Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım. Doktor 3 gün sonra kan testi istedi. 9'un üstünü pozitif kabul ediyiruz ama değer düşük,biyokimyasal olmaz umarım dedi.
Insallah degerin kat kat katlanir canim sımsıkı tutunsun sana

9.gun 34 cikmisti benim de sonra 50 küsür cikti ve de düştü..insallah seninki sımsıkı tutunsun

Kendinize kizmayin bizim egitim ve saglik sistemimiz arastiran sorgulayan bireyler yetistirmez. Hem bu surecte ozsefkat ne kadar onemli. Deniyor ki vucut kendine bir baskasinin sarildigini ya da kendi sarildiginin ayrimina varamazmis kendinize sarilin. Yakin arkadasiniz gelse ve size bunlari deseydi ona kizar miydiniz? sefkat mi gosterirdiniz? Kendine yuklenme mi derdiniz? Artik onune bak mi derdiniz? En yakin arkadasiniza, kardesinize gosterdiginiz sefkati benliginizden esirgemeyin.
Ofkenin bir diger yönü de su. Iki temel sistemimiz var sempatik ve parasempatik sistem yani ya "savas kac ya da don" veya "guvendesin" diye sinyal yolluyoruz. Ofke, sinir, kin, asiri kafein, yuksek seker bizde adrenal yorgunluk yaratıyor. Savasmak uzere olan vucut uremeyi tercih etmez. Dur simdi kaplandan kaciyorum uremenin zamani mi der. Parasempatik sistemde vucuda rahatlik sinyalleri gonderiyoruz. Yani aslinda bu hic anlami olmayan "kafaya takmayacaksin" hikayesinde de bu yatıyor. Infertiliteyi kafaya takmamak mumkun mu? Benim en sinir oldugum hikaye "vazgectim cocugum oldu" hikayesidir. Ama kendimizi kandirabiliriz. Sempatik sistemi her an uyari halinde olmaktan kurtarabiliriz. Vagus nefesleri denen nefesler var. Youtube'a bakarsaniz cok kaynak bulursunuz. Burada aciklamak istemiyorum ama bu ulkenin en stresli mesleklerinden birine mensubum simdi de izinde oldugum icin buraya uzun uzun yaziyorum. Bu nefesler hayatimi kurtardi. Uzun lafin kisasi ozsefkat candır.

Benim buzlu bebekler de cipli oldu, genelde asilamada kullaniyorlar ama dusuk sonrasi daha kaliteli sperm vb. secen her yola basvuruyorsun.

Çokkkk teşekkür ederim ilginize, nefes tekniğini araştıracağım, benim meslek de stresli, baya stresli

Doktorun dusuncesı de onemlı ama allahın dediği olur canım ve ınsaallah yaradanım da sağlıkla nasip eder
İnşallah nasip eder canım. Mucize gerçekleşti ama böyle olursa sonu yine çok üzülürüm. Kimyasalı hep okurdum ama hiç başıma geleceğini düşünmemiştim. İnşallah kimyasal değildir

İnşallah nasip eder canım. Mucize gerçekleşti ama böyle olursa sonu yine çok üzülürüm. Kimyasalı hep okurdum ama hiç başıma geleceğini düşünmemiştim. İnşallah kimyasal değildir
benim ilki kimyasal olmuştu 9.gün beta 40 çıktı 11.gün 33e düştü ama senin öyle değil değerin artıyor belki geç döllenme filan oluşmuştur fazla ümitte vermek istemiyorum bir yandan da doktorun öyle söylüyorsa vardır bir bildiği Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm ama ilaçlarını bırakma 2 gün sonra testi tekrarla benim 2 günde tekrarlatmıştı 0a düşene kadar ilaçlarımı kesmedi negatife düştükten sonra ilaçları bıraktırdı bir hafta sonra filan da regl oldum yani kahverengi lekelenme olmaz bence ilaçları bırakmadan inşallah tutunur bebeğin

Eşime çipli birşey yapılacakmış deyince adam bir şok oldu Kulağa öok garip geliyor çipli deyince
Mikrocip demelerinde hic mantik yok aslinda
Daha once dedigim gibi Suni döllenme yapılmadan önce spermleri ayırmak için; sperm sıvısı bir çipin içinde bulunan ve genişliği yarım milimetreden küçük olan bir kanala enjekte edilmekte ve sağlıklı spermlerin çipte bulunan kanaldan çıkışa yüzerek, sağlıklı spermlerin ölü yada zarar görmüş spermlerden ayrılması sağlanmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…