- 27 Haziran 2021
- 69
- 98
- 44
Daha önceki hamileliğimde 9. Gün 50 küsür çıkmıştı bugün 0,1 çıktı. Olacaksa 11. Gün birden her şey değişmez diye düşünüyorum. Doktorumu aradım ondan dönüş bekliyorum. Tabi bu süreçte tedavimi kendi isteğimle bitirmeyeceğim.Daha erken degilmi 2 gun var sabredin lutfen belki çıkar inşallah
Hayırlısı olsun inşallah. Emek verip negatif goren herkes cok zoruma gidiyo yaDaha önceki hamileliğimde 9. Gün 50 küsür çıkmıştı bugün 0,1 çıktı. Olacaksa 11. Gün birden her şey değişmez diye düşünüyorum. Doktorumu aradım ondan dönüş bekliyorum. Tabi bu süreçte tedavimi kendi isteğimle bitirmeyeceğim.
Maalesef öyle. Herkesin emeği büyük maddi manevi. Ama bu işin de bir matematiği yok. Tedavilerimiz benzer olsa da herkesin bedeni farklı cevap veriyor. Hayırlısı olsun hepimiz için. TeşekkürlerHayırlısı olsun inşallah. Emek verip negatif goren herkes cok zoruma gidiyo ya
Bizi her konuda bilgilendirirsen ben şahsım adına çok sevinirim, her yazdığını dikkatlice okuyorum, bu kadar bilgili olman bizim için şahane, gıpta ediyorum, kendime kızıyorum neden araştırmıyorsun diye, boşvermişliğime kızıyorumBuradan cok temel bir kac sey soylemek istiyorum. Fonksiyonel tip acisindan hic kimsenin bakmadigi ve ilgilenmedigi bazi degerler var aslinda bunlar saglikli oosit ve sperm icin cok onemli. Basarisiz tup bebek denemeleri olanlarin aslinda d vitaminini 70 uzerine cikarmasi, dhea so4 seviyeleri dusuk ise onu 150nin uzerine cikarmasi, gluten ve inek sutu urunlerini tamamen kesmesi, (colyak ve hashimato olmasalar dahi) hatta melatonin ve inositol ve ashwaganda almalari oyle onemli ki. GGT ve homosistein seviyeleriniz hic dikkate alindi mi? Pcos hastasi değilseniz size hic dhea destegi verildi mi? CD56 testinin kanda bakilmasinin aslinda hic bir anlami olmadigi size soylendi mi? Coca cola icen tup bebek adaylarinin yuzde 50 basari sansini azalttigi soylendi mi? Bunlari ilk kez duyuyorsaniz ben nacizane elimden geleni yapmaktan memnuniyet duyarim. Burada ahkam kesmek istemiyorum ama sorulariniz olursa ozelden da yazabilirim.
Canım sen yıne de tekrar kan ver gununde lütfen yine negatıfse de rabbım tez vakıtte gonlune gore versın ınsaallahMaalesef öyle. Herkesin emeği büyük maddi manevi. Ama bu işin de bir matematiği yok. Tedavilerimiz benzer olsa da herkesin bedeni farklı cevap veriyor. Hayırlısı olsun hepimiz için. Teşekkürler
Ya ne guzel yazdınız, boyle tedavi yöntemlerini okudukça rahatlıyorum, daha bi umutlanıyorum, insallah ikinci denemede gerekli önlemler alınarak ben de pozıtıfı yakalarımCok gecmis olsun
Uygun seviyede immunosuppressive verilir, NK hucreleri baskilanir. Aslinda en kolayi o. Hatta intralipid de alirsiniz(agzim alismis aslinda omegaven aliyorsunuz o surecte) cilasi olur.
Benimde bugün 9.gün testim yarın ama dayanamadım ovulasyon testi yaptım iki çizgide aynı koyulukta çıktı hamilelik testi yapsam mı acaba illa sabah mı yapmam lazım gün içinde yapsam olur mu ki hamilelik testini5. gun embriyosu idi. 6. gunde normal gebelik testinde ince ikinci cizgi cikti ama ondan once 5. gunde ovulasyon testinde kalin bir ikinci çizgi cikti. Sonra her gun idrar testi baktim. Hemen her farkli saatte. hepsinde cikti. Tabii ki anne adaylarindan 11. gun dahi idrarda cikmayip kanda cikan var. Bunu referans almayin olur mu.
Doktorun ne dedi degerin gayet güzel bence daha da artsin inşallahArkadaşlar test sonucum çıktı. 12. Gün 32,12
Iki kat artmış şükür canımArkadaşlar test sonucum çıktı. 12. Gün 32,12
Evet canım artmış çok şükür. Ama 12. Gün değeri için düşük maalesef. Merkezden 50,60,70 gibi olmasını bekleriz dedilerIki kat artmış şükür canım
Sen canını sıkma canım. herkesin bünyesi farklıEvet canım artmış çok şükür. Ama 12. Gün değeri için düşük maalesef. Merkezden 50,60,70 gibi olmasını bekleriz dediler
Bir tanıdığım 12 idi sonucu onada kimyasal dediler ve kız şuan 6 aylık inşallah tutunur sanaBiliyorum canım ilaç kullanırken olmaz,10. Gün testim 15,32 çıktı düşük dediler. Ya kimyasal ya dış gebelik olabilir diye. Açıkçası kimyasal olunca ilaç devam ederken kanama olup olmadigini bilmediğim için acaba ondan mı dedim. Teşekkür ederim inşallah tutmuştur hayırlısıyla
Yok doktotum desteklemiyor demedim . Kendim 2 yıldır araştırıyorum zaten tüp bebek yapan bir çok doktor prednol tarzı ilaç veriyorlar ve bu zaten bağışıklığı baskılıyor diyorum . Yanlış anlaşıldım ben doktor değilim bilemem tabi . Genetik için buradaki doktor bi kaç deneme sonrası öneriyor türkiyedeki doktorum ikinci denemede önerdi . Tabiki size doğru geleni yapın sadece fikrimi söyledimDüşük sonrası gerekli bütün testleri yaptırdım, bişey cıkmadı, benım tüp transferinde bagısıklık ile alakalı bı tedavı ızlenmedı, pgtli tüp bebeği genetikte problem oldugu zaman onerıyolar saglıklı embriyoyu bulabilmek adına.. Yani ilk denemede direk doktorun pgtli yapalım dedıgıne şahit olmadım Hıc.. Önceki mesajında teologa da bi arkadsı örnek verdim hem kendisinin hem de esinin genetik testinde bi hastalaıgın tasuyıcılıgı cıkmıs, embriyonun da genetıgıne bakılmış oyle olunca. Benım dedıgım sey farklı bi olay, bagısıklık olayını sizim doktorunuz desteklemiyor olabılır ama boyle bı durum da söz konusu, tedbirli olmak da fayda var.
Rabbim herkesin emegiğinin karsılıgını varsın ınsallah
İnşallah bana da nasip olurBir tanıdığım 12 idi sonucu onada kimyasal dediler ve kız şuan 6 aylık inşallah tutunur sana
bhcg bu asamada gun icinde idrarda seyrelir cunku su iciyoruz. Ya 2 saat sivi tuketmeyin ve bir erken gebelik testi yapin ya da bir sansinizi deneyinBenimde bugün 9.gün testim yarın ama dayanamadım ovulasyon testi yaptım iki çizgide aynı koyulukta çıktı hamilelik testi yapsam mı acaba illa sabah mı yapmam lazım gün içinde yapsam olur mu ki hamilelik testini
Teşekkür ederim canım. Doktor 3 gün sonra kan testi istedi. 9'un üstünü pozitif kabul ediyiruz ama değer düşük,biyokimyasal olmaz umarım dedi.Sen canını sıkma canım. herkesin bünyesi farklı
Insallah yakalarsiniz. Dusuk dozda prednisonedan korkmayin kortizon aldim sisecek miyim vs. Tuzu tamamen kestim sodyumu da kestim kilo almadim verdim.Ya ne guzel yazdınız, boyle tedavi yöntemlerini okudukça rahatlıyorum, daha bi umutlanıyorum, insallah ikinci denemede gerekli önlemler alınarak ben de pozıtıfı yakalarım