Diğer zamanlar için ne düşündünüz canım var mıydı dondurulmuş yoksa ara mı vereceksınızgörüştüm canım. embriyolar 4. günden sonra gelişmemişler ve blast olmamışlar, transfer olmadım böylece bitti tedavim.
Ay cok mutlu oldum suan insallah bendede seninki gibidir insallahCanım korkacak bi durum yok bu sancılar hep olacak gebelik süresincebenim de 8.gun kahverengi değil pembe leke olmuştu aşırı korkmuştum çünkü önceki gün testte ıkinci çizgi çıkmıştı doktoru arayıp söyledim tutunma kanaması demişti 9.gun idrar testim seninki gibiydi kanda 159 du sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Insallah güzel sonuclar alirizTest gunumj bekliyorum canm.
Listeye eklememk istiyorsan canm kacinci gun embriyosu kac embriyo ve transfer tarihini test gununu yaz eklerimKızlar beni de ekleyin 1 temmuzda transfer oldum hayırlısıyla bekliyoruz bakalım
5. Gün canım ilk transferim ilk denemem inşallahListeye eklememk istiyorsan canm kacinci gun embriyosu kac embriyo ve transfer tarihini test gununu yaz eklerim
Test gunun ?5. Gün canım ilk transferim ilk denemem inşallah1embriyo 1temmuz transfer günüm
11 Temmuz nasipseTest gunun ?
Ekledim simdi guncelliyorm11 Temmuz nasipse
Ben ikinci yada ücüncü günü diye billiyorum.. ama doktorun eger 4. günü dediyse bi bildigi vardir elbetteAramızda adetin 4. Günü tedaviye başlayan var mı acaba
Bende öyle biliyordum ama ilk muayene de de aynî şeyi demişti 4. Günü geleceksin diyeBen ikinci yada ücüncü günü diye billiyorum.. ama doktorun eger 4. günü dediyse bi bildigi vardir elbette
Kuzum bizim doktor da randevuları 1-5.gün arası veriyor.Aramızda adetin 4. Günü tedaviye başlayan var mı acaba
Benim tutmadı maalesef kuzum. Biraz ara verip tekrar deneyeceğimC Capanin Gururu Teyom X xnobodyx @Catlak-kurabiye selam kızlar nasılsınız? Giremedim bir türlü sizleri de merak ettim. Benim ilaçlarıma başlandı tabii. Rahim hazırlığı şu an. Durum bu. Sizin durumlar ne?
Normal o zaman değil mi yaa ilk tedavi o yüzden bu acemilik canımKuzum bizim doktor da randevuları 1-5.gün arası veriyor.
Bence iciniz rahat olsun . 3 4 fark etmiyor bence. Yumurtalar sonucda her türlü büyüyorBende öyle biliyordum ama ilk muayene de de aynî şeyi demişti 4. Günü geleceksin diye
Olsun, yine deneyeceksin nasıl olsa. Biraz ara verip dinlenme fikrin iyi olmuş. Elbet bir gün buluşacağız Allah ın izniyleBenim tutmadı maalesef kuzum. Biraz ara verip tekrar deneyeceğimsizlerin güzel haberlerini bekliyorum
çok teşekkür ederim desteğiniz için, ben de yeniden başlamadan önce daha ileri tetkikler yaptıracağım. siz de dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. :)Canım hiç üzülme vardır bunda da bir hayır benimde 3.denemede öyle oldu dünya başıma yıkıldı sandım ama 4.denemede pozitifti hatta bebeğim benimle 11 hafta kaldınasip kısmet canım üzülme desem boş biliyorum üzülüyor insan eşim azosperm benimde rahimde perde varmış 5 deneme boyu farkedilmeyen kocaman perde bu rahimle tutma şansı yüzde 10mus tabi o zamanlar bilmiyorduk böyle birseyi ona rağmen tutundu belki sana ümit olur diye yazmadan geçemedim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah tez zamanda kucagımizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun