Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha erken degilmi 2 gun var sabredin lutfen belki çıkar inşallah
Daha önceki hamileliğimde 9. Gün 50 küsür çıkmıştı bugün 0,1 çıktı. Olacaksa 11. Gün birden her şey değişmez diye düşünüyorum. Doktorumu aradım ondan dönüş bekliyorum. Tabi bu süreçte tedavimi kendi isteğimle bitirmeyeceğim.

Hayırlısı olsun inşallah. Emek verip negatif goren herkes cok zoruma gidiyo ya

Hayırlısı olsun inşallah. Emek verip negatif goren herkes cok zoruma gidiyo ya
Maalesef öyle. Herkesin emeği büyük maddi manevi. Ama bu işin de bir matematiği yok. Tedavilerimiz benzer olsa da herkesin bedeni farklı cevap veriyor. Hayırlısı olsun hepimiz için. Teşekkürler

Bizi her konuda bilgilendirirsen ben şahsım adına çok sevinirim, her yazdığını dikkatlice okuyorum, bu kadar bilgili olman bizim için şahane, gıpta ediyorum, kendime kızıyorum neden araştırmıyorsun diye, boşvermişliğime kızıyorum

Maalesef öyle. Herkesin emeği büyük maddi manevi. Ama bu işin de bir matematiği yok. Tedavilerimiz benzer olsa da herkesin bedeni farklı cevap veriyor. Hayırlısı olsun hepimiz için. Teşekkürler
Canım sen yıne de tekrar kan ver gununde lütfen yine negatıfse de rabbım tez vakıtte gonlune gore versın ınsaallah

Merhaba kizlar 39 yaşındayım 6.tup bebek tedavisindeyim 2.tedaviden olan bir kızım var 7 yasinda..ondan sonra olmadi hic..

2 yumurta vardi 1 tanesi büyüdü yarin opu islemim olacak ne bileyim bıkkın ve sıkkın bir sekilde gidiyorum iste opu sırasında prp yapacagim dedi..daha yolumuz uzun sanirim transfer ne zaman olur bilmem oyle iste

Cok gecmis olsun
Uygun seviyede immunosuppressive verilir, NK hucreleri baskilanir. Aslinda en kolayi o. Hatta intralipid de alirsiniz(agzim alismis aslinda omegaven aliyorsunuz o surecte) cilasi olur.
Ya ne guzel yazdınız, boyle tedavi yöntemlerini okudukça rahatlıyorum, daha bi umutlanıyorum, insallah ikinci denemede gerekli önlemler alınarak ben de pozıtıfı yakalarım

Benimde bugün 9.gün testim yarın ama dayanamadım ovulasyon testi yaptım iki çizgide aynı koyulukta çıktı hamilelik testi yapsam mı acaba illa sabah mı yapmam lazım gün içinde yapsam olur mu ki hamilelik testini

Bir tanıdığım 12 idi sonucu onada kimyasal dediler ve kız şuan 6 aylık inşallah tutunur sana

Yok doktotum desteklemiyor demedim . Kendim 2 yıldır araştırıyorum zaten tüp bebek yapan bir çok doktor prednol tarzı ilaç veriyorlar ve bu zaten bağışıklığı baskılıyor diyorum . Yanlış anlaşıldım ben doktor değilim bilemem tabi . Genetik için buradaki doktor bi kaç deneme sonrası öneriyor türkiyedeki doktorum ikinci denemede önerdi . Tabiki size doğru geleni yapın sadece fikrimi söyledim

bhcg bu asamada gun icinde idrarda seyrelir cunku su iciyoruz. Ya 2 saat sivi tuketmeyin ve bir erken gebelik testi yapin ya da bir sansinizi deneyin

Ya ne guzel yazdınız, boyle tedavi yöntemlerini okudukça rahatlıyorum, daha bi umutlanıyorum, insallah ikinci denemede gerekli önlemler alınarak ben de pozıtıfı yakalarım
Insallah yakalarsiniz. Dusuk dozda prednisonedan korkmayin kortizon aldim sisecek miyim vs. Tuzu tamamen kestim sodyumu da kestim kilo almadim verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…