- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
İnşallah canım benimBugun tam ücret verdim canim...ama havuz yontemi uygulanacak bundan sonra..Yani her toplama 5000 civarı dediler..insallah 1 tane bari kalsaydi
Sen ne yapacaksın ne zaman düşünüyorsun tekrar canimİnşallah canım benim
Hangi eyalettesin ? bende almanyadayim. Cuma kan ver deger varsa pazartesi kontrol edilir.Kan günüm cumartesi ama almanyada sadece kadin doktorunda vere billiyosun. Kadin doktorlarida cumartesi günleri kapali ya cuma vericem artik yada pazartesi. Kan sonucundanda cok korkuyorum bikere kimyasal gebelik yasamistim cünkü
Benim 1 yumurtaydi umidinizi kaybetmeyinMerhaba kizlar bugun opu oldum 2 yumurta toplandı 1 tanesi olgun sanirim diğeri kucuktu zaten pek umudum yok ama hayirlisi...opu sırasında prp yapildi ağustosta tekrar toplama yapilacak
Yaaaa gercektrn mi canimHangi eyalettesin ? bende almanyadayim. Cuma kan ver deger varsa pazartesi kontrol edilir.
Benim 1 yumurtaydi umidinizi kaybetmeyin
Ultrasonda 7 yumurtam vardi ama opuda 1 adet tek çıktı obur folukuller boşmuş. Hic ama hic umudumuz yoktu sperm durumu iyiymis ertesi gun arayip iyi habermiz var dollenme oldu dediklerinde esimle şok olduk resmen beklemiyorduk doktor olumsuz konusmustu. 2. Gün embriyosu transfer yapildi beklenmedi riske girmemesi için. Simdi sonuc bekliyorum yani umut herdaim var canini sıkmaYaaaa gercektrn mi canimpeki nasil ilerledi kacinci gune geldi sonuc ne oldu..
Insallah sagliklica tutunur ve de doğar canimUltrasonda 7 yumurtam vardi ama opuda 1 adet tek çıktı obur folukuller boşmuş. Hic ama hic umudumuz yoktu sperm durumu iyiymis ertesi gun arayip iyi habermiz var dollenme oldu dediklerinde esimle şok olduk resmen beklemiyorduk doktor olumsuz konusmustu. 2. Gün embriyosu transfer yapildi beklenmedi riske girmemesi için. Simdi sonuc bekliyorum yani umut herdaim var canini sıkma
Şimdi adet oldum. Bir dahakine üniversiteye bir gideceğim. Tabi ilk doktoruma değil. Başka bir profa. Bakayım değişik bir önerisi olacak mıSen ne yapacaksın ne zaman düşünüyorsun tekrar canim
Kuzum bence rahim lab ortamından daha iyi. İnşallah pozitif haberini alırız da bu tez daha güçlenmiş olurUltrasonda 7 yumurtam vardi ama opuda 1 adet tek çıktı obur folukuller boşmuş. Hic ama hic umudumuz yoktu sperm durumu iyiymis ertesi gun arayip iyi habermiz var dollenme oldu dediklerinde esimle şok olduk resmen beklemiyorduk doktor olumsuz konusmustu. 2. Gün embriyosu transfer yapildi beklenmedi riske girmemesi için. Simdi sonuc bekliyorum yani umut herdaim var canini sıkma
Meraba senle benm transfer günümüz ayni demek ki test günü de ayni ikimizde güzel haberler alalım inşallah kahverengi leke olabilirmiş normalmiş canim işlemden dolayiymisMerhabalar, benim de bugün 1 tane 6aa embriyo transferim oldu, eve geldiğimde çamaşırımda bir damla kahverengi leke vardı bu normal mi?
Bebisler senle askik haydi hayırlı olsunMerhaba arkadaslar öncelikle Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah .Bende tüp bebek tedavisi yaptirdim rahim dinlendirmesinden sonra donddurulmus 2 tane 5. gün embryosu transfer edildi 28.6 bugün dogru hesapladiysam 8. günüm dün ilk gebelik testimi yaptim positiv cikti bugün bidaha yaptim tekrar positiv cikti hatta daha belirgin cikti resimi yüklicem .. ama suan okadar korkuyorumki bugün birden adet sancim geldi bacaklarima kadar vurduu sonra wc ye gidince ayiptir söylemesi kilodumda kahverengi lekelenme geldi tutunma lekesi diye bisey var billiyorum ama 8. günü biraz gec degilmi sanki cok korkuyorum adet olucam diye .. siz neler yasadiniz benim gibi olan varmi acaba ( asagdaki test dün 7. günde yaptim üstdekini bugün yaptim)
Cok korktum ilk günüm ya neler önerirsiniz nasılsın geçireyim 10 günüFitil kullaniyorsaniz akintinizin sebebi odur .Endiselenmeyin.
Aaa 4 mü koydularBenimkide 5.gün embriyosu 2 koycam demişti ama benim 4 embriyom vardı tarnsferden önce transfer çıkışı hiç embryo kalmadı dedi bugün 5.günüm tarnsfer gününü sayıyorum
Benm test günüme kadar sıvı akıntım oldu halada öleKizlar bana cevap verin nolur bugun transfer oldum şu gibi akintim oluyor transferden sonra ve af edersiniz su içiyorum cok ca cok çişe gidiyorum sizce normal mi bunlar ? Bir de bana dr hic idrara sıkışık da değilsin dedi transfer ederken ama ben stresten sıkışmış hatta altıma edecek gibiydim oyle lan var mı
Oo maşallah canım hadi bakalım inşallah mucizene kavuşmaya vesile olsunC Capanin Gururu Teyom X xnobodyxCatlak-kurabiye selam kızlar nasılsınız? Giremedim bir türlü sizleri de merak ettim. Benim ilaçlarıma başlandı tabii. Rahim hazırlığı şu an. Durum bu. Sizin durumlar ne?
Cok uzun hikaye kuzu bi bilsenC Capanin Gururu Teyom X xnobodyxCatlak-kurabiye selam kızlar nasılsınız? Giremedim bir türlü sizleri de merak ettim. Benim ilaçlarıma başlandı tabii. Rahim hazırlığı şu an. Durum bu. Sizin durumlar ne?
İnşallah öyledir canim göreceğiz. ❤Kuzum bence rahim lab ortamından daha iyi. İnşallah pozitif haberini alırız da bu tez daha güçlenmiş olur
Allah razı olsun canım Rabbim en kısa zamanda sanada bu güzel haberi almayı nasip etsinhayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Sağol canım benim amiiin cümlemizeOo maşallah canım hadi bakalım inşallah mucizene kavuşmaya vesile olsunben iğnelere başladım 6. Gündeyim
Nürnberg bayernHangi eyalettesin ? bende almanyadayim. Cuma kan ver deger varsa pazartesi kontrol edilir.
Benim 1 yumurtaydi umidinizi kaybetmeyin