- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 40
Canım kusura bakma kendi derdime düştüm. Olduğum yerde internette pek iyi çekmiyor. Göremedim mesajları. Geçmiş olsun.inanki çok üzüldüm. Maddi manevi gücümüz el verdikçe devam edeceğiz yavrumuza kavusmak için. Allah hayırlısıyla herkese nasip eder inşallah. Etmiyorsa da vardır bir bildiği deyip kabullenmeye çalışacağız. Biz elimizden geleni yapalım,biz isteyelim hep,gerisi Allah'a kalmış.İnşallah katlanarak artar canım benim
Kusur olur mu canım benimCanım kusura bakma kendi derdime düştüm. Olduğum yerde internette pek iyi çekmiyor. Göremedim mesajları. Geçmiş olsun.inanki çok üzüldüm. Maddi manevi gücümüz el verdikçe devam edeceğiz yavrumuza kavusmak için. Allah hayırlısıyla herkese nasip eder inşallah. Etmiyorsa da vardır bir bildiği deyip kabullenmeye çalışacağız. Biz elimizden geleni yapalım,biz isteyelim hep,gerisi Allah'a kalmış.
Canım ovitrelle dedikleri yumurta çatlatma iğnesi opuda 32/36 saat önce yapılıyorİğneden iki saat önce yaptım iğneyi her akşam 8de oluyorumamiin amiin amiiin, sabah kalkar kalmaz kan testine gidicem
Bide transferden sonra da ovitrelle verdiler ama üçe bölerek vurulduCanım ovitrelle dedikleri yumurta çatlatma iğnesi opuda 32/36 saat önce yapılıyor
ovitrelle vurdun mu ? Onun etkisi bazen 10 gun bile surebiliyorArkadaşlar evde normal gebelik testi vardı onu yaptım ve sonuç varmı sizce
Taze transfer olduğu içindir sanırım canım bende çabum yorulmak yok ama bel ağrısı oluyor bende de gerçi benim belim genel olarak ağrır ufak bi fıtık varKızlar ben cok cabuk yoruluyorum yani şöyle ki ayakta uzun duramiyorm biraz yurusem agrim oluyo opudan beri böyle bu normal mi ? Bel agrisi da cabasi
C Capanin Gururu TeyomISSIZZ
Sizde de varmizumramirza A Alyamalis S Saturnyildizi nilnec
benim belimdeok ağrı yok kasıklarım ağrıyor ama hemen yorulmak bende de varKızlar ben cok cabuk yoruluyorum yani şöyle ki ayakta uzun duramiyorm biraz yurusem agrim oluyo opudan beri böyle bu normal mi ? Bel agrisi da cabasi
Taze transfer ile alakasi ne canm pekiTaze transfer olduğu içindir sanırım canım bende çabum yorulmak yok ama bel ağrısı oluyor bende de gerçi benim belim genel olarak ağrır ufak bi fıtık var
En son ameliyatliyken boyleydim. Sende ayakta durunca sanki rahmini biri cekiyomus gibi agri oluyo mu ? Nasi tarif ettigime bakar misinbenim belimdeok ağrı yok kasıklarım ağrıyor ama hemen yorulmak bende de var
Evet vuruldum transferden snra 1.ve 5.gün, yaaaa inşaallah bebişlerimin etkisidirovitrelle vurdun mu ? Onun etkisi bazen 10 gun bile surebiliyor
InsallahEvet vuruldum transferden snra 1.ve 5.gün, yaaaa inşaallah bebişlerimin etkisidir
Kullandığımız ilaçlardan kaynaklı olabilir canım. Benim hala ağrıyor. Ama bel ağrısı tutunma belirtisi de olabilir. Inşallah öyledirKızlar ben cok cabuk yoruluyorum yani şöyle ki ayakta uzun duramiyorm biraz yurusem agrim oluyo opudan beri böyle bu normal mi ? Bel agrisi da cabasi
Canım bende hiçbrşey yok çok nadir ve hafif şekilde karnım da agrı oluyo bugun proluton vuruldum belkıde ondandır benım bilemiyorum canımcımKızlar ben cok cabuk yoruluyorum yani şöyle ki ayakta uzun duramiyorm biraz yurusem agrim oluyo opudan beri böyle bu normal mi ? Bel agrisi da cabasi
Vücut dinlenmedi diye düşündüm bilimsel bir açıklamam yok canımTaze transfer ile alakasi ne canm peki
En son ameliyatliyken boyleydim. Sende ayakta durunca sanki rahmini biri cekiyomus gibi agri oluyo mu ? Nasi tarif ettigime bakar misin
Surekli var hafif hafif. Yorulunca artiyor
İnşallah canim. Sanci olmasi ayakta dahi duramamak korkutuyor beniKullandığımız ilaçlardan kaynaklı olabilir canım. Benim hala ağrıyor. Ama bel ağrısı tutunma belirtisi de olabilir. Inşallah öyledir
İnşallah canım. Çok korkuyorum.Kusur olur mu canım benimhepimiz aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah senin güzel şekilde ilerler
Almana gerek yok canm. Opu gunu gideceksin bide transfer günü. Ara kontroller de fazla değil. Olurda pozitif gorursen izin al dinlen o süreçte yada trasnfer sonrasina al daha iyi olurKızlar ben bişey sorucam sizce iş yerinden izin alıyımmı tedavi süreci için ? Yada normal gidiyimmi ? Çok kararsızım ?