Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım korkacak bi durum yok bu sancılar hep olacak gebelik süresince 😁😁😁benim de 8.gun kahverengi değil pembe leke olmuştu aşırı korkmuştum çünkü önceki gün testte ıkinci çizgi çıkmıştı doktoru arayıp söyledim tutunma kanaması demişti 9.gun idrar testim seninki gibiydi kanda 159 du😉sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗🤗
Ay cok mutlu oldum suan insallah bendede seninki gibidir insallah 😊 allahim sag saglim kucagina almaya nasip eder insallah🤲🏼😍 ben onu görünce varya bi panik oldum aglicaktim nerdeyse halbukiii doktorum bana demisti kanama olabilir normal diye ama o an görüncee insan düsünemiyor gercekten 😂

Benim tutmadı maalesef kuzum. Biraz ara verip tekrar deneyeceğim ❤️sizlerin güzel haberlerini bekliyorum ❤️
Olsun, yine deneyeceksin nasıl olsa. Biraz ara verip dinlenme fikrin iyi olmuş. Elbet bir gün buluşacağız Allah ın izniyle🧡 güzel haberlerimizi beraber paylaşacağız😘😘

Canım hiç üzülme vardır bunda da bir hayır benimde 3.denemede öyle oldu dünya başıma yıkıldı sandım ama 4.denemede pozitifti hatta bebeğim benimle 11 hafta kaldı 😔nasip kısmet canım üzülme desem boş biliyorum üzülüyor insan eşim azosperm benimde rahimde perde varmış 5 deneme boyu farkedilmeyen kocaman perde😶😶😶bu rahimle tutma şansı yüzde 10mus tabi o zamanlar bilmiyorduk böyle birseyi ona rağmen tutundu belki sana ümit olur diye yazmadan geçemedim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah tez zamanda kucagımizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘
çok teşekkür ederim desteğiniz için, ben de yeniden başlamadan önce daha ileri tetkikler yaptıracağım. siz de dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. :)

X