Insallah degerin kat kat katlanir canim sımsıkı tutunsun sanaTeşekkür ederim canım. Doktor 3 gün sonra kan testi istedi. 9'un üstünü pozitif kabul ediyiruz ama değer düşük,biyokimyasal olmaz umarım dedi.
Geçmiş olsun canım. İnşallah öyle olmaz.Insallah degerin kat kat katlanir canim sımsıkı tutunsun sana
9.gun 34 cikmisti benim de sonra 50 küsür cikti ve de düştü..insallah seninki sımsıkı tutunsun
İnşallah katlanarak artar canım benimİnşallah bana da nasip olur
Simdi gördüm 15 imiş ilk degerin 2 kat artmış cok guzelMerhaba canım. Dün yaptım. 8. Gün 1.06 ydi. 10. Gün 15,32. Yarın 12. Günüm tekrar vereceğim
İnşallah canımİnşallah katlanarak artar canım benim
Doktor öyle düşünmüyor canım yaSimdi gördüm 15 imiş ilk degerin 2 kat artmış cok guzelbence tutunmuş canim
Kendinize kizmayin bizim egitim ve saglik sistemimiz arastiran sorgulayan bireyler yetistirmez. Hem bu surecte ozsefkat ne kadar onemli. Deniyor ki vucut kendine bir baskasinin sarildigini ya da kendi sarildiginin ayrimina varamazmis kendinize sarilin. Yakin arkadasiniz gelse ve size bunlari deseydi ona kizar miydiniz? sefkat mi gosterirdiniz? Kendine yuklenme mi derdiniz? Artik onune bak mi derdiniz? En yakin arkadasiniza, kardesinize gosterdiginiz sefkati benliginizden esirgemeyin.Bizi her konuda bilgilendirirsen ben şahsım adına çok sevinirim, her yazdığını dikkatlice okuyorum, bu kadar bilgili olman bizim için şahane, gıpta ediyorum, kendime kızıyorum neden araştırmıyorsun diye, boşvermişliğime kızıyorum
Doktorun dusuncesı de onemlı ama allahın dediği olur canım ve ınsaallah yaradanım da sağlıkla nasip ederDoktor öyle düşünmüyor canım ya
Benim buzlu bebekler de cipli oldu, genelde asilamada kullaniyorlar ama dusuk sonrasi daha kaliteli sperm vb. secen her yola basvuruyorsun.Birde bizde opudan sonra sperm chip mi ne öyle birşey yaptırmak isteyip istemediğimizi sordular DNA hasarlıları ayıklıyormuş 1.500 lira dediler yaptırdık ama daha önce hiç duymadım öyle bir şey böyle birşey yaptıran var mı acaba
Çokkkk teşekkür ederim ilginize, nefes tekniğini araştıracağım, benim meslek de stresli, baya stresliKendinize kizmayin bizim egitim ve saglik sistemimiz arastiran sorgulayan bireyler yetistirmez. Hem bu surecte ozsefkat ne kadar onemli. Deniyor ki vucut kendine bir baskasinin sarildigini ya da kendi sarildiginin ayrimina varamazmis kendinize sarilin. Yakin arkadasiniz gelse ve size bunlari deseydi ona kizar miydiniz? sefkat mi gosterirdiniz? Kendine yuklenme mi derdiniz? Artik onune bak mi derdiniz? En yakin arkadasiniza, kardesinize gosterdiginiz sefkati benliginizden esirgemeyin.
Ofkenin bir diger yönü de su. Iki temel sistemimiz var sempatik ve parasempatik sistem yani ya "savas kac ya da don" veya "guvendesin" diye sinyal yolluyoruz. Ofke, sinir, kin, asiri kafein, yuksek seker bizde adrenal yorgunluk yaratıyor. Savasmak uzere olan vucut uremeyi tercih etmez. Dur simdi kaplandan kaciyorum uremenin zamani mi der. Parasempatik sistemde vucuda rahatlik sinyalleri gonderiyoruz. Yani aslinda bu hic anlami olmayan "kafaya takmayacaksin" hikayesinde de bu yatıyor. Infertiliteyi kafaya takmamak mumkun mu? Benim en sinir oldugum hikaye "vazgectim cocugum oldu" hikayesidir. Ama kendimizi kandirabiliriz. Sempatik sistemi her an uyari halinde olmaktan kurtarabiliriz. Vagus nefesleri denen nefesler var. Youtube'a bakarsaniz cok kaynak bulursunuz. Burada aciklamak istemiyorum ama bu ulkenin en stresli mesleklerinden birine mensubum simdi de izinde oldugum icin buraya uzun uzun yaziyorum. Bu nefesler hayatimi kurtardi. Uzun lafin kisasi ozsefkat candır.
İnşallah nasip eder canım. Mucize gerçekleşti ama böyle olursa sonu yine çok üzülürüm. Kimyasalı hep okurdum ama hiç başıma geleceğini düşünmemiştim. İnşallah kimyasal değildirDoktorun dusuncesı de onemlı ama allahın dediği olur canım ve ınsaallah yaradanım da sağlıkla nasip eder
benim ilki kimyasal olmuştu 9.gün beta 40 çıktı 11.gün 33e düştü ama senin öyle değil değerin artıyor belki geç döllenme filan oluşmuştur fazla ümitte vermek istemiyorum bir yandan da doktorun öyle söylüyorsa vardır bir bildiği Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm ama ilaçlarını bırakma 2 gün sonra testi tekrarla benim 2 günde tekrarlatmıştı 0a düşene kadar ilaçlarımı kesmedi negatife düştükten sonra ilaçları bıraktırdı bir hafta sonra filan da regl oldum yani kahverengi lekelenme olmaz bence ilaçları bırakmadan inşallah tutunur bebeğinİnşallah nasip eder canım. Mucize gerçekleşti ama böyle olursa sonu yine çok üzülürüm. Kimyasalı hep okurdum ama hiç başıma geleceğini düşünmemiştim. İnşallah kimyasal değildir
Eşime çipli birşey yapılacakmış deyince adam bir şok oldu Kulağa öok garip geliyor çipli deyinceBenim buzlu bebekler de cipli oldu, genelde asilamada kullaniyorlar ama dusuk sonrasi daha kaliteli sperm vb. secen her yola basvuruyorsun.
Canım benim ilk tüp bebekte12.günde 27 idi değerim merkezden 2 güne bir 2 kat artması önemli dediler arttida 2 buçuk aylıkken kalbi durdu malesefEvet canım artmış çok şükür. Ama 12. Gün değeri için düşük maalesef. Merkezden 50,60,70 gibi olmasını bekleriz dediler
Numan hocaDoktorun kim canım
Mikrocip demelerinde hic mantik yok aslindaEşime çipli birşey yapılacakmış deyince adam bir şok oldu Kulağa öok garip geliyor çipli deyince
Geçmiş olsun canım. Kalbinin durmasi değerlerin böyle olmasindan mi kaynaklandi pekiCanım benim ilk tüp bebekte12.günde 27 idi değerim merkezden 2 güne bir 2 kat artması önemli dediler arttida 2 buçuk aylıkken kalbi durdu malesef
Yok canım değerim gün aşırı arttı sürekli artti tessekur ederim canım benim ömrü o kadarmış yavrumunGeçmiş olsun canım. Kalbinin durmasi değerlerin böyle olmasindan mi kaynaklandi peki
Sabahlari ac karna ilik suda beklettiginiz 2 gunkurusu kayisi ve 2 bardak oda sicakliginda su.Kızlar ayıptır solemesi kabız olmuşum ne yapmam lazım