Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeliktir ya bence maşallah cok guzel belirgin cikmis kan mi verseniz ?

Kuzum ben ilk denememde ilaçları bırakmadan adet olmuştum. Bazen olabiliyor. Ama arkadaşın çizgisi belirgin dediğin gibi yerleşme olma ihtimali yüksek
Cok tesekkur ederim, demek mumkun ilaclar varken adet olmak da bana soylenen genelde ilaclari biraktiktan sonra gorulduguydu ama hepimiz farklilasiyoruz bazen.

Fitil kullaniyorsaniz akintinizin sebebi odur .Endiselenmeyin.

Çok üzüldüm canım, negatif sonuç bir zor, hiç transfer olamamak ayrı zor. Rabbim gönlüne ferahlık versin, üzüntünü yaşa kuzum. Sonra tekrar yola koyulalım
gerçekten cok kötü oldum, transfer olup da negatif olsa daha az üzülürdüm dedim ama o durumu hiç yasamadım ki belki daha kötü olurdu. hayırlısı artık yeniden yola koyulacağım.

gerçekten cok kötü oldum, transfer olup da negatif olsa daha az üzülürdüm dedim ama o durumu hiç yasamadım ki belki daha kötü olurdu. hayırlısı artık yeniden yola koyulacağım.
Benim de son ana kadar transfer olup olmayacağım belli değildi canım, iptal durumu vardı, çok gözyaşı döktüm o zaman da. Sonrasında da umut ediyor, hayal kuruyor insan olmayınca yine üzülüyor. Inşallah Rabbim çok bekletmeden hepimizin kucağını doldursun

evet hatırlıyorum canım senin doktorun da muhakkak 5. gün transfer yapıyordu. hakkımızda hayırlısı olsun canım tez zamanda kucaklarımız dolsun. :)

Icim rahatladi gercekten cok tsk ederim allah razi olsun. Insallah kan testi de güzel cikar

Ayrica aldiginiz ilaclar su an adet olmanizi zaten engeller. Negatif bile olsaniz ilaclari birakana dek adet gormezdiniz.
Evet üc denemem var bundan öncesi hic adet yada lekelenmem olmamisti nezaman ilaclari biraktim 3 4 gün sonra adetim gelmisti. Hayirlisi bildigim seylerden artik korkmaya basladim

Kan günüm cumartesi ama almanyada sadece kadin doktorunda vere billiyosun. Kadin doktorlarida cumartesi günleri kapali ya cuma vericem artik yada pazartesi. Kan sonucundanda cok korkuyorum bikere kimyasal gebelik yasamistim cünkü

Kan günüm cumartesi ama almanyada sadece kadin doktorunda vere billiyosun. Kadin doktorlarida cumartesi günleri kapali ya cuma yada pazartesi yaptiricam insallah kan testende cok korkuyorum kimyasal gebelik olmustu en son bende bidaha olur diye hic gidesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…