Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nürnberg bayern aynen simdilik randevumu öyle aldim cuma icin esim ama bence pzartesi git diyor bakalim
Sizin oralar cok guzel Berlindeyim bende canm uzağız sen bilirsin canm cuma sabah gitsen gun icinde sonuc alirsin pazartesiye kadar nasi dayanacksin

Oyyyy maşallah yaaaa ne zaman sonuç? Yaaa Allahım inşallah bebek ordadıramiiin
16 Temmuz test gunu. 7 adet gorunen yumurtam vardi ya 1 adet tek çıktı dr cok olumsuz konusmustu o gun uyuyamadik esimle sabah dollenme haberi gelince inanamadik. Cuma da 2. Gun embriyosu transfer edildi canm bekliyoruz endiseliyim

görüştüm canım. embriyolar 4. günden sonra gelişmemişler ve blast olmamışlar, transfer olmadım böylece bitti tedavim.
Canım hiç üzülme vardır bunda da bir hayır benimde 3.denemede öyle oldu dünya başıma yıkıldı sandım ama 4.denemede pozitifti hatta bebeğim benimle 11 hafta kaldı nasip kısmet canım üzülme desem boş biliyorum üzülüyor insan eşim azosperm benimde rahimde perde varmış 5 deneme boyu farkedilmeyen kocaman perdebu rahimle tutma şansı yüzde 10mus tabi o zamanlar bilmiyorduk böyle birseyi ona rağmen tutundu belki sana ümit olur diye yazmadan geçemedim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah tez zamanda kucagımizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun

Sizin oralar cok guzel Berlindeyim bende canm uzağız sen bilirsin canm cuma sabah gitsen gun icinde sonuc alirsin pazartesiye kadar nasi dayanacksin
Evet biraz uzak cuma sabah gidicem kadin ama yinede pazartesi cikar dedi sonuc vallah bende anlamadim burda ilk defa kadin doktorunda kan testi yapicam daha önce tüp bebek merkezinde yapiyordum. Peki sen hangi asamadasin??

Canım korkacak bi durum yok bu sancılar hep olacak gebelik süresince benim de 8.gun kahverengi değil pembe leke olmuştu aşırı korkmuştum çünkü önceki gün testte ıkinci çizgi çıkmıştı doktoru arayıp söyledim tutunma kanaması demişti 9.gun idrar testim seninki gibiydi kanda 159 dusağ salim kucağına almak nasip olur inşallah

Amin canım benim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla

Mrb ne yaptınız acaba ?ben hediye hanımın hastasıydım. İlk transferde hamile kaldım hamd olsun. Bi sorunuz olursa yardımcı olabilirim

Aa aynı günde ilerliyoruz opu ne zaman olur acaba ya cumartesi gününe denk gelme olasılığı nedir. Gelirse yandım eşimin çok önemli bir işi var
Pazartesi diye düşünüyorum ben de cumartesi çatlatma yaparız gıbı, benım yarın az bucuk nnetlesir, gunde kac mm buyudugu bellı Olcak

Evet biraz uzak cuma sabah gidicem kadin ama yinede pazartesi cikar dedi sonuc vallah bende anlamadim burda ilk defa kadin doktorunda kan testi yapicam daha önce tüp bebek merkezinde yapiyordum. Peki sen hangi asamadasin??
Test gunumj bekliyorum canm.

Kızlar pozitif alanları tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza almak nasip olur negatif olanlara sabır ve yeniden başlamaları için maddi manevi güç diliyorum rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah isteyen evlat aşkıyla yanan herkesin kucağı tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla dolsun hepiniz dualarımdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…