Şuana kadar duyduğum en yuksek sayı, maşallahCanım aslında benim en son çok fazla pco görümlü yumurta var ve iğnelere başladığımda hepsi büyümeye atağa geçiyor . 175 gonal f kullandım ilk tedavimde 53 yumurta topladı doktor ( tabi hepsi kullanılır pozisyonda değildi ) bu doktorum 112,5 başlıyalım dedi ama ben yine ötle bulantılı baygın sürekli uyur şekilde uyandığındada ilaçların etkisiyle bulantı hatsafalarda olmaktan korkuyorum o şekilde çalışmam imkansız . Ama doz düştü okadar yaparmı bilmiyorum .
Cok teşekkür ederim canimErken menapoz teshisi kulaga kotu gelebilir ama geri cevrilemez degildir. Fsh değeriniz bence cook yuksek degil umarim bu test de dusuk gelir. Fsh dusuk gelirse, yumurtaliklarinizi uyarmak için verecekleri dozla daha cok yumurta elde etme şansları olur.
Bu surecte siz de kulaga basit gelecek ama duzenli egzersiz ve 2 litreden fazla su tuketimi bu sureci tersine cevirebilir.
There is No One-Size Fits All: How to Exercise for Fertility? | WIN
Article contributed by:Marta Montenegro, MS, SFN, CSCS, NSCA-CPTIVFMD South Florida Institute for Reproductive Medicine, a participating provider...www.winfertility.com
Evet ama inan maffediyor insanı . Bahçeci umut’un rekor sayısı benmişim eski doktorum hep öyle şaka yapardıŞuana kadar duyduğum en yuksek sayı, maşallahben de yuksek doz ile ilk kontrolde solda 5, sagda 4 göründü, doktor 8 cıkarırız ınsallah dıyor
Bulantı hangi aşamada başlıyor canımCanım aslında benim en son çok fazla pco görümlü yumurta var ve iğnelere başladığımda hepsi büyümeye atağa geçiyor . 175 gonal f kullandım ilk tedavimde 53 yumurta topladı doktor ( tabi hepsi kullanılır pozisyonda değildi ) bu doktorum 112,5 başlıyalım dedi ama ben yine ötle bulantılı baygın sürekli uyur şekilde uyandığındada ilaçların etkisiyle bulantı hatsafalarda olmaktan korkuyorum o şekilde çalışmam imkansız . Ama doz düştü okadar yaparmı bilmiyorum .
Tabi e2 fırlamıstır, hormonlar tavan yapmıstır haliyle, benım bıle şu haliyle hep uyku halim var.. Bence ilk 2 kontrolden sonra izin al, Opu sonrasına kadar izin durumlarınız nasıl oluyor bilmiyorum ama Opu sonrasında da bi kac gun dinlen, bir hafta 10 gun iyi olur bence.. Zaten taze transfer yapmıyolardır sanaEvet ama inan maffediyor insanı . Bahçeci umut’un rekor sayısı benmişim eski doktorum hep öyle şaka yapardıa rekor geldi diye ama 6 cı güne tek embriyo kaldı transfer oldum ve negatifti . Okadar bulantım oluyorduki ilaçlarla anlatamam mümkün değil midem boğazımda geziyordum . Baş ağrısı yumurtaları otururken yatarken hissetme herşey . Öyle olmaktan çok korkuyorum ondan izin alıp almamakta kararsızım . Allah o 8 yumurtayıda embriyo oldu demeyi nasip etsin inşallah
Canım aslında benim en son çok fazla pco görümlü yumurta var ve iğnelere başladığımda hepsi büyümeye atağa geçiyor . 175 gonal f kullandım ilk tedavimde 53 yumurta topladı doktor ( tabi hepsi kullanılır pozisyonda değildi ) bu doktorum 112,5 başlıyalım dedi ama ben yine ötle bulantılı baygın sürekli uyur şekilde uyandığındada ilaçların etkisiyle bulantı hatsafalarda olmaktan korkuyorum o şekilde çalışmam imkansız . Ama doz düştü okadar yaparmı bilmiyorum .
35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor diye biliyorum. çok kesin konuşmayayım ama 35 yaş altında 2 negatif sonuçtan sonra çift embriyo transfer ediliyor.daha tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi bilirlerKızlar ya doktor tek embriyo transferi diye not düşmüş neden tek ben 2 tane istiyorum yaşın 28 ondan mı acaba birde ben aşılama falan hiç denemedim. Keyfe keder direk tüp bebeğe başladım. Eşimde morfoloji ve sayı problemi bende de hafif pcos vardı diye ama niye tek embriyo transferi
Ben çok ısrar etsem kabul edilir mi benim 2 tane kimyasalım var ikiz çok işitiyordum35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor diye biliyorum. çok kesin konuşmayayım ama 35 yaş altında 2 negatif sonuçtan sonra çift embriyo transfer ediliyor.daha tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler
çok iyi bilmiyorum ama bir arkadaş yazmıştı burda oda senin gibi yaşı 35 yaş altıydı doktor yaptı diye ama . inşallah Allah sağlıklı tatlış evlatlar nasip etsinBen çok ısrar etsem kabul edilir mi benim 2 tane kimyasalım var ikiz çok işitiyordum
Benim ilk denememde 5. gün embriyosu için 12. Gün testim 47 çıkmıştı. Doktorum 100 ün altındaysa çok sağlıklı değildir dedi. İlaçları kestik kimyasal büyük ihtimalle diye. 4 gün sonra 198 çıktı. Yani 2 güne bir ikiye katlamıştı. Ancak 2000 leri gören kimyasallar oluyormuş. İlaçsız kan testleri devam etti. İlaçları da kestik, bir sonraki testte düşüş görmemiz gerekir dedi. Bir sonraki test 2 gün sonra 386 çıktı. Bu defa dış gebelikten şüphelenmeye başladılar. Böyle böyle ilaçsız ikiye katlayarak gitti. Lekelenme, kanama hiç bir şey yoktu. Dış gebelik mi diye kendi kadın doğumcuma gittim (tüp bebeğe şehir dışından gidiyordum, kimyasal diye evine dönbilirsin takip edicez demişlerdi) kese gördük, derken yolk kesesi ve bebek göründü. 6+1 de kalp atışı gördük. Ama bu süreçte doktorum beni o kadar negatife hazırladı ki dış gebelik olmasın da kimyasal olsun demeye başlamıştım. Bebeğin kalp atışını görünce donup kaldım. Doktorum “burda sevinmen gerekiyor” demişti hatta. Sonra dedi ki “12 haftayı tamamlamadan bebek senin değildir. Ne çok kaptır kendini, ne de stres ol” artık bhcg ye gerek yok deseler de ben yaptırıyordum ve hala haftasına göre olması gerekenden düşüktü. Ve malesef 8. haftada kalp atışları durdu. Tüp bebek doktorum kromozomal anomali diye düşündüğünü söyledi.rakamların baştan beri olması gerekenden düşük olması da buna işaret. Doğa eliyor böyle doğumları. İlk hamileliklerde çok görüyoruz. Tüp bebek veya normal yolla elde edilmesi önemli değil bu konu için demişti. Ama duyduğum gördüğüm çok da doğan minik var böyle düşük rakamlarla gelen. Kimsenin rakamına sonucuna aldırma. Kafanı rahat tut. Meşgul ol. Her şey yolunda de kendine. Ne aşırı kaptır kendini, ne de moral boz.Arkadaşlar test sonucum çıktı. 12. Gün 32,12
Belli bi yaşa kadar tek embiriyo transfer ediliyor diye biliyorumKızlar ya doktor tek embriyo transferi diye not düşmüş neden tek ben 2 tane istiyorum yaşın 28 ondan mı acaba birde ben aşılama falan hiç denemedim. Keyfe keder direk tüp bebeğe başladım. Eşimde morfoloji ve sayı problemi bende de hafif pcos vardı diye ama niye tek embriyo transferi
Canım üzülmeden yola devamKuzular hepinizden Allah razı olsun. Ama modunuz düşmesin sakın. Çünkü tedaviler biraysel. İnşallah sizlerden güzel haberler alacağız. Her pozitif bana da umut oluyor. Heyecanla sizlerin sonuçlarını bekliyorum
doktora bağlı benim doktorum bana bıraktı ben 26 yaşındayım 4 yumurtam dondurulmuştu geçen sene 2sini transfer oldum şimdi de kalan 2yi ben böyle istedim35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor diye biliyorum. çok kesin konuşmayayım ama 35 yaş altında 2 negatif sonuçtan sonra çift embriyo transfer ediliyor.daha tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler
Bende gonal f 2 ci günü başlıyor canım ama ben biraz istisna bi durumum bir çok kişide olmuyor bu . Birde opu sonrası dünyam başıma yıkıldı o bulantıdan nefes alamadım . Çok çok çarpıyor beniBulantı hangi aşamada başlıyor canım
Bu kez taze yapılacak canımTabi e2 fırlamıstır, hormonlar tavan yapmıstır haliyle, benım bıle şu haliyle hep uyku halim var.. Bence ilk 2 kontrolden sonra izin al, Opu sonrasına kadar izin durumlarınız nasıl oluyor bilmiyorum ama Opu sonrasında da bi kac gun dinlen, bir hafta 10 gun iyi olur bence.. Zaten taze transfer yapmıyolardır sana
Hayır misal cumartesi olduysanız pazar nirinci gün olur
ama o gün sabahtan konuluyor niye sayılmıyor kiHayır misal cumartesi olduysanız pazar nirinci gün olur
Bilmem sayılmıyor yumurta toplanılan ilk günde sayılmıyor meselaama o gün sabahtan konuluyor niye sayılmıyor ki