- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Ayy inşallah inşallahHadi o zaman inşallah cumartesi topluyoruz demezkontrolün ne zaman ki
İkinci fotoda hayalet çizgi var gibi hadi inşallah seninledir bebeğinkızlar transferden 5 gün sonraki testim. çok hafif bi çizgi var gibi. siz de görüyo musunuz? konstrast yapınca daha netleşti
tek tek ama dr sayi yuksek coook nadir ama bolunur mu bolunur bakalim dediAyyy cok heyecanlı cok cok sevindim testte bariz kendini belli etmişti senin minik tek embriyo mu canım
Bana fitili attıktan sonra 20 dk uzan demişti doktorum. Transferden sonra ben de korkuyordum bişey olursa diye ama olmuyor zaten bişey olsa uyarırlardı ama hamileyken alttan muayene bile yapıyorlar korkmayın allahın izniyle sıkıntı olmaz aynen devam
Benim arkdasa da tek konuldu ve mitoz bölünme gerçekleşti tek yumurta ikizi oluyor sanırım birbirine benzeyentek tek ama dr sayi yuksek coook nadir ama bolunur mu bolunur bakalim dedi
Evet canım progestan dex kullandım benim günde 2 taneydi ben sabah 10 akşam 10 olarak yapıyorum. Yaz vakti akşam 6 ara bir saat gibi ben olsam ya sabah ya da daha geç bir saatte yapardım gittiğim yere iğne taşımamak içinTamam kuzum cok teşekkür ederim yarım saatten fazla uzanıyorum 20 dk yeterli öyleysesiz transfer öncesi iğne kullandınız mı doktorum progesteron deks 25 yazdı bugün ona başlayacağım Allah izin verirse bri saat belirleyin ve hep o satte yapın dedi bende akşam 6 yı uygun gördüm
02.07 1 embriyo 14.07 test günü canımKizlar daha öncede belirttim listeye eklememi istiyorsaniz transfer tarihi
Embriyo sayisi ve Günü
test gününü
Yazin eklerim sizi
Beni etiketlemeyi unutmadan
17 Haziran transfer tarihimKizlar daha öncede belirttim listeye eklememi istiyorsaniz transfer tarihi
Embriyo sayisi ve Günü
test gününü
Yazin eklerim sizi
Beni etiketlemeyi unutmadan
Ekledim simdi guncelliyorm
Of bende sabredecek diyorum da ne kadar dayabilirim onu hiç bilmiyorumBenim 12 temmuz test günümtest yapmamayı planlıyorum inş dayanıcam 12sine kadar
Benim de eşim yanımda değil çok zor bir süreç gerçekten. Opudan hemen sonra gitmişti 2 ay ayrı kaldık transfer günü izin alıp gelmişti sonra tekrar gitti. Sonucu beraber öğrenmeyi çok istiyordum ama ayrı öğrendim. İnşallah kalp atışını beraber dinlemek nasip olurÇok duygulandım kızum benim eşim başka şehirde çalışıyor Yanımda olmasını cok diliyorum insalalh trasfere gelir zaten hemen geri donecek o da ondan manevi güç almak istiyorum bende şuan annemlerde kalıyorum ve aynı senin gibi bakıyor annem bana daha şimdiden ama eşim yok özlüyorum ve üzülüyorum her anımda KESKE Yanımda olsaydı diye hayırlısı insallah sonucumuz güzel olur hepimizin
Ayni gun transfer olmusuz. 5. Gun embriyosu mu ?02.07 1 embriyo 14.07 test günü canım
Sağlıkla gelsin hayirli evlat olsun inşallah17 Haziran transfer tarihim
27 haziran test günüm
1 adet 5.gün embriyosu
Pozitif çok şükür
ben fitil kullanırken yarım saat kadar uzanıyordum ama birkaç kez hiç uzanmamayı da denedim oturdum, yürüdüm, hiçbirşey değişmedi, yani bence yeterince ileri ittikten sonra yatmak pek de birşey değiştirmiyor. bir de transferden sonra bence daha fazla dikkat edin, itebildiğiniz kadar ileri itin, zaten yerleştirdigimiz, ittiğimiz yer vajina, rahim ile arasında rahim ağzı var, oraya zarar vermeniz mümkün değil korkmayın. :) rahime ne kadar yakın bir yere gönderebilirsek o kadar iyi, hatta vajinanın sonunda parmaklarınızla rahim ağzını hissedersiniz, oraya kadar itebilirsiniz.Arkadaşlar siz fitili bırakıp ne kadar süre yatırıyorsunuz bir de transfer sonrası fitili koyarken korkacağımı düşünüyorum onu nasıl ayaraldınız ben itelemeye de korkarım hadi şimdi bırakıyorum korkmadan
iste buuuuuuu
Neden 2. Gün Embriyosu taze transfer yapilmiyor benimki gibi ?2 yumurtadan 1 tanesi olgun degildi dollenmemis ..1 yumurta dollenmis ama yolu uzun insallah dayanabilir5.gune kadar giderse donduruyorlar diye biliyorum insallah gider yoksa elde var 00
Gercek mi bu
Yok canım ya biraz kasık ağrısı var bugünOf bende sabredecek diyorum da ne kadar dayabilirim onu hiç bilmiyorumSende bi belirti var mı?