Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah katlanarak artar canım benim
Canım kusura bakma kendi derdime düştüm. Olduğum yerde internette pek iyi çekmiyor. Göremedim mesajları. Geçmiş olsun.inanki çok üzüldüm. Maddi manevi gücümüz el verdikçe devam edeceğiz yavrumuza kavusmak için. Allah hayırlısıyla herkese nasip eder inşallah. Etmiyorsa da vardır bir bildiği deyip kabullenmeye çalışacağız. Biz elimizden geleni yapalım,biz isteyelim hep,gerisi Allah'a kalmış.

Kusur olur mu canım benim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah senin güzel şekilde ilerler

Taze transfer olduğu içindir sanırım canım bende çabum yorulmak yok ama bel ağrısı oluyor bende de gerçi benim belim genel olarak ağrır ufak bi fıtık var
Taze transfer ile alakasi ne canm peki
benim belimdeok ağrı yok kasıklarım ağrıyor ama hemen yorulmak bende de var
En son ameliyatliyken boyleydim. Sende ayakta durunca sanki rahmini biri cekiyomus gibi agri oluyo mu ? Nasi tarif ettigime bakar misin

Kızlar ben bişey sorucam sizce iş yerinden izin alıyımmı tedavi süreci için ? Yada normal gidiyimmi ? Çok kararsızım ?
Almana gerek yok canm. Opu gunu gideceksin bide transfer günü. Ara kontroller de fazla değil. Olurda pozitif gorursen izin al dinlen o süreçte yada trasnfer sonrasina al daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…