Sizin deneme süreniz ne kadardı acaba? Bahcecı sanıyorum bu testi butun hastalarına yapıyor.. Demek ki önemli bi durum, keske heryer ilk denemede yapsaben bu testi ilk tup bebek denemesindennonce yaptirdim. doktorumla oyle planladik. Dogru da olmus yuksek cikti. Bu arada yuksek cikan baska anne adaylari da gordum. Pgt degil ama NGS onerildi bana da.
Biliyorum canım ilaç kullanırken olmaz,10. Gün testim 15,32 çıktı düşük dediler. Ya kimyasal ya dış gebelik olabilir diye. Açıkçası kimyasal olunca ilaç devam ederken kanama olup olmadigini bilmediğim için acaba ondan mı dedim. Teşekkür ederim inşallah tutmuştur hayırlısıylaİlaç kullanırken lekelenme olmaz adet gelmez ilaçları bıraktıktan sonra 1 hafta içinde ancak gelir adetiniz bence yerleşme kanaması hayırlısı olsun merakla bekliyorum sonucu
Ben yaklasik 6 ay korunmadim, ardindan 3 asilama yapıldı, sonra tup bebek karari aldim.Sizin deneme süreniz ne kadardı acaba? Bahcecı sanıyorum bu testi butun hastalarına yapıyor.. Demek ki önemli bi durum, keske heryer ilk denemede yapsa
Benım de ilk aşılama pozıtıf, ikinci asılama ve ilk tüp negatif, ikinciye basladık bakalım. By arada bana bagısıklık testini yumurtlamanın 1.haftasınrahımden parca alarak yapacak, sıze nasıl yapıldı? Kandan mı bakıldı?Ben yaklasik 6 ay korunmadim, ardindan 3 asilama yapıldı, sonra tup bebek karari aldim.
cnm senin kaçıncı günde idrarda pozitif çıkmıştı birde kaçıncı gün embriyosuydu?ben bu testi ilk tup bebek denemesindennonce yaptirdim. doktorumla oyle planladik. Dogru da olmus yuksek cikti. Bu arada yuksek cikan baska anne adaylari da gordum. Pgt degil ama NGS onerildi bana da.
Canım kan testi yaptirsinmi tekrardan çok merak ediyorumDahada artar canim tutunuyor bebisin çok sevindim valla
Ben hafif düzeyde pcoS hastasıyım fakat dediklerinizin hiç biri konusunda bilgilendirilmedim ne güzel maşllah çok iyi bilgileriniz var kimse bana kola içme demedi meselaBuradan cok temel bir kac sey soylemek istiyorum. Fonksiyonel tip acisindan hic kimsenin bakmadigi ve ilgilenmedigi bazi degerler var aslinda bunlar saglikli oosit ve sperm icin cok onemli. Basarisiz tup bebek denemeleri olanlarin aslinda d vitaminini 70 uzerine cikarmasi, dhea so4 seviyeleri dusuk ise onu 150nin uzerine cikarmasi, gluten ve inek sutu urunlerini tamamen kesmesi, (colyak ve hashimato olmasalar dahi) hatta melatonin ve inositol ve ashwaganda almalari oyle onemli ki. GGT ve homosistein seviyeleriniz hic dikkate alindi mi? Pcos hastasi değilseniz size hic dhea destegi verildi mi? CD56 testinin kanda bakilmasinin aslinda hic bir anlami olmadigi size soylendi mi? Coca cola icen tup bebek adaylarinin yuzde 50 basari sansini azalttigi soylendi mi? Bunlari ilk kez duyuyorsaniz ben nacizane elimden geleni yapmaktan memnuniyet duyarim. Burada ahkam kesmek istemiyorum ama sorulariniz olursa ozelden da yazabilirim.
Hayir benim de rahimden bakildi. NK hucreleri kanda normal seviyede bulunmasina ragmen rahim dokusunda yuzde besin üzerinde olabilirler bu nedenle adetin 21 ila 24. gunleri arasi rahim dokusunda bakilmasi uygun denir. Diger taraftan otoimmun hastalarda hipotiroidlerde ve gecmisinde dusuk olanlarda NK yuksekligi daha yuksek olasilikli.Benım de ilk aşılama pozıtıf, ikinci asılama ve ilk tüp negatif, ikinciye basladık bakalım. By arada bana bagısıklık testini yumurtlamanın 1.haftasınrahımden parca alarak yapacak, sıze nasıl yapıldı? Kandan mı bakıldı?
PCOS bir metabolik rahatsizlik ve aslinda cogu zaman bir semptom yani bir baska hastaligin varligini isaret ediyor. PCOS hastalari restravatiol destegi ile ve insulin direncini yenerek aslinda cok iyi tup bebek adaylari oluyorlar. Umarim evladinizi kucaginiza alirsiniz.Ben hafif düzeyde pcoS hastasıyım fakat dediklerinizin hiç biri konusunda bilgilendirilmedim ne güzel maşllah çok iyi bilgileriniz var kimse bana kola içme demedi mesela
Benım de yuksek cıkıcak buyuk ıhtımalle, benım ANA değerim de pozıtıfHayir benim de rahimden bakildi. NK hucreleri kanda normal seviyede bulunmasina ragmen rahim dokusunda yuzde besin üzerinde olabilirler bu nedenle adetin 21 ila 24. gunleri arasi rahim dokusunda bakilmasi uygun denir. Diger taraftan otoimmun hastalarda hipotiroidlerde ve gecmisinde dusuk olanlarda NK yuksekligi daha yuksek olasilikli.
Canım pekii ne kadar sürdü normal regl gibi mi oldun. Benim normalde 5 gün sürüyor ama 3. bugün sanki son gün gibi lekelenme şeklinde geliyorBen geçen cuma günü opu oldum ve dün yani 7 gün sonra regl başladı .önce de kahverengi biraz vardı .eski kan o
Bel agrisi bende de var alışverişe ciktim bende pisman oldumBen ise başladım bugün iğne yerlerim ve belim ağrıyor
alışveriş poşetlerini taşımadın inşBel agrisi bende de var alışverişe ciktim bende pisman oldum
5. gun embriyosu idi. 6. gunde normal gebelik testinde ince ikinci cizgi cikti ama ondan once 5. gunde ovulasyon testinde kalin bir ikinci çizgi cikti. Sonra her gun idrar testi baktim. Hemen her farkli saatte. hepsinde cikti. Tabii ki anne adaylarindan 11. gun dahi idrarda cikmayip kanda cikan var. Bunu referans almayin olur mu.cnm senin kaçıncı günde idrarda pozitif çıkmıştı birde kaçıncı gün embriyosuydu?
Cok gecmis olsunBel agrisi bende de var alışverişe ciktim bende pisman oldum
Uygun seviyede immunosuppressive verilir, NK hucreleri baskilanir. Aslinda en kolayi o. Hatta intralipid de alirsiniz(agzim alismis aslinda omegaven aliyorsunuz o surecte) cilasi olur.Benım de yuksek cıkıcak buyuk ıhtımalle, benım ANA değerim de pozıtıf
Alışveriş arabam var canm taşımıyorumalışveriş poşetlerini taşımadın inş
Daha erken degilmi 2 gun var sabredin lutfen belki çıkar inşallahBenim de test günüm çarşambaydı ama ben dün idrar testi yaptım çizgi çıkmayınca bugün de kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Zaten çok umutlu değildim ve sonuç beklediğim günü oldu. Testleri pozitif çıkan tüm arkadaşları tebrik ederim. Negatif sonuç alanlar ise tekrar devam yapacak bir şey yok. Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsınNormalde iğneden korkan insanların 1 ay boyunca kendi kendine iğne yapması bile büyük emek. Kimsenin emeği boşa çıkmasın