Çok tessekur ederim canım benimSabahlari ac karna ilik suda beklettiginiz 2 gunkurusu kayisi ve 2 bardak oda sicakliginda su.
Bir de benim doktorum duphalac surup vermisti.
Ama bunu kullanmadan hekiminize danisiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tessekur ederim canım benimSabahlari ac karna ilik suda beklettiginiz 2 gunkurusu kayisi ve 2 bardak oda sicakliginda su.
Bir de benim doktorum duphalac surup vermisti.
Ama bunu kullanmadan hekiminize danisiniz.
Teşekkür ederim canım. Doktor şüphelendi ama kesin bir şey o da diyemedi. Artış iki katı evet,gün olarak istenen seviyede değil sadece. İlaçlarıma da devam ediyorum. Dün gece lekelenme yaşadım. İnşallah geç tutunduğu için düşüktür değer diye dua ediyorum Hamile kalmanın şoku şimdi de bu. Aslında rahattım olursa olur olmazsa olmaz diye. Madem oldu bari sonu böyle olmaz inşallah.benim ilki kimyasal olmuştu 9.gün beta 40 çıktı 11.gün 33e düştü ama senin öyle değil değerin artıyor belki geç döllenme filan oluşmuştur fazla ümitte vermek istemiyorum bir yandan da doktorun öyle söylüyorsa vardır bir bildiği Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm ama ilaçlarını bırakma 2 gün sonra testi tekrarla benim 2 günde tekrarlatmıştı 0a düşene kadar ilaçlarımı kesmedi negatife düştükten sonra ilaçları bıraktırdı bir hafta sonra filan da regl oldum yani kahverengi lekelenme olmaz bence ilaçları bırakmadan inşallah tutunur bebeğin
Bana 32mg verdiler sıkıntım yokken. Sonrası yan etkilerini yaşadım malesef. Doz önemli burda..!Yok doktotum desteklemiyor demedim . Kendim 2 yıldır araştırıyorum zaten tüp bebek yapan bir çok doktor prednol tarzı ilaç veriyorlar ve bu zaten bağışıklığı baskılıyor diyorum . Yanlış anlaşıldım ben doktor değilim bilemem tabi . Genetik için buradaki doktor bi kaç deneme sonrası öneriyor türkiyedeki doktorum ikinci denemede önerdi . Tabiki size doğru geleni yapın sadece fikrimi söyledim
Acıbadem laboratuvar iyi biliyorum ben ama. Hangi şubesindeydinumutsuz değilim, olma lüksümde yok zaten. Mecburen gücümüz yettiğince deneyeceğiz. 6-7 yumurta toplanıyor. 4ü dölleniyor. Sadece 1i yaşıyor. O da tutmuyor. acaba sperm kaynaklı mı , yumurta kaynaklı mı? Eşimin sayı vs iyi. Çok kapalı bir alan. Doktorlar dahi ileri düzeyde birşey diyemiyor. Acıbadem laboratuvarıydı bu denemem. Yine de olmadı
Kimdi doktor canım2.tedavi canım. 2.tedavide doktor değiştirmiştim zaten. İlkinden memnun değildim ama bu doktordan memnundum. Her defasında değişiklik de daha mı çıkmaza yol açar bilmiyorum açıkçası. Bakalım ne yönlendirme yapacak. Ben il dışı hastasıydım. Ama sağolsun çok ilgilendi. Sorulama hep cevap verdi. Dna hasar tespitini de onun sayesinde öğrendik. Ona yönelik tedavi oldu eşim.
FSH Degeriniz ne cikti?Merhaba kızlar 35 yaşındayım amh değerim 0.03 cikti üniversite hastanesine gittim regl zamanı hormon testine çağırdılar bat 7 temmuz gözüküyor. Hastahane hormon testi sonrasu duruma göre beni yonlendireceklermis amh düşük olup tüp bebekte güzel sonuç alan oldumu 6 aylık evliyim hic hamile kalamadım erken menapoz teşhisi koyulabilir dediler
Sanirim ovitrelle igne yapmissiniz, 9. gundesinjz o ignede hcgArkadaşlar evde normal gebelik testi vardı onu yaptım ve sonuç varmı sizce
kaçıncı günün benimde ilkinde 9.günde böyle çıkmıştı pozitifti inşallahhhh seninde öyledir canım 2.çizgi net gözüküyorArkadaşlar evde normal gebelik testi vardı onu yaptım ve sonuç varmı sizce
2 ay önce 5 çıkmıştı 2 ay sonra 19 çıkmıştı arada baya fark var onu araştıracaklar bu ay hormon testini bekliyorum canimFSH Degeriniz ne cikti?
İğneden iki saat önce yaptım iğneyi her akşam 8de oluyorum amiin amiin amiiin, sabah kalkar kalmaz kan testine gidicemSanirim ovitrelle igne yapmissiniz, 9. gundesinjz o ignede hcg
bulunuyor. Vucudun ignenin etkisini atma suresi biraz kisiden kisiye degisiyor ama ben cizgiyi net goruyorum sahsen Guzel haberler alirsiniz insallah kan testinizde
ovitrelle sadece 1 kez yapmış olmayasiniz?İğneden iki saat önce yaptım iğneyi her akşam 8de oluyorum amiin amiin amiiin, sabah kalkar kalmaz kan testine gidicem
9.günümdeyim canım yarın test günüm ayy inşaallah inşaallahkaçıncı günün benimde ilkinde 9.günde böyle çıkmıştı pozitifti inşallahhhh seninde öyledir canım 2.çizgi net gözüküyor
Aaa oksapar la karıştım o kadar iğne oluyoruz ki ovitrelle transferden snra 1.ve 5.gün vuruldum doğruovitrelle sadece 1 kez yapmış olmayasiniz?
Iste bu ignede bhcg bulunur. Ve genellikle bir sureAaa oksapar la karıştım o kadar iğne oluyoruz ki ovitrelle transferden snra 1.ve 5.gün vuruldum doğru
Rica ederiz canım, ne yaptım ki kan sonucunun da pozitif çıkmasına çok sevindim darısı kalp atışına, sonraki süreçlere olsun inşallah Önümüzde hala uzun bir yol var, dilerim sağlıkla kucağımıza alırız hepimizSevgili yol arkadaslarim hepiniz vana destek oldunuz, cok tesekkurler bu basligin yöneticisive takipçilerine bir de T Tsk06 ve @Nevermindjustsmile burada benim ozel sorularımı buyuk nezaketle yanitladilar onlara cok tesekkur etmek istiyorum. Benim BHCG sonucum transferden sonrasi 11. gun 281 olarak cikti kanda. Umarim saglikla kucağıma almak da kismet olur. Nevermind bana infertiliteden mezun oluyorsun demisti. Cok zekice bir sozdu bu. Infertilite bize cok sey ogreten bir okul ve inanin yine de hala ogreniyoruz. Henuz doktoruma ulasamadim. Umarim o da guzel haberi teyit eder.
Nerde tedavi görüyorsun canım. İnşaAllah güzel haberler alırsınkızlarr bende bugün regl oldum yarın doktora gidiyorum 2.denemem bakalım bu kez süreç nasıl olacak dondurulmuş embriyom olduğu için opu olmayacak sanırım bu kez işimiz daha kolay çok heyecanlıyım dua edin
Çok tşk ederim, Allah razı olsun inşaallah yarın güzel haberler alırız Rabbim bekleyen herkese en güzel haberler aldırsın inşaallahIste bu ignede bhcg bulunur. Ve genellikle bir sure
vucudunuzda kalir. Ama kan testinizde bu seviyenin ovitrelleden kaynaklanamayacak kadar yuksek olup olmadigi anlasilir ♡ Benim icime bebeğiniz sizinle gibi doguyor. Siz yarin kan testinizi yaptirip guzel haberleri paylasin.