Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuana kadar duyduğum en yuksek sayı, maşallah ben de yuksek doz ile ilk kontrolde solda 5, sagda 4 göründü, doktor 8 cıkarırız ınsallah dıyor

Cok teşekkür ederim canim

Şuana kadar duyduğum en yuksek sayı, maşallah ben de yuksek doz ile ilk kontrolde solda 5, sagda 4 göründü, doktor 8 cıkarırız ınsallah dıyor
Evet ama inan maffediyor insanı . Bahçeci umut’un rekor sayısı benmişim eski doktorum hep öyle şaka yapardı a rekor geldi diye ama 6 cı güne tek embriyo kaldı transfer oldum ve negatifti . Okadar bulantım oluyorduki ilaçlarla anlatamam mümkün değil midem boğazımda geziyordum . Baş ağrısı yumurtaları otururken yatarken hissetme herşey . Öyle olmaktan çok korkuyorum ondan izin alıp almamakta kararsızım . Allah o 8 yumurtayıda embriyo oldu demeyi nasip etsin inşallah

Bulantı hangi aşamada başlıyor canım

Tabi e2 fırlamıstır, hormonlar tavan yapmıstır haliyle, benım bıle şu haliyle hep uyku halim var.. Bence ilk 2 kontrolden sonra izin al, Opu sonrasına kadar izin durumlarınız nasıl oluyor bilmiyorum ama Opu sonrasında da bi kac gun dinlen, bir hafta 10 gun iyi olur bence.. Zaten taze transfer yapmıyolardır sana

35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor diye biliyorum. çok kesin konuşmayayım ama 35 yaş altında 2 negatif sonuçtan sonra çift embriyo transfer ediliyor.daha tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler

35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor diye biliyorum. çok kesin konuşmayayım ama 35 yaş altında 2 negatif sonuçtan sonra çift embriyo transfer ediliyor.daha tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler
Ben çok ısrar etsem kabul edilir mi benim 2 tane kimyasalım var ikiz çok işitiyordum

Arkadaşlar test sonucum çıktı. 12. Gün 32,12
Benim ilk denememde 5. gün embriyosu için 12. Gün testim 47 çıkmıştı. Doktorum 100 ün altındaysa çok sağlıklı değildir dedi. İlaçları kestik kimyasal büyük ihtimalle diye. 4 gün sonra 198 çıktı. Yani 2 güne bir ikiye katlamıştı. Ancak 2000 leri gören kimyasallar oluyormuş. İlaçsız kan testleri devam etti. İlaçları da kestik, bir sonraki testte düşüş görmemiz gerekir dedi. Bir sonraki test 2 gün sonra 386 çıktı. Bu defa dış gebelikten şüphelenmeye başladılar. Böyle böyle ilaçsız ikiye katlayarak gitti. Lekelenme, kanama hiç bir şey yoktu. Dış gebelik mi diye kendi kadın doğumcuma gittim (tüp bebeğe şehir dışından gidiyordum, kimyasal diye evine dönbilirsin takip edicez demişlerdi) kese gördük, derken yolk kesesi ve bebek göründü. 6+1 de kalp atışı gördük. Ama bu süreçte doktorum beni o kadar negatife hazırladı ki dış gebelik olmasın da kimyasal olsun demeye başlamıştım. Bebeğin kalp atışını görünce donup kaldım. Doktorum “burda sevinmen gerekiyor” demişti hatta. Sonra dedi ki “12 haftayı tamamlamadan bebek senin değildir. Ne çok kaptır kendini, ne de stres ol” artık bhcg ye gerek yok deseler de ben yaptırıyordum ve hala haftasına göre olması gerekenden düşüktü. Ve malesef 8. haftada kalp atışları durdu. Tüp bebek doktorum kromozomal anomali diye düşündüğünü söyledi.rakamların baştan beri olması gerekenden düşük olması da buna işaret. Doğa eliyor böyle doğumları. İlk hamileliklerde çok görüyoruz. Tüp bebek veya normal yolla elde edilmesi önemli değil bu konu için demişti. Ama duyduğum gördüğüm çok da doğan minik var böyle düşük rakamlarla gelen. Kimsenin rakamına sonucuna aldırma. Kafanı rahat tut. Meşgul ol. Her şey yolunda de kendine. Ne aşırı kaptır kendini, ne de moral boz.

Belli bi yaşa kadar tek embiriyo transfer ediliyor diye biliyorum

Canım üzülmeden yola devam Bak benim de geçen ay yumurta toplamam iptal oldu. Şu hayatta her şey mümkün her şey.

doktora bağlı benim doktorum bana bıraktı ben 26 yaşındayım 4 yumurtam dondurulmuştu geçen sene 2sini transfer oldum şimdi de kalan 2yi ben böyle istedim

Bu kez taze yapılacak canım tabi herşey kontrol altında olursa bu olucak o yüzden doz buladar düşük bu sefer . Opu sonrası ilk seferde cetrotide ve antibiuotik devam etmiştim su va toplayıp hastanelik olmamk için ama bu sefer taze olacağı için nasıl olucak bilmiyorum . Taze ve ilaçsız tek progestan fitil verdi destekleyici başka hiç birşey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…