Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım. Doktor şüphelendi ama kesin bir şey o da diyemedi. Artış iki katı evet,gün olarak istenen seviyede değil sadece. İlaçlarıma da devam ediyorum. Dün gece lekelenme yaşadım. İnşallah geç tutunduğu için düşüktür değer diye dua ediyorum Hamile kalmanın şoku şimdi de bu. Aslında rahattım olursa olur olmazsa olmaz diye. Madem oldu bari sonu böyle olmaz inşallah.

Hcg degerleri ile saglikli hamilelik beklentisi arasinda bir istatistiki calisma var. Ancak buradaki degerler katolik nikahi degil. Sizin de dediginiz gibi 12 cikip evine saglikli bebek goturen de var 400lerden sonra kayıp yasayan da var. O nedenle sadece fikir vermesi acisindan paylastim.
Transfer sonrasi hcg degerleri ile gebeligin sihhati konusundaki calisma.3 ya da 5. gun embriyo transferlerinde 12 ila 14. gundeki bhcg seviyeleri ile saglikli devam eden gebelik olasiliklari arasindaki iliski boyle bulunmus.

Makalenin orjinali icin :

Eklentiler

• Screenshot_20210705-193028_Chrome.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba kızlar 35 yaşındayım amh değerim 0.03 cikti üniversite hastanesine gittim regl zamanı hormon testine çağırdılar bat 7 temmuz gözüküyor. Hastahane hormon testi sonrasu duruma göre beni yonlendireceklermis amh düşük olup tüp bebekte güzel sonuç alan oldumu 6 aylık evliyim hic hamile kalamadım erken menapoz teşhisi koyulabilir dediler

Bana 32mg verdiler sıkıntım yokken. Sonrası yan etkilerini yaşadım malesef. Doz önemli burda..!

Acıbadem laboratuvar iyi biliyorum ben ama. Hangi şubesindeydin

Kimdi doktor canım

FSH Degeriniz ne cikti?

Sanirim ovitrelle igne yapmissiniz, 9. gundesinjz o ignede hcg
bulunuyor. Vucudun ignenin etkisini atma suresi biraz kisiden kisiye degisiyor ama ben cizgiyi net goruyorum sahsen Guzel haberler alirsiniz insallah kan testinizde
İğneden iki saat önce yaptım iğneyi her akşam 8de oluyorum amiin amiin amiiin, sabah kalkar kalmaz kan testine gidicem

Aaa oksapar la karıştım o kadar iğne oluyoruz ki ovitrelle transferden snra 1.ve 5.gün vuruldum doğru
Iste bu ignede bhcg bulunur. Ve genellikle bir sure
vucudunuzda kalir. Ama kan testinizde bu seviyenin ovitrelleden kaynaklanamayacak kadar yuksek olup olmadigi anlasilir ♡ Benim icime bebeğiniz sizinle gibi doguyor. Siz yarin kan testinizi yaptirip guzel haberleri paylasin.

Rica ederiz canım, ne yaptım ki kan sonucunun da pozitif çıkmasına çok sevindim darısı kalp atışına, sonraki süreçlere olsun inşallah Önümüzde hala uzun bir yol var, dilerim sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Çok tşk ederim, Allah razı olsun inşaallah yarın güzel haberler alırız Rabbim bekleyen herkese en güzel haberler aldırsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…