Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bişey olmaz canım merak etme. Çarpıntı hissedersen bol soğuk su ile hızlı hızlı yüzünü yıka hemen. Bileklerini soğuk su ile ov. Strestendir. Benim eşim de ilk transferimde yanımda olamamıştı. Çok etkiliyor böyle anlarda insanı. Geçecek de kendine ve kafanı meşgul et. Ben puzzle almıştım,onu yaptım. Zaman hızla aktı. Düşünmemi engelledi.

Bende senin gibi kuzum transferden sonra yalnızım evde akşamları kız kardeşim gelecek annemlerde kalamıyorum suan onlardayım ama klozet sıkıntılı birde 4.kat asansör yok maalesef evde tel basıma artık zaman nasıl geçer bilmiyorum bakalım hayırlısıyla transferi olursam

çok teşekkür ederim desteğiniz için, ben de yeniden başlamadan önce daha ileri tetkikler yaptıracağım. siz de dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. :)
Teşekkür ederim canım en iyisi tüm tetkikleri yaptırıp tekrar başlamak ben 12 haftalik iken kaybettim malesef bebeğimi şimdi 6.denemeye başlamak için bekliyorum rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah

Benim transfer günüm insallah pozitif sonuc alasınız hayırlısıyla belirtiler var mı cok takılmayın deniyor ama bazılarında oluyor
İnş sizin için de hayırlısı olsun çok güzel geçer transfer ve pozitifleri görürsün aslında herhangi bir belirtim yok zaten belirtiler genelde ilaçlardan oluyor diyorlar ama bugün hafif kasık ağrılarım var

Bu durumlarda doktorunuza danisarak kullandiginiz bir sakinlestirici var mi passiflora ya da baska bir sey? Kadin dogumcunuza sorarak kullanabilirsiniz. Cok gecmis olsun. Panik atak cok zor bir hastalik.
Bu durum panik ataklarda oluyor sanırım bende panik atağım var annemde de vardı arkdasım da bana kalp çarpıntısı oldıgunu söylüyordu onun da panik atağı vardı demek ki oluyormus sakinligi insallah koruyabilirim

Aynen öyle canım benim güzel haberlerini o gun alıp içimize umut çiçekleri açtır insallah bu süreçte cok güzel bir motivasyon oluyor hepimiz icin güzel haber almak Rabbim herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Arkadaşlar siz fitili bırakıp ne kadar süre yatırıyorsunuz bir de transfer sonrası fitili koyarken korkacağımı düşünüyorum onu nasıl ayaraldınız ben itelemeye de korkarım hadi şimdi bırakıyorum korkmadan

Aminn inşallahh canım hepimiz güzel haberler alalım hayırlısıyla

Bana fitili attıktan sonra 20 dk uzan demişti doktorum. Transferden sonra ben de korkuyordum bişey olursa diye ama olmuyor zaten bişey olsa uyarırlardı ama hamileyken alttan muayene bile yapıyorlar korkmayın allahın izniyle sıkıntı olmaz aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…