X xnobodyx aslında biraz stresli işim . Birde ilk tedavide ilaçlar beni maffeti öok bulantı ve baygın gibi uyku sersemliği yaptı ondan emin olamadım ( ilaç dozum burada daha düşük ama . Yinede korkuyorum pco değilim ama yumurtalarım pco görünümlü ) bu yüzden normalinden iki katı bulantı va olanilir dedi doktor .Almana gerek yok canm. Opu gunu gideceksin bide transfer günü. Ara kontroller de fazla değil. Olurda pozitif gorursen izin al dinlen o süreçte yada trasnfer sonrasina al daha iyi olur
Izin alabiliyorsan al o zamaj riske atmaX xnobodyx aslında biraz stresli işim . Birde ilk tedavide ilaçlar beni maffeti öok bulantı ve baygın gibi uyku sersemliği yaptı ondan emin olamadım ( ilaç dozum burada daha düşük ama . Yinede korkuyorum pco değilim ama yumurtalarım pco görünümlü ) bu yüzden normalinden iki katı bulantı va olanilir dedi doktor .
Ya aslında alırım izin günlerim var. Stressiz evde geçiriyim daha iyi olur galiba . Bakalım bi toparlayımda kendimi henüz adet bile olmadım . Normalde bugün ilk gün ama gelmediIzin alabiliyorsan al o zamaj riske atma
Gelir canm stres yapmaYa aslında alırım izin günlerim var. Stressiz evde geçiriyim daha iyi olur galiba . Bakalım bi toparlayımda kendimi henüz adet bile olmadım . Normalde bugün ilk gün ama gelmedi
Canım meslegın nedir bılmem tedavı surecınde vucut tepkılerın de belkı farklı olacak olabiliir. Ben sabırsız bırı oldugumdan çalışan biri olsaydım zaman gecmesi açısından opu gunuyle başlardım izni kullanmaya birde çalısanlar genelde evde zor zAman geciriyor kapanmalar da bitti cok sosyal hayatınız varsa bilemem deYa aslında alırım izin günlerim var. Stressiz evde geçiriyim daha iyi olur galiba . Bakalım bi toparlayımda kendimi henüz adet bile olmadım . Normalde bugün ilk gün ama gelmedi
bende transfer sonrası vurulduğunu ilk defa duydumInsallahama Ilk defa duyuyorum ovitrelle transferden sonra nasil vuruluyor
Gaz icin ikinilmaz ki sal gitsinKızlar benim çarşamba günü transferim olucak ben normalde de gazlı bir insanım bu aralar ilaçlardan kaynaklı daha fazla arttı transferden sonra gaz çıkarma vs. İçin hafif ıkınmak riskli mi
Bazı dr lar tutunmayı artırmak adına verebılıyor canım ovitrelibende transfer sonrası vurulduğunu ilk defa duydum
yumurta çatlatma iğnesi o ama çok ilginç geldi bana vardır bi bildikleri benim doktorum hiç vermediBazı dr lar tutunmayı artırmak adına verebılıyor canım ovitreli
Bende başka gruplarda okudum canım arada karsıma cıkıyoryumurta çatlatma iğnesi o ama çok ilginç geldi bana vardır bi bildikleri benim doktorum hiç vermedi
İşin stresliymiş transfer sonrası alman daha iyi olur. Tabi bu sefer de günler geçmezKızlar ben bişey sorucam sizce iş yerinden izin alıyımmı tedavi süreci için ? Yada normal gidiyimmi ? Çok kararsızım ?
Erken menapoz teshisi kulaga kotu gelebilir ama geri cevrilemez degildir. Fsh değeriniz bence cook yuksek degil umarim bu test de dusuk gelir. Fsh dusuk gelirse, yumurtaliklarinizi uyarmak için verecekleri dozla daha cok yumurta elde etme şansları olur.2 ay önce 5 çıkmıştı 2 ay sonra 19 çıkmıştı arada baya fark var onu araştıracaklar bu ay hormon testini bekliyorum canim
Opu günü belli olunca izin al istersen daha rahat olur hem işinde stresliymiş ilaçların etkisi yetiyor zaten bide işin stresi ile uğraşmaKızlar ben bişey sorucam sizce iş yerinden izin alıyımmı tedavi süreci için ? Yada normal gidiyimmi ? Çok kararsızım ?
Hindistan cevizi yağını kahve içine koyup içebilrisinKızlar ayıptır solemesi kabız olmuşum ne yapmam lazım
Acele etme bol su ic kayısı falan ye. Kendiliğinden gecer ikinma sakin. Benim oyle olduKızlar ayıptır solemesi kabız olmuşum ne yapmam lazım
işyerin stresliyse al bence. ama bi yandanda insan evde olunca kendini çok dinliyorKızlar ben bişey sorucam sizce iş yerinden izin alıyımmı tedavi süreci için ? Yada normal gidiyimmi ? Çok kararsızım ?
Canım aslında benim en son çok fazla pco görümlü yumurta var ve iğnelere başladığımda hepsi büyümeye atağa geçiyor . 175 gonal f kullandım ilk tedavimde 53 yumurta topladı doktor ( tabi hepsi kullanılır pozisyonda değildi ) bu doktorum 112,5 başlıyalım dedi ama ben yine ötle bulantılı baygın sürekli uyur şekilde uyandığındada ilaçların etkisiyle bulantı hatsafalarda olmaktan korkuyorum o şekilde çalışmam imkansız . Ama doz düştü okadar yaparmı bilmiyorum .işyerin stresliyse al bence. ama bi yandanda insan evde olunca kendini çok dinliyor