- 21 Haziran 2021
- 772
- 1.277
- 38
İlk denememdi zaten, bir ay dinlenip ağustos'ta yeniden başlamayı düşünüyorum. o arada belki rapor çıkarmak için uğraşabilirim, durumu daha iyi anlayıp şansımızı arttırmak için gerekli testler tetkikler varsa yaptıracağım.Diğer zamanlar için ne düşündünüz canım var mıydı dondurulmuş yoksa ara mı vereceksınız
İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahİlk denememdi zaten, bir ay dinlenip ağustos'ta yeniden başlamayı düşünüyorum. o arada belki rapor çıkarmak için uğraşabilirim, durumu daha iyi anlayıp şansımızı arttırmak için gerekli testler tetkikler varsa yaptıracağım.
Ayy inşallah pazartesi olurPazartesi diye düşünüyorum ben de cumartesi çatlatma yaparız gıbı, benım yarın az bucuk nnetlesir, gunde kac mm buyudugu bellı Olcak
Kızz çok sıkıntılı bir işYapacak bisey yok eryeleyecekbu daha önemli
Benim hiç bir belirtim yoktu canım. Belirtilere çok da takılma bence. Erken gebelik testinde 7.günde çok silik 11.günde bayağı koyu çıktı.kızlar 5 günlük embriyo transferi sonrası hiçbir belirti olmadan hamile kalan var mı? varsa idrar testinde kaçıncı gün çizgi çıktı?
Normal canımNormal o zaman değil mi yaa ilk tedavi o yüzden bu acemilik canım
K Kapikulpu Naz hanimcim bol bol dinlenin ev isi vs. yapmayin .Biraz bu donemde prenses gibi olcaksiniz:) Ben 3. Gun ayakta banyo yapmistim. Ilaclarinizi duzenli kullanin, beslenmenize dikkat edin kabiz olmamaniz gerekiyor, bol su icin .Ozellikle ilk 2 gun onemli hersey o iki icinde oluyor cunku.Stresten uzak durun akintinizin olmasi normal fitil kullandiginiz icin olacak , bebis yerlesirken lekelenme gorenlerde cok, oyle bir durum olursa endiselenmeyin.Doktorunuza bilgi verin yeterli.Beklemek biraz heyecanli ve stresli ama kafanizi baska seylerle mesgul edin.Bebisiniz sizi birakmicak insallah.Dualarim sizinle.Cok korktum ilk günüm ya neler önerirsiniz nasılsın geçireyim 10 günü
Çok duygulandım kızum benim eşim başka şehirde çalışıyor Yanımda olmasını cok diliyorum insalalh trasfere gelir zaten hemen geri donecek o da ondan manevi güç almak istiyorum bende şuan annemlerde kalıyorum ve aynı senin gibi bakıyor annem bana daha şimdiden ama eşim yok özlüyorum ve üzülüyorum her anımda KESKE Yanımda olsaydı diye hayırlısı insallah sonucumuz güzel olur hepimizinaynen cnm çok şanslıyım prenses gibi bakılıyorum sadece eşim yanımda olmadığı için üzülüyorum ama oda 15 gün sonra izne gelicek aa bu arada transferim olduğu gün eşim sürpriz yaptı bana şok oldum çok mutlu oldum ilkinde yanımda olamamıştı 2.de olmak istemiş işlem bitti odaya geldim bi baktım eşim çok duygulandım 1 aydır görmemiştim o gece hemen geri döndü ama olsun karnımı da sevdi inşallah onun enerjisi gelmiştir mercimeklerime babalarının hatrına tutunurlar
Benim hic belirtim olmadi 6. gun ovulasyon testinde koyu cizgi sonra 7. gun sabah normal gebelik testinde silik cizgi oldu ondan sonra da koyulasmaya devam etti.kızlar 5 günlük embriyo transferi sonrası hiçbir belirti olmadan hamile kalan var mı? varsa idrar testinde kaçıncı gün çizgi çıktı?
Insallah tum bu cabalariniz ayriliklarinizin sonunda bebeginize kavusursunuz.Çok duygulandım kızum benim eşim başka şehirde çalışıyor Yanımda olmasını cok diliyorum insalalh trasfere gelir zaten hemen geri donecek o da ondan manevi güç almak istiyorum bende şuan annemlerde kalıyorum ve aynı senin gibi bakıyor annem bana daha şimdiden ama eşim yok özlüyorum ve üzülüyorum her anımda KESKE Yanımda olsaydı diye hayırlısı insallah sonucumuz güzel olur hepimizin
İnfertilite okulundan kisa surede mezun olacaginiza inaniyorum. Yol biraz uzun gorunebilir ama kendinize, esinize ve bebeginize dair çok sey ogreneceksiniz.İlk denememdi zaten, bir ay dinlenip ağustos'ta yeniden başlamayı düşünüyorum. o arada belki rapor çıkarmak için uğraşabilirim, durumu daha iyi anlayıp şansımızı arttırmak için gerekli testler tetkikler varsa yaptıracağım.
Amin canım benim cok cok teşekkür ediyorumInsallah tum bu cabalariniz ayriliklarinizin sonunda bebeginize kavusursunuz.
Tesekkur ederim dun gece panik atak krizi geçirdim inşallah bise olmaz eşime bise de diyemedim uykum gelmedi kalbim çarptı inanır mısınız ellerim titremeye falan başladı neden böyle oldum anlamadim zaten yardımcı olacak kimse de gelmedi esim de saolsun izin alamamış sidmi geri ise gitti bende böyle kaldim evdeK Kapikulpu Naz hanimcim bol bol dinlenin ev isi vs. yapmayin .Biraz bu donemde prenses gibi olcaksiniz:) Ben 3. Gun ayakta banyo yapmistim. Ilaclarinizi duzenli kullanin, beslenmenize dikkat edin kabiz olmamaniz gerekiyor, bol su icin .Ozellikle ilk 2 gun onemli hersey o iki icinde oluyor cunku.Stresten uzak durun akintinizin olmasi normal fitil kullandiginiz icin olacak , bebis yerlesirken lekelenme gorenlerde cok, oyle bir durum olursa endiselenmeyin.Doktorunuza bilgi verin yeterli.Beklemek biraz heyecanli ve stresli ama kafanizi baska seylerle mesgul edin.Bebisiniz sizi birakmicak insallah.Dualarim sizinle.
Bu durumlarda doktorunuza danisarak kullandiginiz bir sakinlestirici var mi passiflora ya da baska bir sey? Kadin dogumcunuza sorarak kullanabilirsiniz. Cok gecmis olsun. Panik atak cok zor bir hastalik.Tesekkur ederim dun gece panik atak krizi geçirdim inşallah bise olmaz eşime bise de diyemedim uykum gelmedi kalbim çarptı inanır mısınız ellerim titremeye falan başladı neden böyle oldum anlamadim zaten yardımcı olacak kimse de gelmedi esim de saolsun izin alamamış sidmi geri ise gitti bende böyle kaldim evde
Aylardir yoktu hatta 1 yıldır falan dun gece oldu esim de uyudu bende elimden geleni yaptım atlatmak için gece 3 bucuk gibi sakinlesebildim ancaBu durumlarda doktorunuza danisarak kullandiginiz bir sakinlestirici var mi passiflora ya da baska bir sey? Kadin dogumcunuza sorarak kullanabilirsiniz. Cok gecmis olsun. Panik atak cok zor bir hastalik.
hayır tek tek transfer olacak. ilk transfer ve 35 yaş altıysanız yasal olarak tek embriyo transfer ediyorlarİkisinimi transfer ettirdiniz acaba
keşke hep yanımızda olabilseler ama yapacak birşey yok inş senin eşinde gelirÇok duygulandım kızum benim eşim başka şehirde çalışıyor Yanımda olmasını cok diliyorum insalalh trasfere gelir zaten hemen geri donecek o da ondan manevi güç almak istiyorum bende şuan annemlerde kalıyorum ve aynı senin gibi bakıyor annem bana daha şimdiden ama eşim yok özlüyorum ve üzülüyorum her anımda KESKE Yanımda olsaydı diye hayırlısı insallah sonucumuz güzel olur hepimizin
Hadi hayırlısı inşaallahAmin canım benim cok cok teşekkür ediyorumTaransfer tarihim belli oldu Pazartesi bulun iğnelerime başlıyorum Cok heyecanlıyım
Kuzum senin testin pozitifti kan tahlil belli oldu muBu durumlarda doktorunuza danisarak kullandiginiz bir sakinlestirici var mi passiflora ya da baska bir sey? Kadin dogumcunuza sorarak kullanabilirsiniz. Cok gecmis olsun. Panik atak cok zor bir hastalik.
Ahhh kuzum insallah baba olmalarını cok istiyorum insallah amin aminkeşke hep yanımızda olabilseler ama yapacak birşey yok inş senin eşinde gelirbebelerimiz bize tutunsun da babaları da sevinsin inşallahh
Amin kuzum hepimizi muradımıza kavuştursun insallah RabbimHadi hayırlısı inşaallah