Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan günüm cumartesi ama almanyada sadece kadin doktorunda vere billiyosun. Kadin doktorlarida cumartesi günleri kapali ya cuma vericem artik yada pazartesi. Kan sonucundanda cok korkuyorum bikere kimyasal gebelik yasamistim cünkü
Hangi eyalettesin ? bende almanyadayim. Cuma kan ver deger varsa pazartesi kontrol edilir.
Merhaba kizlar bugun opu oldum 2 yumurta toplandı 1 tanesi olgun sanirim diğeri kucuktu zaten pek umudum yok ama hayirlisi...opu sırasında prp yapildi ağustosta tekrar toplama yapilacak
Benim 1 yumurtaydi umidinizi kaybetmeyin

Yaaaa gercektrn mi canim peki nasil ilerledi kacinci gune geldi sonuc ne oldu..
Ultrasonda 7 yumurtam vardi ama opuda 1 adet tek çıktı obur folukuller boşmuş. Hic ama hic umudumuz yoktu sperm durumu iyiymis ertesi gun arayip iyi habermiz var dollenme oldu dediklerinde esimle şok olduk resmen beklemiyorduk doktor olumsuz konusmustu. 2. Gün embriyosu transfer yapildi beklenmedi riske girmemesi için. Simdi sonuc bekliyorum yani umut herdaim var canini sıkma

Insallah sagliklica tutunur ve de doğar canim rabbim emeklerimizi bosa.cikarmasin insallah...Ben de guzel haberi alirim insallah

Kuzum bence rahim lab ortamından daha iyi. İnşallah pozitif haberini alırız da bu tez daha güçlenmiş olur

Merhabalar, benim de bugün 1 tane 6aa embriyo transferim oldu, eve geldiğimde çamaşırımda bir damla kahverengi leke vardı bu normal mi?
Meraba senle benm transfer günümüz ayni demek ki test günü de ayni ikimizde güzel haberler alalım inşallah kahverengi leke olabilirmiş normalmiş canim işlemden dolayiymis

Bebisler senle askik haydi hayırlı olsun

Benm test günüme kadar sıvı akıntım oldu halada öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…