarmak için uğraşabilirim, durumu daha iyi anlayıp şansımızı arttırmak için gerekli testler tetkikler varsa yaptıracağım.

İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Pazartesi diye düşünüyorum ben de cumartesi çatlatma yaparız gıbı, benım yarın az bucuk nnetlesir, gunde kac mm buyudugu bellı Olcak
Ayy inşallah pazartesi olur
Bugün güzel haberler alırsın inşallah güzelce büyümüşlerdir
Yapacak bisey yok eryeleyecekbu daha önemli
Kızz çok sıkıntılı bir iş

kızlar 5 günlük embriyo transferi sonrası hiçbir belirti olmadan hamile kalan var mı? varsa idrar testinde kaçıncı gün çizgi çıktı?
Benim hiç bir belirtim yoktu canım. Belirtilere çok da takılma bence. Erken gebelik testinde 7.günde çok silik 11.günde bayağı koyu çıktı.

Cok korktum ilk günüm ya neler önerirsiniz nasılsın geçireyim 10 günü
K Kapikulpu Naz hanimcim bol bol dinlenin ev isi vs. yapmayin .Biraz bu donemde prenses gibi olcaksiniz:) Ben 3. Gun ayakta banyo yapmistim. Ilaclarinizi duzenli kullanin, beslenmenize dikkat edin kabiz olmamaniz gerekiyor, bol su icin .Ozellikle ilk 2 gun onemli hersey o iki icinde oluyor cunku.Stresten uzak durun akintinizin olmasi normal fitil kullandiginiz icin olacak , bebis yerlesirken lekelenme gorenlerde cok, oyle bir durum olursa endiselenmeyin.Doktorunuza bilgi verin yeterli.Beklemek biraz heyecanli ve stresli ama kafanizi baska seylerle mesgul edin.Bebisiniz sizi birakmicak insallah.Dualarim sizinle.

Çok duygulandım kızum benim eşim başka şehirde çalışıyor Yanımda olmasını cok diliyorum insalalh trasfere gelir zaten hemen geri donecek o da ondan manevi güç almak istiyorum bende şuan annemlerde kalıyorum ve aynı senin gibi bakıyor annem bana daha şimdiden ama eşim yok özlüyorum ve üzülüyorum her anımda KESKE Yanımda olsaydı diye hayırlısı insallah sonucumuz güzel olur hepimizin

kızlar 5 günlük embriyo transferi sonrası hiçbir belirti olmadan hamile kalan var mı? varsa idrar testinde kaçıncı gün çizgi çıktı?
Benim hic belirtim olmadi 6. gun ovulasyon testinde koyu cizgi sonra 7. gun sabah normal gebelik testinde silik cizgi oldu ondan sonra da koyulasmaya devam etti.

Insallah tum bu cabalariniz ayriliklarinizin sonunda bebeginize kavusursunuz.

İnfertilite okulundan kisa surede mezun olacaginiza inaniyorum. Yol biraz uzun gorunebilir ama kendinize, esinize ve bebeginize dair çok sey ogreneceksiniz.

Tesekkur ederim dun gece panik atak krizi geçirdim inşallah bise olmaz eşime bise de diyemedim uykum gelmedi kalbim çarptı inanır mısınız ellerim titremeye falan başladı neden böyle oldum anlamadim zaten yardımcı olacak kimse de gelmedi esim de saolsun izin alamamış sidmi geri ise gitti bende böyle kaldim evde

Bu durumlarda doktorunuza danisarak kullandiginiz bir sakinlestirici var mi passiflora ya da baska bir sey? Kadin dogumcunuza sorarak kullanabilirsiniz. Cok gecmis olsun. Panik atak cok zor bir hastalik.

Bu durumlarda doktorunuza danisarak kullandiginiz bir sakinlestirici var mi passiflora ya da baska bir sey? Kadin dogumcunuza sorarak kullanabilirsiniz. Cok gecmis olsun. Panik atak cok zor bir hastalik.
Aylardir yoktu hatta 1 yıldır falan dun gece oldu esim de uyudu bende elimden geleni yaptım atlatmak için gece 3 bucuk gibi sakinlesebildim anca

keşke hep yanımızda olabilseler ama yapacak birşey yok inş senin eşinde gelir bebelerimiz bize tutunsun da babaları da sevinsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…