Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nürnberg bayern 😊 aynen simdilik randevumu öyle aldim cuma icin esim ama bence pzartesi git diyor bakalim
Sizin oralar cok guzel 🥰 Berlindeyim bende canm uzağız 🥰 sen bilirsin canm cuma sabah gitsen gun icinde sonuc alirsin pazartesiye kadar nasi dayanacksin😅

Oyyyy maşallah yaaaa😍 ne zaman sonuç? Yaaa Allahım inşallah bebek ordadır🧡🧡amiiin💃🏻💃🏻
16 Temmuz test gunu. 7 adet gorunen yumurtam vardi ya 1 adet tek çıktı dr cok olumsuz konusmustu o gun uyuyamadik esimle sabah dollenme haberi gelince inanamadik. Cuma da 2. Gun embriyosu transfer edildi canm bekliyoruz endiseliyim😅

görüştüm canım. embriyolar 4. günden sonra gelişmemişler ve blast olmamışlar, transfer olmadım böylece bitti tedavim. :KK43:
Canım hiç üzülme vardır bunda da bir hayır benimde 3.denemede öyle oldu dünya başıma yıkıldı sandım ama 4.denemede pozitifti hatta bebeğim benimle 11 hafta kaldı 😔nasip kısmet canım üzülme desem boş biliyorum üzülüyor insan eşim azosperm benimde rahimde perde varmış 5 deneme boyu farkedilmeyen kocaman perde😶😶😶bu rahimle tutma şansı yüzde 10mus tabi o zamanlar bilmiyorduk böyle birseyi ona rağmen tutundu belki sana ümit olur diye yazmadan geçemedim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah tez zamanda kucagımizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘

Sizin oralar cok guzel 🥰 Berlindeyim bende canm uzağız 🥰 sen bilirsin canm cuma sabah gitsen gun icinde sonuc alirsin pazartesiye kadar nasi dayanacksin😅
Evet biraz uzak😊😊 cuma sabah gidicem kadin ama yinede pazartesi cikar dedi sonuc vallah bende anlamadim burda ilk defa kadin doktorunda kan testi yapicam daha önce tüp bebek merkezinde yapiyordum. Peki sen hangi asamadasin?? 😊😊

Merhaba arkadaslar öncelikle Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah . 🤲🏼 Bende tüp bebek tedavisi yaptirdim rahim dinlendirmesinden sonra donddurulmus 2 tane 5. gün embryosu transfer edildi 28.6 bugün dogru hesapladiysam 8. günüm dün ilk gebelik testimi yaptim positiv cikti bugün bidaha yaptim tekrar positiv cikti hatta daha belirgin cikti resimi yüklicem .. ama suan okadar korkuyorumki bugün birden adet sancim geldi bacaklarima kadar vurduu sonra wc ye gidince ayiptir söylemesi kilodumda kahverengi lekelenme geldi tutunma lekesi diye bisey var billiyorum ama 8. günü biraz gec degilmi sanki cok korkuyorum adet olucam diye .. siz neler yasadiniz benim gibi olan varmi acaba ( asagdaki test dün 7. günde yaptim üstdekini bugün yaptim)
Canım korkacak bi durum yok bu sancılar hep olacak gebelik süresince 😁😁😁benim de 8.gun kahverengi değil pembe leke olmuştu aşırı korkmuştum çünkü önceki gün testte ıkinci çizgi çıkmıştı doktoru arayıp söyledim tutunma kanaması demişti 9.gun idrar testim seninki gibiydi kanda 159 du😉sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗🤗

Canım hiç üzülme vardır bunda da bir hayır benimde 3.denemede öyle oldu dünya başıma yıkıldı sandım ama 4.denemede pozitifti hatta bebeğim benimle 11 hafta kaldı 😔nasip kısmet canım üzülme desem boş biliyorum üzülüyor insan eşim azosperm benimde rahimde perde varmış 5 deneme boyu farkedilmeyen kocaman perde😶😶😶bu rahimle tutma şansı yüzde 10mus tabi o zamanlar bilmiyorduk böyle birseyi ona rağmen tutundu belki sana ümit olur diye yazmadan geçemedim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah tez zamanda kucagımizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘
Amin canım benim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla 🥰🤲🤲🤲

Merhaba; ben de haziran sonu yada temmuz sonu tedaviye başlamaya karar verdim. Şuan doktorun tavsiyesi ile diyetteyim, kendimi hazır hissettiğimde gideceğim bakalım, bir yandan da araştırıyorum.

3 kez biyokimyasal gebelik yaşadım ve 1 yıldır gebe kalamadım tekrar. Yapılan araştırmada kan pıhtılaşmam olduğu ve eşimin de spermlerinde önceden olmayan sorunlar tespit edildiğini öğrendik.
öncesinde medical park Bahçelievler hastanesinde irina ergüle gidiyorduk. Memnunduk ama 6 ay yumurtlama takibi ile bir sonuç alamadık. Sperm testi istese belki tüp bebeğe yönlendirirdi o da..
Florya medical park hastanesinde Doc. Dr. Hediye Dağdeviren ile görüştük, bizi tüpbebeğe yönlendirdi, adetinin ilk günü ara planlayalım görüşelim dedi.
Acaba daha önce kendisine muayene olan var mı? Tüp bebek için güvenilir bir yer mi ? Yada nelere dikkat etmem gerekiyor? burası için yorum yapabilecek olan var mı?

Daha önce tüp bebek ile ilgili bir bilgim yoktu ilk kez cuma günü araştırmaya ve düşünmeye başladık. Bir hafta olmadı.. yumurta kalitesi ve kaç tane embriyo olulur acaba stresine girdim bile .. Yardıma ihtiyacımız var. 🙏🏻
Mrb ne yaptınız acaba ?ben hediye hanımın hastasıydım. İlk transferde hamile kaldım hamd olsun. Bi sorunuz olursa yardımcı olabilirim

Aa aynı günde ilerliyoruz😍 opu ne zaman olur acaba ya cumartesi gününe denk gelme olasılığı nedir. Gelirse yandım eşimin çok önemli bir işi var 😬😬
Pazartesi diye düşünüyorum ben de cumartesi çatlatma yaparız gıbı, benım yarın az bucuk nnetlesir, gunde kac mm buyudugu bellı Olcak

Evet biraz uzak😊😊 cuma sabah gidicem kadin ama yinede pazartesi cikar dedi sonuc vallah bende anlamadim burda ilk defa kadin doktorunda kan testi yapicam daha önce tüp bebek merkezinde yapiyordum. Peki sen hangi asamadasin?? 😊😊
Test gunumj bekliyorum canm.

Kızlar pozitif alanları tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza almak nasip olur negatif olanlara sabır ve yeniden başlamaları için maddi manevi güç diliyorum rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🤗🤗🤗inşallah isteyen evlat aşkıyla yanan herkesin kucağı tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla dolsun hepiniz dualarımdasiniz🤗🤗🤗

X